sekercik.com
İlanını bulamıyormusun ?


  Üyeliksiz ve ücretsiz arkadaşlık ilanı verin
  Aşağıdaki butonumuzu tıklayarak masrafsız ve zahmetsizce
  arkadaşlık ilanı verebilir ve paylaşımda bulunabilirsiniz.
  Eee.. hadi ne duruyorsun :)

ÜCRETSİZ İLAN VER

Cinsiyet:
Yaş: ile arası
Şehir:

Bade
Bade ile isim analiziniz
Bade: Tanışmak isteyen dul bayan ciddi erkek arkadaş arıyorum
Cinsiyet Bayan
Yaş 45
Şehir Adana
İlişki durumu İlişkim yok
Telefon
E-mail * Gizli
Açıklama



ali diyor ki;
14.10.2019 / 12:50 / #ID:233567

badem cok guzelsinn
Kazikli kunduro diyor ki;
14.10.2019 / 05:28 / #ID:233541

Kazikli bade ben yalınızın evim var arabam var seni çok seviyorum benden evlenirmisin ben hataylıyım Almanya
Ali diyor ki;
12.10.2019 / 14:38 / #ID:233344

Mrb tanismak istersen ara
Isa diyor ki;
12.10.2019 / 13:22 / #ID:233295

Selam tanışmak isteyen bayanlar no 31 55 ben isa mersin merkezde bulunmaktayım tanışmak isteyen bayanlar ulaşabilir
Selim diyor ki;
30.09.2019 / 18:54 / #ID:232139

Merhaba. Adana da. 53 yaşında, 1,77 boyunda 76 kg Kumral. oldukça sağlıklı biriyim. Eşimden Ayrıldım. bir çocuğum var Evli Benden Ayrı yaşıyorum. Bende Anlaşabileceğim biri ile hayata yeniden başlamak istiyorum.
Laik bir yaşam Tarzım var. Sigara dışında kötü bir alışkanlığım yok, Arabam ve Evim Var,
Gerisini öğrenmek isterseniz, Bana Mail Yazınız. Adresim. ( sykaptan418@gmail.com ) Yazışalım sonra siz isterseniz telefonla konuşuruz. Selim
Muhammed diyor ki;
27.09.2019 / 20:09 / #ID:231812

Merhaba bade hanim dikkatimi cektiniz sizinle tabismak qorusmek isterim eyer sizde isterseniz araya bikirsiniz
kemal diyor ki;
24.09.2019 / 19:12 / #ID:231511

slm ihiyacim
Kenan diyor ki;
17.09.2019 / 18:34 / #ID:230781

Merhabalar efendim kenan ben. Tıp fakultesi mezunuyum 53 yasimdayim, esim vefaat etti. 79 45 ararsaniz daha detayli konusup kendimizi daha iyi ifade etmis oluruz. Saygilar
semih diyor ki;
15.09.2019 / 00:54 / #ID:230430

nasıl etkilenirsinki.
Yuksel Coskun diyor ki;
09.09.2019 / 21:43 / #ID:229673

Merhaba bade
ali diyor ki;
07.09.2019 / 10:23 / #ID:229312

selam ben istanbulda yaşıyorumkendi işim yanlızım bende aşka susamış biriyim artık evlenmek istiyorum bu yaştan sonra hayatın tatını cıkarmak istiyorum bu güne kadar hep calıştım yeter artık hayat arkadaşım olması gerek bu satten son ra bir tanışmak istiyorum senin le
Ramazan diyor ki;
06.09.2019 / 18:23 / #ID:229236

Mrb bade hanim bende adanada yalniz yasiyorum yumurtalikta da yazlik evim var sizinle arkadas olmak istiyorum ararsaniz sevinirim
Baran diyor ki;
04.09.2019 / 00:38 / #ID:228893

Seni çok beğendim
Hasan diyor ki;
01.09.2019 / 19:39 / #ID:228563

SLM Bade hanım seninle tanışmak istiyorum sende istiyorsan ara tanışalım tel ben dul biriyim yanlız yaşıyorum yannizliğimi paylaşacak hayat arkadaş arıyorum özellikle bayan arkadaş arıyorum yaş 47 varmisin benimle birlikte yaşamaya ben saygı sevgi mutluluk huzur istiyorum aynı fikirde miyiz ve sadık dürüst bir şekilde yaşamak istiyorum ömür boyu sürecek olan hayat varmisin
Suleyman diyor ki;
29.08.2019 / 14:19 / #ID:227965

Selam canım nasılsın .
Hasret ozturk diyor ki;
29.08.2019 / 09:37 / #ID:227933

Mersin yas 26 numara
Hakan diyor ki;
29.08.2019 / 00:30 / #ID:227882

Merhaba Bade hanım ismim hana tanışmak isterim sizinle selamlar
Enes diyor ki;
25.08.2019 / 14:43 / #ID:227301

Merhaba Bade
Hasan diyor ki;
24.08.2019 / 16:38 / #ID:227170

SLM Bade hanım ben dul biriyim yanlız yaşıyorum yannizliğimi paylaşacak hayat arkadaş arıyorum özellikle bayan arkadaş arıyorum yaş 47 Osmaniye ciddi sen benim iltabat kur tanışalım tel saygılar sunarım
Burak diyor ki;
22.08.2019 / 18:51 / #ID:226900

Slm
Yakup diyor ki;
21.08.2019 / 13:04 / #ID:226704

Bade seni cok begendimm çarpıldımm cep
Memet diyor ki;
20.08.2019 / 18:26 / #ID:226563

Merhaba
Onur diyor ki;
18.08.2019 / 20:21 / #ID:226247

Slm bade ben izmirden onur seni çok beyendim tanışıp anlaşmak istiyorum
Mehmet diyor ki;
18.08.2019 / 13:52 / #ID:226190

Merhaba ben Mehmet bekarım yaşım 36 istersen konuşabiliriz telefonum 97 40
ibrahim diyor ki;
12.08.2019 / 18:07 / #ID:225148

Merhaba nasılsın arkadaşım ben ibrahim tanışalım
Tolga diyor ki;
09.08.2019 / 04:01 / #ID:224760

Meraba bade
Rıdvan diyor ki;
08.08.2019 / 00:17 / #ID:224628

Meraba bade hanım adım rıdvan 26 yaşındayım sizinle daha yakından tanışmak istiyorum niyetim ciddi konuşup anlaşırsak Allahın izniyle sizinle evlenmek isterim istanbulda kasiyerlik yapıyorum boyum kilo 80
selami diyor ki;
07.08.2019 / 19:03 / #ID:224603

slm ben 55 yaşında kamu dan emekli halen ozel bır ış de çalışıyorum manisa merkez de yanlız yaşıyorum müsade eder iseniz sizinle tanışmak isterim teşekkür ederim
Mehmet diyor ki;
04.08.2019 / 14:16 / #ID:224145

Saygı la selam Mehmet Danimarka yaşıyorum amaç ciddi gerçek yuva kurmaktır
Hasan diyor ki;
02.08.2019 / 23:28 / #ID:223932

SLM canım ben dul biriyim yanlız yaşıyorum yannizliğimi paylaşacak hayat arkadaş arıyorum özellikle bayan arkadaş arıyorum yaş 47 Osmaniye den ilgilenirsen ara tanışalım tel mutlu olmak istiyorum varmisin
koksal diyor ki;
24.07.2019 / 03:21 / #ID:222088

merhaba istanbuldayim gorusmek istermiydin
Borhan diyor ki;
19.07.2019 / 18:44 / #ID:221291

Mehabalar bade hnm çok doğal ve güzelsin tanışmak istersen ara 41 07
Kazikli kunduro diyor ki;
17.07.2019 / 09:44 / #ID:220815

Kazikli bade ben yalınızın senden tanışmak isterim arkadaş olmak istiyorum seni Almanya ya götürürüm orda arkadaşı gör orda hayat gör yeni doğmuş bebek gibi his edeçeksin Almanya öyle bir şekilde devam ediyor bade sen kazikli yı insan ve arkadaş göreceksin yaşı gelmiş geçmiş en iyi şekilde temsil etmedin şimdı hayatının gençliğini görücün telefon numaram ara beni bade seni çok güzelsin selamlar olsun sana
salih diyor ki;
16.07.2019 / 13:26 / #ID:220710

mrb bade hanım hayat bazen çok ıstedığımızı bıze vermıyor bazen bıze verdıklerını bızde ya anlayamıyoruz yada değerlendıremıyoruz böyle bı yaşam döngüüsndeyız o yuzden hayat yaşamayı bılmekten gecer hayata kusersek hayttan koparız sizin önünüzde diz çöküyor ve elimi uzatıyorum benımle mutluğun yoluna cıkarmıısnn adı aşk yolu olsun 74 01
murat diyor ki;
10.07.2019 / 14:54 / #ID:219549

slm ben diyarbakırda otuluyorum sizinle tanışmak iyi bir arkadaşlık koymak istiyorum yaşım 36 boy kilo 78 bu yanlızlığıma son vermek istiyorum tlf bekliyorum tlf nunu
veysel diyor ki;
09.07.2019 / 19:50 / #ID:219399

meraba
Olcay diyor ki;
07.07.2019 / 01:49 / #ID:219030

Adabalı bir bayanla ilişki yaşamak istiyorum
zafer diyor ki;
01.07.2019 / 18:53 / #ID:218233

çok dolu dolu bir kadınsınız sizden hoşlandım acaba tanışabilirmiyizbade hanım
Ali diyor ki;
01.07.2019 / 18:42 / #ID:218231

Bade hanım meraba yalniz mi yaşıyorsunuz ailenizlemi adım ali yaşım 50 söfürüm kendime ait minibüsüm var bir şirkette şanlıurfa adana arası çalışıyorum bir iki gün adanada kalıyorum bir iki gün urfada kalıyorum cıvık hareketleri sevmiyorum hayat beni biraz yormuş ama hayat doluyum ağırbaşlı bir dostluk bir ilişki tercihin ise tanışalım belki ömrünün kalanını mesut yaşarsın emekliyim numaram dilersen bir çağrı atin tanışalım kendinize dikkat edin şimdiden tesekurler
Özgür diyor ki;
25.06.2019 / 01:13 / #ID:217208

Merhaba
Suleyman diyor ki;
24.06.2019 / 09:44 / #ID:217101

İyigünlerbayan
Ahmet diyor ki;
21.06.2019 / 09:51 / #ID:215930

Adana dan Ahmet mesajlarınızı bekliyorum
ali diyor ki;
17.06.2019 / 10:54 / #ID:215355

mhb nasılsın ismim ali 39 yaşındayım
Fatih diyor ki;
16.06.2019 / 12:17 / #ID:215204

Bu güzelliği nereden aldığını merak Edip araştırma yapsam herhalde ömür yetmez gibi geliyor
Selim diyor ki;
14.06.2019 / 11:51 / #ID:214830

Merhaba bade ben selim 03 65 aramak veya yazmak istersen pendik ist
Cüneyt diyor ki;
11.06.2019 / 01:41 / #ID:214219

Slm hayatımın beni mutlaka ara
Gökhan keskin diyor ki;
09.06.2019 / 03:48 / #ID:213864

Selam bade konuşabilir miyiz
ilhan diyor ki;
08.06.2019 / 16:55 / #ID:213592

Srlam ben ilhan almanyada yasyorum
Yunus Semiz diyor ki;
07.06.2019 / 00:09 / #ID:213352

Merhaba lar bade hanım ben yunus ciddi yaşım 30 sizinle tanışmak istiyorum sende istersen ciddilim benim için yaş fark etmez
guven diyor ki;
26.05.2019 / 01:27 / #ID:211862

Selam ben guven seninle tanismak istiyorum ciddi dusunuyorum

1 2 3 4   >


Bade için bir mesaj yaz..






Mesaj yazarak Koşullarımızı kabul etmiş olursun.


BENZER BAYAN İLANLARI