sekercik.com
İlanını bulamıyormusun ?


  Üyeliksiz ve ücretsiz arkadaşlık ilanı verin
  Aşağıdaki butonumuzu tıklayarak masrafsız ve zahmetsizce
  arkadaşlık ilanı verebilir ve paylaşımda bulunabilirsiniz.
  Eee.. hadi ne duruyorsun :)

ÜCRETSİZ İLAN VER

Cinsiyet:
Yaş: ile arası
Şehir:

Muazzez
Muazzez ile isim analiziniz
Muazzez: engelli bayan, erkek arkadaş arıyorum
Cinsiyet Bayan
Yaş 38
Şehir İstanbul
İlişki durumu İlişkim yok
Telefon
E-mail * Gizli
Açıklama



Eylül09 diyor ki;
Bugün / 14:01 / #ID:233807

Ümit ıstanbul istemiyorum k bakma lütfen
Ümit diyor ki;
Dün / 11:57 / #ID:233706

Eylül hanım mm sizden cevap bekliyorum hiç bir şey yazmadıniz seni bekliyorum ben ümit
Kriterlere uymadimi
Vuslat diyor ki;
Dün / 11:53 / #ID:233703

Sen gel ki bahar gelsin yüreğime umutsuzluk yerini umuta bıraksın kalbim ruhum bedenim seni beklemekte artık bu mutlu olmak isteyen kalbi daha fazla bekletme ben murat İstanbul'da yaşıyorum ortapetik engelim var yaşım 31 işim iyi kalpinde ALLAH sevgisi olan içindeki çocuğu hala yaşatan bir güzel yürekli insanla yuva kurmak istiyorum numaram
Can diyor ki;
Dün / 10:11 / #ID:233685

Yaşım 31 puantörüm ortopedik az engelliyim ararsan dağa detaylı konuşuruz
Fatih diyor ki;
Dün / 09:57 / #ID:233681

Slm fetiye hanim tanımak isterim sizi
Reis diyor ki;
14.10.2019 / 21:05 / #ID:233635

Eylül hanım kararınız nedir
Eylül09 diyor ki;
14.10.2019 / 20:40 / #ID:233621

Can engelin %? Neiş yapyosun yaş kaç
Ali diyor ki;
14.10.2019 / 12:20 / #ID:233561

Ben ali istanbuldan engel durumum %59
Tekerlıklı sandalye de hayatımı devam etırmekteyım
Saglık durumum Bı kaç tedaviden sonra bırazda olsa iyleşme olur dıyorlar ama benım tercıgım tekerlekli sandalye de hayatı devam ettiren bırıyle mutlu Bi beraberlik istiyorum
Can diyor ki;
14.10.2019 / 10:22 / #ID:233554

Eylül hanım iletişime geçmediniz sizinle tanışmak ulaşabilirsiniz
Fatih diyor ki;
14.10.2019 / 09:40 / #ID:233552

Slm eylül hanim bende ortopedi engelim var .%40 aksaray belediyesinde çalışıyorum niyetim yuva kurmak eğer tanışmak isterseniz 47 86
Fetiye diyor ki;
14.10.2019 / 09:39 / #ID:233551

ben siirtliyim ama gaziantepte oturuyorum 38 yaşım ortopedik engelliyim ilk kez burdayım yakında biri varsa sadece evlilik için konuşmak istiyorum
volkan diyor ki;
14.10.2019 / 08:08 / #ID:233547

Merhaba Eylül 09 benim adım volkan yaşım 30 İstanbul'da yaşıyorum polinopoti engelim var hatif omurilik felci geçirdim bana bu numaradan ulaşabilirsiniz
Sivas diyor ki;
14.10.2019 / 00:31 / #ID:233535

Slm 38 yasindayim kamuda memurum bekarim engelliyim ciddi olanlar bana msj atabilir
Kral12 diyor ki;
13.10.2019 / 22:53 / #ID:233528

Slm bayanlar ben engelliyim engelli az bir bayanla evlenmek istiyorum dul veya evlenmemiş olabilir ciddi biriyle bir bayan arıyorum doğu ve güneydoğu başka ilde fark etmez ciddi olan arasın
Eylül09 diyor ki;
13.10.2019 / 18:44 / #ID:233502

Arkadaşlar bende engelliyim asla insanlarla dalga geçmem sakaryalı ben daha buraya yeni girdim nerden tanışıyoruzki seninle dalga geçiyim engünah olan insanlaraiftira atmak
Ümit diyor ki;
13.10.2019 / 17:00 / #ID:233495

Eylül hanım yürürken aksiyorum engelim ortepetik senin engelin nedir
Ümit diyor ki;
13.10.2019 / 16:56 / #ID:233494

Ben ümit Eylül hanım 32 yaşındayım çalışıyorum işim var evim var sen kaç yaşındasın
Sakaryalı diyor ki;
12.10.2019 / 23:25 / #ID:233412

Arkadaşlar Eylül dalga geçiyor insanlarla itimat etmeyiniz benle geçti Allah Akıl fikir versin
Eylül09 diyor ki;
12.10.2019 / 22:28 / #ID:233404

Selam ümit yaş kaç engeliniz ne çslşyomusunuz
Reis diyor ki;
12.10.2019 / 21:15 / #ID:233391

Evet hanım %90 engeliyim ama çoğu işimi kendim görüyorum ufak tefek işimi yardıma ihtiyacım var
uğur diyor ki;
12.10.2019 / 20:34 / #ID:233383

Mrb ben 25 yaşındayım denizlide yaşıyorum hafif süreğen kronik engelliyim özel sektörde çalışıyom ciddi kişilerin mesaj ve aramalarını bekliyorum numaram
Ali diyor ki;
12.10.2019 / 12:41 / #ID:233292

Slm ben ali 28 yaş boy esmerimsi biriyim malulen emekliyim ms hastasıyım suanda Silivri de bir bakım evinde kalıyorum ciddi bir yuva kurmak için burdayım benim gibi engelli veya normal insanlarla tanışmak istiyorum numaram ayrıca sunu belirtmek isterim yalandan nefret ederim ve güvenebileceğim bir bayanla tanısıp yuva kurmak istiyorum...
Ümit diyor ki;
12.10.2019 / 12:31 / #ID:233289

Eylül hanım ben Ümit neden bana yazmıyor sun seni tanımak istiyorum
Can diyor ki;
12.10.2019 / 12:30 / #ID:233288

Slm Eylül ben izmirden az engelim var senin le tanışmak istiyorum ararsan konuşalım ciidi bir yola girmek istiyorum görüşmek üzere senden haber bekliyorum
Reis diyor ki;
12.10.2019 / 11:13 / #ID:233282

Var %90 engeliyim ama çoğu işimi kendim görüyorum ufak tefek göremiyorum o kadar
Eylül09 diyor ki;
11.10.2019 / 21:47 / #ID:233233

Selam reis engeliiniz varmı
Beytullah diyor ki;
11.10.2019 / 18:20 / #ID:233212

Merhaba Eylül Sakarya'da yaşıyorum %46 engelim var hafif engelliyim bende birbirimizi tanımak isterseniz yaşım 35
Ümit diyor ki;
11.10.2019 / 13:16 / #ID:233193

Selam Eylül hanım ben Ümit ayağımda aksama var bir evlilik yaptım üç aylık evlilik anlaşamadik boşandım seninle tanışmak istiyorum ben İstanbul'da yaşıyorum eğer istersen tanışmak isterim 31 75
muhammet diyor ki;
11.10.2019 / 04:26 / #ID:233175

engel yürekde olmasın vıcdanda merhamette olmasın her ınsan dogar büyür ölür bakı olan allahdır
Bekir diyor ki;
11.10.2019 / 00:06 / #ID:233166

Merhaba ben Denizliden bekir yaş 42 sol bacağımdan hafif engelliyim uygun bir bayan arkadaş arıyorum niyetim yuva kurmak hiç evlilik yapmadım
Reis diyor ki;
10.10.2019 / 22:59 / #ID:233160

Eylül hanım bnde memurum yaş 26 tanışmak ister misiniz alanyadayim
Can diyor ki;
10.10.2019 / 14:51 / #ID:233139

Merhabalar izmir liyim çok ciddiyim evlenicak bayan arkadaş arıyorum durumum iyi çalışıyorum sizler den haber bekliyorum bana den ulaşabilirsiniz
Eylül09 diyor ki;
10.10.2019 / 12:47 / #ID:233132

Selam aydında yaşyorum kamuda yaşyorum28 yşndayım %40 ortopedik engelim var yaşıma uygun engeli az olan biriyle tanşmak istyrum
Serdal diyor ki;
10.10.2019 / 10:53 / #ID:233129

Selam ben Serdal 26 yaşındayım hiç evlilik yapmadım bekarım. Hafif düzeyde zihinsel engelim var ilaç tedavisiyle atlattım beden olarak Bi engelim yok kalbi yüregi temiz bayan arıyorum. Daha önce evlenip boşanmış olabilir. Bana sadık olsun yeter mutlu ederim herseyim le.
Şevket diyor ki;
09.10.2019 / 22:27 / #ID:233099

Merhaba duygu hanım niyetiniz citiyse tel.daha iyi kendimi tantırım tanıtıcı mesaj atın konuşalım benim için şehirler önemli deyil tanışmak isterim sayglarmla
Aslan kiral diyor ki;
08.10.2019 / 13:30 / #ID:232918

slm adim aslan tokatliyim hafif engelim var yasim39 ciddiyi bayan arkadas ariyorum evlilik icin burdayim ciddiyi dusunen bayanla evlenmek ve yuva kurmak isterim ciddiyi dusunen bayan varsa tanisalim
Isa diyor ki;
07.10.2019 / 17:12 / #ID:232833

Merhaba adım isa ciddi duruş evlilik isteyenler arasin yaş farketmez
Asi diyor ki;
06.10.2019 / 18:16 / #ID:232728

Merhaba ciddi duruş bayanlar evlilik olanlar arasin yaş şehir farketmez numaram
zeynel diyor ki;
05.10.2019 / 12:43 / #ID:232575

ben izmir totbali ilcesinden aradigim bayan Tc vatandasi. oldugu surece memleket. faeketmez Yeterki durust olsun.
zeynel akin diyor ki;
05.10.2019 / 01:09 / #ID:232537

Ocelikle muazez sekercik ailesi ve calisankarina coktesekurlerimi sunarim. ben zeynel akin boy1.60 kilo65 %40 gorme engeliyim benimterciyim namuslu durust bir bayanla tanisip yuva kurmak cidi yalan soylemeyen bir fabrikada calisanimdurust temiz 40 45yaslarindan
Yakışıklı diyor ki;
03.10.2019 / 22:33 / #ID:232438

Çok eskiden beri burdayım burası çok güzel
Herkes bazen istediğini bulamıyor doru kararlar alamıyor belkide düşünceler duygular istediğimiz gibi olmuyo genede bu evlenme sitesinde ruh ikizimi bulacagımı biliyorum şimdi benim istediğim engeli az olsun 33 34 yaşların da sadece kalbi sevgiye açık kendini seven biriyle evlenıp mutlu olmak istiyorum
volkan kara diyor ki;
03.10.2019 / 11:57 / #ID:232396

seninle ciddi bir ilişki istiyorum evlilik
Yanlız adam diyor ki;
29.09.2019 / 09:25 / #ID:231985

Merhaba ben istanbul avrupa yakasında oturuyorum yaşim 28 boy hiç bir engelim yok ama hepimiz engeli adayiyiz benim için yaşın ve güzelliğini onemi yok yeterki insan olsun ha bu arada daha önceden bir evlilik yaptim anlaşmadik ayrildik bi oğlum var oda annesinde kalıyor eğer cidi dürüst Allah korkusu olan varsa lütfen iletişime geçsin email cengızozturk379@gmail.com veya wapsatan tanıtici mesaj atabilir ama lütfen doandiricilar ve boş konuşanlar uzak dursun teşekkürler
Sabri diyor ki;
28.09.2019 / 12:56 / #ID:231892

Bunda birine cvp yazmak için geri nasıl yazcaz yok var yada bilmiyorum yapın acill cevap verelim
Sabri diyor ki;
28.09.2019 / 12:11 / #ID:231884

25 30 yaşında bir bayanla evlenmek yuva kurmak isterim bilgilerim için iletişim kurun
epostam
ozsabri080@gmail.com
Lütfen
Şahin diyor ki;
28.09.2019 / 06:15 / #ID:231872

Merhaba ben şahin 30 yasindayim Zonguldak ta yasiyorum ortapedik engelliyim ayagimin birinde kisalik var kendi işime sahibim cok sukur kendi evim ve isim var icinde allah korkusu olan bi bayanla yuvami kurmk istiyorum esimin bir dedini iki etmem esim nerde isterse orda yasarim yaş ve şehir önemli değil kafalar anlaşsin gerisi önemli degil ailemi 3 yil önce kaybettim acilarimi herseyi unutmk yuvami kurmk istiyorum ciddi düsünenler arasin msj atsin mutluluk icin ara lutfen
Duygu diyor ki;
27.09.2019 / 19:50 / #ID:231807

Ben bir daha yazıyorum pek umudum yok ama yaşım 48 boyum 1.34 kısa boylu biriyim yaşıma boyuma uygun birini arıyorum evlilik için mutlu olmayı istiyorum lütfen uzun boylu olanlar yorum yapmasın iyi huylu efendi dürüst biri ile evlilik yapmak istiyorum çok umudum yok daha önce de yazdım hiç. Bir şey çıkmadı yine çıkmayacak biliyorum iyi biri
Mehmet diyor ki;
27.09.2019 / 10:45 / #ID:231759

Merhaba ben Mehmet yaşım 35 yürüme engeli Kahramanmaraş da yaşıyorum benle gercekden evlilik yapacak bayan la tanisik sıcak bir yuva kurmak istiyorum varsa boyle biri yazsin bana facem Mehmet kursun
Ümit diyor ki;
23.09.2019 / 22:41 / #ID:231404

Selam ben ümit çiğdem hanım ayağımda bir sekme var bir evlilik yaptım üç aylık evlilik boşandım 5 yıl oldu çalışıyorum sizinle tanışmak istiyorum İstanbul'da yaşıyorum
Salih diyor ki;
23.09.2019 / 16:32 / #ID:231370

Muazzez hanim ben salih sizinle tanismak istiyorum yazlari istanbul kisin k marastayim 91 46 ciddiyim arayin bekkiyorum

1 2 3 4   > >>


Muazzez için bir mesaj yaz..






Mesaj yazarak Koşullarımızı kabul etmiş olursun.


BENZER BAYAN İLANLARI