sekercik.com
İlanını bulamıyormusun ?


  Üyeliksiz ve ücretsiz arkadaşlık ilanı verin
  Aşağıdaki butonumuzu tıklayarak masrafsız ve zahmetsizce
  arkadaşlık ilanı verebilir ve paylaşımda bulunabilirsiniz.
  Eee.. hadi ne duruyorsun :)

ÜCRETSİZ İLAN VER

Cinsiyet:
Yaş: ile arası
Şehir:

Munise
Munise ile isim analiziniz
Munise: Manisadan aşkı arıyorum
Cinsiyet Bayan
Yaş 28
Şehir Manisa
İlişki durumu Eşimden ayrıldım
Telefon
E-mail * Gizli
Açıklama



Ali_mete diyor ki;
06.08.2020 / 00:39 / #ID:268955

Mrb her erkek gibi bende tanışmak isterim seninle
Serhan diyor ki;
27.07.2020 / 02:23 / #ID:267812

Selam öncelikle nasılsın bende manisadayim kaderimiz aynı diyebiliriz seni tanımak isterim açıkçası dikkat çekici birisinde neden olmasin
demir diyor ki;
27.07.2020 / 01:07 / #ID:267792

selamlar munise aradığın sevgi saygı ask mutluluk ise emrahin unutamadım sarkısını dinle ben onu sana söylemiş olayım ben sana çok yakınım bir ıslık çalsan yanındayım gerçekten istikrarli bir gelecek için var isen ben herzaman hazirim insan sevmek isterse sevebilir ilk görüş başlangiçtir benim kalbimde bir ateş yandi.... nostalji-hayri@hotmail.com ..4gözle bekliyorum hoşçakal
Mustafa diyor ki;
09.07.2020 / 02:12 / #ID:265697

ara beni kesinlikle memnun kalıcaksın
CÜNEYT diyor ki;
27.04.2020 / 15:10 / #ID:257972

Merhaba.
Samet diyor ki;
31.01.2020 / 16:43 / #ID:247735

SELAM, CEYLANAYSE HANIM.
akdenizaksamlari33@outlook.com
murat diyor ki;
26.01.2020 / 11:41 / #ID:246999

Naber tatlim
Emre diyor ki;
06.01.2020 / 21:12 / #ID:244054

slm susurukta oturuyorum 80dogumluyum boyunda 75 kilo yeşil gözlüyüm lise meyzunuyum bende Emre
Slm numaram kültürlüyüdür
istediğin zaman arayabilirsin mesaj atabilirsin
Mahmut diyor ki;
/ 02:42 / #ID:239452

Munise hanım kabul edersen 53yaşındayım Samsunda yasıyorum öğretmenim 97 54
Reşo diyor ki;
/ 16:19 / #ID:239031

Dolu dolu yaşamak için benim her anında dolu dolu yaşa yapcağız kesin
Samet diyor ki;
/ 23:55 / #ID:238755

SELAM, MUNISE HANIM.
BEN ALMANYA'DAN.
akdenizaksamlari33@outlook.com
Emre diyor ki;
/ 13:10 / #ID:238714

Slm nasılsın canım tanışalım çok güzelsin ciddi düşünüyorum
Gökmen diyor ki;
/ 00:32 / #ID:236388

Selam manisada yaşıyorum seninle tanışmak beraber vakit geçirmek isterim ara beni yada mesaj at bekkiyorum seni
Selahattin diyor ki;
/ 20:34 / #ID:235466

Mrb ben ciddi evlilik ariyorum tlf no 65 54 watsaptan yazabirsin
kerim diyor ki;
/ 10:11 / #ID:230049

kerin kaplan facebook tan ekleyebilirsin tanışabilirz istersen
MUSTAFA diyor ki;
/ 09:38 / #ID:225928

merhaba,tanışabilir miyiz?
Resul diyor ki;
/ 14:30 / #ID:220114

Merhaba munise hanım evet aynen bahsettiğiniz gibi aşktan yana benimde şansım yoktur umarım sizinle sonbulur bu aşktan yana şansızlığım.. Teşekkür ederim
zeynel diyor ki;
/ 21:30 / #ID:210643

tanisabilirmiyiz
ibo diyor ki;
/ 12:11 / #ID:204684

Selam ben ibrahim izmirden yaş 35 boy kilo 91 ciddiysen ara ben ciddiyim
murat45 diyor ki;
/ 22:44 / #ID:202545

sizinle tanışmak isterim
Emrullah diyor ki;
/ 20:06 / #ID:194838

Iyi aksamlar nasilsiniz.ben emrullah isterseniz tanisabiliriz.
servet diyor ki;
/ 21:55 / #ID:189536

slm mesajat tqanışalım
Mami diyor ki;
/ 15:07 / #ID:188933

Merhaba musaits3n tanışmak istiyorum seninnle
Özkan diyor ki;
/ 19:33 / #ID:185588

Merhabalar.aslen bnde manisaliyim.ailem manisada ablaminda kuaför dukkani var adliyenin orada.uzun yıllardır istanbulda yasiyorum ayda birkackez geliyorum manisaya.kendi isyerim var.bos zamanlarimi kitap okuyarak ve tiyatrolara giderek harciyorum.19 yildirda araliksiz siir makaleler yazmaktayim.hayata ve sevdalara dair.sizinlen tanismak isterim.hoscakalin..
Emrah diyor ki;
/ 21:27 / #ID:185360

Slm suanki dueumunu cok iyi anliyorum bende senin gibi aski ariyorum manisadayim 57 35 cagri atarsan donerim geeiye
Mehmet diyor ki;
/ 17:42 / #ID:185031

Gaziantep teyim.bende bana sahip çıkacak birini arıyorum.yakışıklıyım. maddi durumum kötü.aramanı beklerim.
abelar2011@hotmail.com
Garip diyor ki;
/ 17:32 / #ID:183770

Slm bu kadar kısının ıcınde benım şansım yızde bir olsun ben manısa merkezde kendı evımde yalnız yasıyorum bu hayat benım cok sevdıklerımı elımden aldı cok yalnızım ara
Alp diyor ki;
/ 13:26 / #ID:181506

Slm munise, ben alp manisa. Sizinle tanışmak istiyorum.
Ceylanayse diyor ki;
/ 18:43 / #ID:181389

Merhaba
Sadıj diyor ki;
/ 13:04 / #ID:181364

Slm
emre pala diyor ki;
/ 09:56 / #ID:180205

merba ben emre 26 yasindayim bende cidi bir iliski ariyorum numaram
Serkan diyor ki;
/ 09:09 / #ID:173508

Merhabalar eğer sizcede sakıncası yoksa tanisabilirmiyiz
Burak diyor ki;
/ 12:56 / #ID:172373

Merhaba nasılsın tanışmak isterim sende istersen mesaj ata bilirsin
Emircan diyor ki;
/ 02:08 / #ID:171925

Kalbim sizi görünce atdı
Askin diyor ki;
/ 17:54 / #ID:169024

Hiç inandırıcı gelmedi neyse :)
Bayram diyor ki;
/ 11:28 / #ID:166119

Slm ben de eşimden ayrıldım seni tanimak istiyorum
Kral Filibeli diyor ki;
/ 01:01 / #ID:164040

Munise hanım merhaba,İzmir'de yaşıyorum,işim gereği sık sık Manisa'ya geliyorum,sizi çok beğendim ve ciddi olarak sizinle tanışmak istiyorum.Uygun görürseniz numaram
mahmut diyor ki;
/ 00:35 / #ID:163832

iyi geceler
Bora diyor ki;
/ 17:35 / #ID:162141

Merhaba kisa sureli iliski yasamak isyerim siznle zevk dolu geceler yasayalim. Yakisikli sicak kanli biriyim. Arayin bulusalim.
Dogan diyor ki;
/ 02:24 / #ID:157812

mrb Munise hanim sitede gordum prifilinizi okudum.duzgun birini ariyorsunuz.bende ayni dert ten muzzarif.fim agzim yandi.ama duzgun karakter sahibi biri olsun istiyorum.ayagi yere saglam basa bilen sizi gordum.tanismak isterim.watsap kullaniyorsaniz.ekleyebilirsinz cvp bekliyorum.tskr erm
Selocanyağız diyor ki;
/ 13:30 / #ID:155126

Slm prenses ben seni beğendim ben gerçek aşk arıyorum eğer kabul edersen seninle tanışmak istiyorum
Ali diyor ki;
/ 18:27 / #ID:153994

Slm numaranızı yazarsınız konuşalım
Ali diyor ki;
/ 18:25 / #ID:153993

Slm nasılsın
Mehmet diyor ki;
/ 01:54 / #ID:150552

meraba munise ben mehmet uşaktan 23 yasındayım uzak değiliz tanışmak görüşmek istersen burdan ulaşabilirisin mehmetim586@gmail.com
metin adiguzel diyor ki;
/ 02:13 / #ID:147492

merhaba munise seninle tanismak isterim numaram
Ömer diyor ki;
/ 20:10 / #ID:146751

Munise ara lutfen bi goruselim
Oktay diyor ki;
/ 07:29 / #ID:144849

merb ara goruselim yada msj atman yeterli olur tatlim bekliyorum seni bebegim
Fırat Aktuğ diyor ki;
/ 01:14 / #ID:144835

merhaba munise hanım sizinle tanışma niyetindeyim
emre diyor ki;
/ 22:35 / #ID:144449

selammmm seninle tanismak isterimm ciddi
Nuri diyor ki;
/ 13:51 / #ID:143749

Selam

1 2   >


Munise için bir mesaj yaz..






Mesaj yazarak Koşullarımızı kabul etmiş olursun.


BENZER BAYAN İLANLARI