sekercik.com
İlanını bulamıyormusun ?


  Üyeliksiz ve ücretsiz arkadaşlık ilanı verin
  Aşağıdaki butonumuzu tıklayarak masrafsız ve zahmetsizce
  arkadaşlık ilanı verebilir ve paylaşımda bulunabilirsiniz.
  Eee.. hadi ne duruyorsun :)

ÜCRETSİZ İLAN VER

Cinsiyet:
Yaş: ile arası
Şehir:

Muazzez
Muazzez ile isim analiziniz
Muazzez: engelli bayan, erkek arkadaş arıyorum
Cinsiyet Bayan
Yaş 39
Şehir İstanbul
İlişki durumu İlişkim yok
Telefon
E-mail * Gizli
Açıklama



Fatih diyor ki;
30.05.2020 / 08:11 / #ID:261778

Aksaray ilinde yaşıyorum evim iş ım arabam var engelim sol ayağında gerçek evlilik düşünüyorum engelli bir bayanla 47 86
olgunyaş diyor ki;
27.05.2020 / 19:34 / #ID:261431

herkeze hayırlı günler %40 ortapedi engelliyim yaş 49 arayışım dürüstce yuva kurmak güler yüzlü hayatın ikinci baharını yaşayıp yaşatacak bir eş arıyorum emekliyim evim aracım var tek başına yaşayan biriryim hayat kısa cıddi. düşüncesi olan bayan lar lütfen hayırlı günler
Aydın diyor ki;
21.05.2020 / 22:38 / #ID:260759

Merhaba herkese bayan talibini arıyorum Allah izin verirse ben Ankara'da yaşayan 37 yaşında bedensel engelli bireyim herhangi bir cihaz kullanmıyorum benim kriterine uygun 27 38 yaş arası eş adayimla tanışmak istiyorum not.kamu personeliyim batangunes528@gmail.com mailinizi bekliyorum
bayan zumrut diyor ki;
21.05.2020 / 20:33 / #ID:260748

slm herkeze hayırlı sağlıklı bayramlar ben bayanın ismim zümrüt evlilik düşüncesi olan 47 yas ustu beyler bu sayfaya yaşını şehrini evlenmek niyetini belirtir bu satırlara yaz şehir ve yas belirtmeniz önemli uygun bulduklarima cevap yazicam net olarak yas ve şehir belirtmeyeni ciddiye almiyorum 1.66 boyda 58 kilo kumral normal tipte bayanim cocuksuzum hayırlı kismetler herkeze
Adem diyor ki;
21.05.2020 / 12:17 / #ID:260710

Merhaba ben Adem Manisa Salihli de yaşıyorum. 35 yaşındayım 1.65 boyundayım namazımda ibadetimde biriyim sağ gözümde hafif tembellik var niyetim evlilik numaram rabbim hayırlı bir eş nasip etsin inşallah herkze Allah'ın selamı ve bereketi üzerinizde olsun hayırlı ramazanlar
kamil diyor ki;
21.05.2020 / 07:44 / #ID:260699

slm by kilo 64 yuzde 57 engelli raparum var kadrolu işte calışıyorum samsunluyum tel 83 62
Zeyel diyor ki;
20.05.2020 / 11:31 / #ID:260597

Duygu hanım boy senin boyuna uygunmu nedersin eger uygunsa tanışalım iyi günler dilerim
Evren diyor ki;
18.05.2020 / 18:24 / #ID:260391

Slm
Rıdvan diyor ki;
17.05.2020 / 19:48 / #ID:260269

Slm hanfendi adım rıdvan yaşım 47 mesleğim dîş protez labaratuvar elamanıyım bedensel engelim sol kolumda özürün var eğer haddimi aşmamış kabul ederseniz tif no
Aydın diyor ki;
15.05.2020 / 18:21 / #ID:260032

Bu mesaj pase için hala evlenmeyi düşünüyorsanız mailinizi bekliyecem batangunes528@gmail.com şimdiden teşekkür ederim
Kenan diyor ki;
13.05.2020 / 02:43 / #ID:259707

Selam 40 yaşında emekli çalışıyorum hiç evlilik yapmadim sol gözüm protez trafik kazası evlenip mutlu olmak istiyorum evleneceğim hanım efendi evimizin işlerini çekip cevirebilsin yeterli istanbul tuzladayim aslen orduluyum 39 67
Hakan diyor ki;
13.05.2020 / 00:55 / #ID:259693

Selm ben hakan buraya katılmaktaki amacım niytim citti anlamda evlilik düşünen bir bayanla tanışmak istiyorum her ilden olur 30 ve45 yaşları arası bayanlar arayabilir lütfen citti düşünmeyen bayanlar aramasınlar niyetim evlilik çünkü benim olgun ve dürüstlüğe önem verdn biriyim lütfen birbirimize dürüst olalım tanıcı msj yada çağrı atabilirsiniz 95 83
Tolga. diyor ki;
11.05.2020 / 16:33 / #ID:259553

Ben. Yüzde. Yetmiş. Engelliyim. Mental. Reterdasyon. Adanada. İkamet. Etmekteyim. Seninle. Arkadaşlık kurmayı. İstiyorum. Peki. Sen. Faliyetlerle. Uğraşıyorum. Sporla. Uğraşıyorum. Yüzüyorum. Seninle. Bir. Yerde. Oturabilir miyiz. Sende. İstersen
Şahin diyor ki;
11.05.2020 / 00:29 / #ID:259517

Merhaba ben Zonguldaktan sahin 30 yasindayim ortapedik engelliyim ailemi 3 yil once kaybettim allahtan baska kimsem yok kendi isimi yapiyorum kendime ait evim ve aracim var aylik 8binlira gelirim var tek eksiğim var oda omurluk hayat arkadasi icinde allah korkusu olan biriyle yuvami kurmak istyrum esimin bir dedini 2 etmem esim nerde isterse orda yasarim yaş ve şehir onemli degil yeterki kafalar uyuşsun. saatin bi onemi yok ara yada mesaj at artik mutlu olmk istyorum
Aydın diyor ki;
10.05.2020 / 20:55 / #ID:259508

Ankara'da yaşayan 27/38 yaş arası bir hanımla tanışmak istiyorum kamuda düzenli bir isim var 37 yaşındayım ortabedik engelliyim cihaz yada protez kullanmıyorum benim gibi kriterleri olan batangunes528@gmail.com mail atabilirler
Pembe Panjurlu Ev diyor ki;
10.05.2020 / 13:10 / #ID:259458

Duam Alınyazım varsan gel artık bitsin bu yanlızlık birbirimizin yaralarını beraber saralım beraber yaşlanıp beraber ağlayıp beraber gülelim belki bir gün pempe panjurlu evde beraber yaşamakta nasip olur kimbilir ben Murat İstanbul'da yaşıyorum sağ elimi ve sağ ayağımda engel var ama çok şükür ayağımdaki az sağ elimi de cok olmasa da kullanıyorum hayırlı bir yuva kurup evlenmek istiyorum illa İstanbul olmasa da olur Türkiye bizim tel intgram:vuslat_yolcusu571 adım at artık lütfen
Mehmet diyor ki;
10.05.2020 / 09:31 / #ID:259426

Merhabalar bir engelliyim sol ayagimda protez var. Engelli. bayanla evlenmek niyetim var. whatsptan görüsebiliriz iyi gunler
suleyman diyor ki;
07.05.2020 / 00:58 / #ID:259071

selamın aleykum. ısmım suleyman. trabzondanım yasım 40 bekarım hıc evlenmedım yılında. yukseklık. kazası. gecırdım. belımden 2 kez amelat oldum.sag ayagımda. hafıf aksama var. cok dıkkatlı bakılınca anlasılıyor. engellı. adayı sayılırım. evlenıp yuva kumaktır amacım benın gıbı evlenıp yuva kurmak ısteyen bayan varsa arayıp tanısabılırız tfl. saat kac olursa olsun gecınmeden. arayabılırler
Bekir diyor ki;
05.05.2020 / 01:14 / #ID:258946

Merhaba ben Denizli'de oturuyorum yaş 42 sol bacagimdan hafif engeliyim ciddi dürüst uygun bir bayan arkadas ile yuva kurmak istiyorum 97 kilo boyundayim okumadan aramayın
Ekrem diyor ki;
04.05.2020 / 16:07 / #ID:258879

Mrh ben ekrem istanbulda yasıyorum 30 yasindayim boy 76 kg ben gaziyim askerde vuruldum dişlerim takma aslen erzurumluyum ciddi bir iliski ariyorum evlenim yuvami kurmak istiyorum lutfen evlilik icin burdayim allaha emanet olun saygilarimla
Halil diyor ki;
04.05.2020 / 05:34 / #ID:258833

Selam bende 100de 73 engelliyim emes hastasıyım yaşım 34 tanışmak isterim uygun görürseniz iyi geceler numaram
uğur diyor ki;
02.05.2020 / 23:28 / #ID:258672

Mrb ben 26yaşındayım hafif süreğen kronik engelliyim özel sektörde çalışıyom denizlide yaşıyorum ciddi kişilerin mesaj ve aramalarını bekliyorum numaram
Yakışıklı prens diyor ki;
01.05.2020 / 14:40 / #ID:258444

Ben Cüneyt istanbuldan yaşım33 boyum170 kilom80
Engelim hafif aksıyorum sosyal romantık biriyim sevdiğim kişiye değer veririm zaman ertelemeye giden zaman geri gelmez ciddi evlilik düşünüyorum mutlu olmak istiyorum hayallerımın prensesini bekliyorum
Evim emekli maaşım var ciddi bi evlilik düşünen yine söyluyorum benim kırıterımdekı bayanlar arasın
Yalcın diyor ki;
30.04.2020 / 23:03 / #ID:258249

Merhaba ben istanbuldan yalcin ortepedik engelliyim ciddi bi arkadaş arıyorum 43 21
Yakışıklı prens diyor ki;
29.04.2020 / 15:15 / #ID:258130

Ben Cüneyt istanbuldan yaşım33 boyum170 kılım80 sosyalbiriyim sevdiğim kişiye çok değer veririm romantik bi yapım var birazda maçoluk var
Engelim %40 hafif sağ ayağım aksıyo benim gibi bi bayanla tanışıp evlenmek istiyorum evim emekli maaşım var cıddı evlilik düşünen evlenmış ayrılmış veya hiç evlenmemiş bayanlar beni arıyabılır
Fatih diyor ki;
28.04.2020 / 21:26 / #ID:258063

Aksaray ilinde yaşıyorum yaşım 40 hiç evlilik yapmadım engelim sol ayağında yurumeme engel değil iş ım evim var yuva kurmak istiyorum gerçekten evlilik düşünen varsa bu numaradan ulasabilirler.
ASKSIZ_PRENS diyor ki;
28.04.2020 / 12:59 / #ID:258034

SLM BEN OLÇUN YAŞIM 35 BEDENSEL ENGELLİYİM DEVLET MEMURUYUM KENDİME AİT 3 KATLI EVİM VAR DÜRÜST BAYANLARIN ARAMALIRINI BEKLİYORUM DÜRÜST OLUN YETER
Aykut diyor ki;
27.04.2020 / 18:51 / #ID:257984

hayatta herkesin yanlışları ve dogruları olabilir onemli olan bundan sonrası ve nasıl yaşamak istedigindir.
Onur diyor ki;
26.04.2020 / 22:20 / #ID:257924

Merahaba 28 yaşındayım Ankara da yaşıyorum aşçıyım doğuştan sağ kulağım yok yüzümün sağ tarafı biraz zayıf işitme sorunum yok romantik duygusal açık sözlü bir insanım ciddi evlilik düşüncesi olan varsa tanışmak kısmet olursa evliliğe doğru ilerlemek isterim
Mehmet diyor ki;
26.04.2020 / 16:13 / #ID:257883

Merhaba ben bedensel engelli biriyim 36 yaşım bundan 8 yıl önce kazadan engelli kaldım bir evlilik yapdim benim le gerçekten evlenmek bir bayan la tanismak istiyorum ben Kahramanmaraş kıyım
Muhammet diyor ki;
21.04.2020 / 00:08 / #ID:257259

Duygu Hanım merhabalar. Öncelikle bu mesajı geç cevapladığım için, çok özür dilerim. Yeni gördüm ve görür görmez de yazdım. Ben orta boyluyum Duygu Hanım, kaslı vücuda sahibim.%10 Sol avuçiçi yaralı olduğu için raporluyum. beni görün, beğenmezseniz Sizi rahatsız etmeyeceğim ve numaranızı delikanlıca sileceğim. Bu aradada 35 Yaşındayım, Daha önce hiç evlilik yapmadım bekârım. Özel bir sektörde Çelikhane de çalışıyorum. Saygılarımı sunarım, iyi Geceler ????
Duygu diyor ki;
20.04.2020 / 16:23 / #ID:257201

Merhabalar ismim duygu yaş 39 boy 1.34 kısa boylu biriyim yaşıma boyuma uygun birini arıyorum evlilik için mutlu olmayı istiyorum lütfen uzun boylu olanlar bana yorum atmasın yalan söylerek ben kısa boylu biriyim demesin çalışıyorum memurum
uğur diyor ki;
20.04.2020 / 14:37 / #ID:257190

Mrb ben 26 yaşındayım denizlide yaşıyorum hafif engelliyim ciddi kisilerin aramasını ve mesaj atmasını bekliyorum numaram
Alınyazım diyor ki;
19.04.2020 / 13:25 / #ID:257063

Su kocaman uçsuz bucaksız dünya da benimde nasibim vardır umutumla yazıyorum umutumu hala kaybetmedim ben murat İstanbul'da yaşıyorum hamdolsun işim durumum iyi ortapetik engeliyim 32 yaşıma Yen'i girdim sevdiğim insanı mutlu edince kendimde mutlu olurum sevdiğim insanları güldürmeyi severim şakalar yapıp alınyazımı arıyorum inşALLAH gelir yazımı görür ikimizi de çok mutlu eder yanlıztan kurtarırsın numaram intagram vuslat_yolcusu571 denizden çıkıp gelmesen de burdan olsun gel
alper diyor ki;
18.04.2020 / 22:38 / #ID:257001

mrb iyi akşamlar dilerim ben Alper ankarada yaşıyorum 44 yaşım devlet memurum şimdiye kadar hiç evlenmedim engellim hiç yok Fetiye ve eylül09 sizlerden tanışmak istiryorum tanışamak ve kısmet olursa evlilik yapmak istiyorum cep numarm
Yalcin diyor ki;
18.04.2020 / 07:31 / #ID:256936

Slm istanbuldan yalcin ben 35 yasindayim ortepedik engelliyim ciddi bi arkadaşlık arıyorum ister telden ister wassaptan yaza bilirsiniz 43 21
Yalcın diyor ki;
17.04.2020 / 11:46 / #ID:256846

Slm istanbuldan yalcin ben ortepedik engelliyim düzgün bi arkadaşlık ciddi bi ilişki arıyorum bna wassaptan ulaşa bilirsiniz 43 21
Konuralp3461 diyor ki;
16.04.2020 / 16:32 / #ID:256778

KAPISINI ÇALDIĞINIZ BİR KALP EĞER Kİ SİZİ PRENSES GİBİ HİSSETTİRMİYORSA KAPIYI SESSİZCE KAPAYIN AMA ÇALDIĞINIZ KALP SİZE KRALİÇE OLDUĞUNUZU HİSSETTİRİYORSA KAPIYI ARDINA KADAR ARALAYIN
İbrahim diyor ki;
16.04.2020 / 14:55 / #ID:256754

Merhaba ben İbrahim 28 yaşında yürüme engelliyim Kütahya'da kendim yaşıyorum niyeti ciddi gerçekten evlilik düşünen birisi varsa 33 30 ulaşa bilir.
Omer diyor ki;
12.04.2020 / 23:43 / #ID:256317

Muazzez hanım sizinle tanışmak ve evlenmek istiyorum ben ortooedik engelliyim yürüyebiliyorum numaram
Tolga diyor ki;
11.04.2020 / 11:19 / #ID:256073

Slm manisadan ferhan hanım size ulaşamıyorum lütfen bu siteye bakıyorsan ara beni numaram den ulaşabilirsin senden haber bekliyorum görüşmek üzere
Gökhan diyor ki;
09.04.2020 / 21:17 / #ID:255783

Kaç yaşındasın engelliyim bende
uğur diyor ki;
05.04.2020 / 17:11 / #ID:255429

Mrb ben 26 yaşındayım hafif süreğen kronik engelliyim özel sektörde çalışıyom ciddi kişilerin mesaj ve aramalarını bekliyorum numaram
Cemil geç diyor ki;
03.04.2020 / 16:17 / #ID:255232

Gendi isimle orsan biriyim is bir engellim yoktur alimle yasiyorum yasim 25 kilom 55 ciddi durus bi bayanla yuva kurmak istiyorum gelirim bi aileme bakcak kadar yeterli allah sukurler olsun izmir bucada yasiyorum gendi evim mis var wasap tan yazbak isteyen bayan arkadaslarim 7 / 24 acik wasapim hayirlisi neyse olsun herkes icin selamaet le kalin hoşakal
Meleyımsın diyor ki;
03.04.2020 / 15:14 / #ID:255228

Ben istanbuldan cüneyt yaşım33 boyum173 kikom80 sosyal daol cana yakın biriyim sevdigim kişiye çok deyer veririm kendini bilen cana yakın sevdiğine deyer veren evlilige hazır hisseden bi bayanla mutlu olmak mutlu etmek istiyorum
Hafıf aksamam var benim gibi az engeli olan veya engeli olmayan biriyle cıddı bi evlilik düşünuyorum ciddi evlenmek isteyen bi bayanla mutlu sadakatlı beraberlık düşünüyorum
25 37 yaşındakı kişiler tercıhımdır
Veysel karani diyor ki;
02.04.2020 / 11:18 / #ID:255114

Ben karaman dan veysel karani ben yürüme engelli yim herişimi kendim yapıyorum yaşım 28maaşım var evim var 27.29 yaş ara sı olabilir evlenmiş ayrıl mış olabilir çok ciddi olan bayan lar ara sın benim vahssap numaram bu çok ciddi olan bayan lar ara sın
kamil diyor ki;
31.03.2020 / 14:35 / #ID:254999

slm ben kamil yas 40 yuzde 57 raporum var kadrolu işte calışıyorum bayan arkadaşlar araya bilir sag elim yok dirsektenasa
uğur diyor ki;
31.03.2020 / 13:17 / #ID:254987

Mrb ben hafif engelliyim denizlide yaşıyorum 26 yaşındayım özel sektörde çalışıyom ciddi kişilerin mesaj ve aramalarını bekliyorum numaram
Aksaray diyor ki;
31.03.2020 / 09:38 / #ID:254980

Slmlar güzel insanlar yaşım 40 hiç evlenmedim iş ım var evim var sol ayağında aksaklık var tanışmak isteyen
Hakan diyor ki;
30.03.2020 / 03:34 / #ID:254842

Slm

1 2 3 4   > >>


Muazzez için bir mesaj yaz..






Mesaj yazarak Koşullarımızı kabul etmiş olursun.


BENZER BAYAN İLANLARI