sekercik.com
İlanını bulamıyormusun ?


  Üyeliksiz ve ücretsiz arkadaşlık ilanı verin
  Aşağıdaki butonumuzu tıklayarak masrafsız ve zahmetsizce
  arkadaşlık ilanı verebilir ve paylaşımda bulunabilirsiniz.
  Eee.. hadi ne duruyorsun :)

ÜCRETSİZ İLAN VER

Cinsiyet:
Yaş: ile arası
Şehir:

Erşan
Erşan ile isim analiziniz
Erşan: Seveceğim adamı arıyorum arkadaş arayanlar edirneden varsa
Cinsiyet Bayan
Yaş 28
Şehir Edirne
İlişki durumu Eşimden ayrıldım
Telefon
E-mail * Gizli
Açıklama



Serdar diyor ki;
01.04.2019 / 03:48 / #ID:204990

Merhaba senle tanışmak isterim 90 34 ara beni
ilker diyor ki;
19.03.2019 / 15:20 / #ID:203495

çok tgatlısın yavrum tanışalım mı
faruk diyor ki;
07.02.2019 / 16:49 / #ID:198805

selam Erşan tel verirsen sana gelirim edirneliyim bende
Mehmet diyor ki;
22.01.2019 / 19:28 / #ID:196456

Bi cay icme ihtimalimiz varmidir acaba bende edirnede ikamet ediyorum
Ibrahim diyor ki;
02.01.2019 / 15:47 / #ID:193795

Mrb
Hakan diyor ki;
28.10.2018 / 21:52 / #ID:184725

Slm
mustafa diyor ki;
05.08.2018 / 19:33 / #ID:172038

merba bende aynı düşüşncedeyim bnde mtlu olmk istrdm ha be
Ümit tekin diyor ki;
27.07.2018 / 12:35 / #ID:170498

Ben varım eğer kabul ederswniz
Mustafa topol diyor ki;
23.04.2018 / 22:10 / #ID:155553

selam bende ayrildim esimden sizle yakindan tanimak isterim
Emre diyor ki;
29.12.2017 / 16:10 / #ID:138637

Selam nasılsın tanışmak istersen WhatsApp tan yazabilirsin
kazım diyor ki;
30.11.2017 / 17:15 / #ID:133903

atletik yapıya sahip ilişkide sınır tanımayan 30 yaşında biriyim
hakan diyor ki;
03.11.2017 / 19:20 / #ID:129809

mhb iyimisin?
benim whatssappima yaz
Emrecan diyor ki;
28.10.2017 / 17:07 / #ID:128868

Merhaba müsaitseniz tanısa bilirmiyiz
Hüseyin diyor ki;
26.10.2017 / 21:45 / #ID:128691

Edırnde msn bebğimm sennn
Ulaş diyor ki;
19.09.2017 / 11:19 / #ID:121488

Slm ersan hanım sizinle telefonda konuşursak bu durumu çözeriz senden cvp bklym cnm arkadaşım benim 12 63 cvp bklym senden şimdi
murat diyor ki;
03.09.2017 / 12:39 / #ID:118527

aradığın benim.
Faik diyor ki;
12.08.2017 / 11:28 / #ID:113513

Slm nasilsn
Enes diyor ki;
30.07.2017 / 08:37 / #ID:109961

Selam. Ben enes elazığda ikamet ediyorum. Kamu personeliyim. Tlf konuşacak, mesajlaşabileceğim bayan arkadaş arıyorum. Sizi tanımak istiyorum. numaradan çağrı atmanız yeterli. Hoşçakalın
murat diyor ki;
14.07.2017 / 13:57 / #ID:105744

tanışalım mı
orhan diyor ki;
22.06.2017 / 02:04 / #ID:100444

slm ben arife günü alanya ya gidecem bana eşlik eder misin
Umit diyor ki;
14.06.2017 / 02:03 / #ID:98934

Merhaba nasılsınız tanisabilrmiyiz
Selim diyor ki;
11.06.2017 / 08:10 / #ID:98363

Ersan Hanım Merhaba Tanışalim 26 90
Omer diyor ki;
05.06.2017 / 12:58 / #ID:97385

Tanisalim
tuncay diyor ki;
05.06.2017 / 00:09 / #ID:97284

meraba ben tuncay tanışalım
gökhan diyor ki;
01.06.2017 / 04:14 / #ID:96542

herşeyin başlangıcı eğer bir merhaba ise merhaba
sayit diyor ki;
31.05.2017 / 01:58 / #ID:96352

Ben edirne de oturuyorum dilerseniz numaranizi yazin tanisalim
hüseyin diyor ki;
26.05.2017 / 21:12 / #ID:95644

merhaba erşan hanım ben edirne de yaşıyorum bir özel sektörde çalışıyorum sizin resminizi görünce adeta büyülendim çok hoş çok tatlı bir bayansınız sizi tanımak isterdim tabi izin verir iseniz 78 71 beklicem
Salih diyor ki;
26.05.2017 / 20:27 / #ID:95639

Meraba ben salih 26 yaş marmariste yaşıyorum konusabiliriz
Mustafa diyor ki;
18.05.2017 / 23:43 / #ID:94229

ara konuşalım tanışalım
Fatih diyor ki;
13.05.2017 / 01:14 / #ID:93181

Merhaba ben fatih sizinle tanışmak konuşmak istiyorum evlilik amaçlı tabiki düşünürseniz sizde ben biraz sizden uzaktayım ama olsun sizi mutlu etmek için herşeyi yaparım yeterki mutlu olalım ve huzuru bulalım dediğim gibi sen evet dersen uzakları yakın ederim herşeye rağmen
Ugur diyor ki;
09.05.2017 / 23:46 / #ID:92849

MERHABA GERÇEKTEN İYİ BİR ARKADASA İHTİYACIM VAR
Mihrali diyor ki;
07.05.2017 / 10:23 / #ID:92430

Merhaba sizi rahatsız etmek istemem ancak belirtmeliyim ki siznle tanışmak beni mutlu edecek ve sizinle çık şey yaşamak istiyorum yaşım yirmi4 dininize vurmak istiyorum
samet15963 diyor ki;
02.05.2017 / 02:33 / #ID:91765

merhaba
Murat diyor ki;
30.04.2017 / 22:27 / #ID:91652

Erşan hanım,merhabalar

İleriye dönük bir birliktelik için sizi tanımak isterim...
Murat diyor ki;
30.04.2017 / 22:25 / #ID:91650

Erşan hanım,merhabalar...

ileriye dönük bir arkadaşlık kurmak niyetiyle sizi tanımak isterim...
ergjn diyor ki;
30.04.2017 / 17:48 / #ID:91607

tanlsallm.
ercan diyor ki;
30.04.2017 / 17:03 / #ID:91603

slm tanışalım 27 yaşında bekar bir bayım 76 03 numaram
Mehmet diyor ki;
30.04.2017 / 13:50 / #ID:91567

Merhaba ersan hanim numaranizi verirseniz watsapdan konusa biliriz

Erşan için bir mesaj yaz..






Mesaj yazarak Koşullarımızı kabul etmiş olursun.


BENZER BAYAN İLANLARI