sekercik.com
İlanını bulamıyormusun ?


  Üyeliksiz ve ücretsiz arkadaşlık ilanı verin
  Aşağıdaki butonumuzu tıklayarak masrafsız ve zahmetsizce
  arkadaşlık ilanı verebilir ve paylaşımda bulunabilirsiniz.
  Eee.. hadi ne duruyorsun :)

ÜCRETSİZ İLAN VER

Cinsiyet:
Yaş: ile arası
Şehir:

Bade
Bade ile isim analiziniz
Bade: Tanışmak isteyen dul bayan ciddi erkek arkadaş arıyorum
Cinsiyet Bayan
Yaş 46
Şehir Adana
İlişki durumu İlişkim yok
Telefon
E-mail * Gizli
Açıklama



Omer diyor ki;
Dün / 11:41 / #ID:262086

Merhaba
Kazikli kunduro diyor ki;
01.06.2020 / 06:19 / #ID:261988

Kazikli bade seni çok seviyorum canım benim hayatım kıraliçem bade senin icin canımı veririm sana aşıkım telefon numaram ara beni Almanya vatandaşıyım ve Türk vatandaşıyım çifte aylığım çok yüksek aylığım gece gündüz demeden zevk yaparız bade ben hataylıyım seni bekliyorum cevap ver canım
Mert diyor ki;
26.05.2020 / 22:35 / #ID:261382

Merhaba ben mert Uşak'ta ikamet ediyorum yalnız yaşıyorum 36 yaşındayım. Gerçek anlamda mutluluk huzur ve güven içinde ömürlük olmasını istediğim aşkı güzelliği arıyorum
CENGİZ diyor ki;
25.05.2020 / 11:38 / #ID:261165

Bade Hanım Ramazan Bayramınızı kutlar hayırlı , mutlu sağlıklı , huzur dolu nice bayramlar dilerim . Hayırlı bir seçimle ,gönlünüze göre bir eş bulmanızı da Yaratandan niyaz ederim . Selamlar .
mehmet diyor ki;
24.05.2020 / 15:50 / #ID:261075

mrb.hatay iskenderundan yazıyorum.42 yaşındayım.inşaat mühendisiyim.genelde çekici ve espiretüel olduğum söylenir.yaşamayı ve yaşatmayı seven biriyim.tanışmak isterseniz mail adresim mim.bil@hotmail.com yada telim
Hüseyin diyor ki;
23.05.2020 / 18:38 / #ID:260962

Selam Bade,nasılsın?ben hüseyin alanyadan yazıyorum ve turizm mesleğim ama bu sezon olmaz diye bende adanaya taşınacam bir arkadaşımdan haber bekliyorum iş için olursa yakın da aşamadayım ve senin gibi güzel bir bayanla oturup bi kahve içmek için neler vermezdim.?
Tabi geç kalmadıysam??
Kemal diyor ki;
23.05.2020 / 00:55 / #ID:260851

Slm
Suat diyor ki;
21.05.2020 / 08:49 / #ID:260702

seninle yaş olarak birbirimize yakınız ama dul degilim yani daha önce bir yaşamışlıgım olmadı eger kabul edersen seninle ilk defa bir dunyaya merhaba diyecem
Tahir diyor ki;
21.05.2020 / 08:26 / #ID:260701

Çook tatlı bir mizacınız olmalı gercekten o kavruk teninizde sadece bir defa solumak isterdim beni aşırı etkiliyorsunuz bade hanım eger beni kabul ederseniz gercekten çok mutlu olacagım.
akif diyor ki;
20.05.2020 / 13:31 / #ID:260609

Mrb Bade hanım bana tanışma fırsatı verebilirsen senin için çok guzel imkan ve günler doğacaktır cnm
Gokhan diyor ki;
19.05.2020 / 01:27 / #ID:260430

Mrb bade hanim
Kazikli kunduro diyor ki;
18.05.2020 / 12:58 / #ID:260338

Kazikli bade ben yalınızın evim var arabam var çifte vatandaşım Alman vatandaşıyım şimdi Türkiye deyim bade seninle yuva kuralım seninle aynı arkadaş olmak istiyorum çidiyim sende çidisen ara beni telefon numaram ara beni Almanya ya götürürüm orda nikah masasına oturalım hemen yuva kuralım bade ben hataylıyım senden Adana’da giderim bade çok seviyorum seni ???? sana aşıkım sana bağlıyım bade cevap vermedin neden cevap ver canım
Onur diyor ki;
17.05.2020 / 08:35 / #ID:260187

Slm tanışalım güzelsin bende bekarım ara tanışalım güzelsin yaş sınırı yok numaram vatsaptan olabilir canim benim için herkesten değerlidir çünkü ben seni şuan arayamam faturalı değil hattım
CENGİZ diyor ki;
13.05.2020 / 14:45 / #ID:259778

Hayat sevincim ol diye mesaj yolluyor sana insanlar , Çukurovanın güzel kadını BADE Hanım . Sizi beğenmem ve anlatımızdan da çok iyi bir eş olacağınız düşüncesi ile sana talip oldum . Ancak kimseye ışık yakmıyorsunuz . Seni tanımak ve kendimizi tanıtmak istiyoruz . Bu fırsatı şu ana kadar vermediniz. Çok naz aşık usandırır . GELİN TANIŞALIM .
İrfan diyor ki;
13.05.2020 / 12:23 / #ID:259732

Bana bir fırsat verin sizi tanımama bende sizin gibi yaşamak ve yaşatmak istiyorum arkadaşınız sırdaşınız yol arkadaşınız olmaya talibim hanımefendi iyi günler telim
Kadir diyor ki;
24.04.2020 / 19:43 / #ID:257711

Slm nbr güzellik
Kazikli kunduro diyor ki;
24.04.2020 / 15:56 / #ID:257695

Kazikli bade ben yalınızın evim var arabam var çifte vatandaşım Alman vatandaşıyım şimdi Türkiye deyim çok güzelsin telefon numaram ara beni seni Almanya götürürüm orda nikah masasına oturalım hemen şimdi sen çidimisin ben çidiyim sende çidisen ara beni senden yuva kuralım seninle aynı yastıkta kocatsın ALLAH korusun seni ve beni selam olsun sana
Mehmet diyor ki;
23.04.2020 / 22:03 / #ID:257656

Selam
Faruk diyor ki;
23.04.2020 / 13:55 / #ID:257545

Slm canım nasılsın
Hasan diyor ki;
23.04.2020 / 01:55 / #ID:257485

Slm bade sizi gördüm çok beğendim benimle arkadaş olur musunuz
Hazar diyor ki;
21.04.2020 / 15:18 / #ID:257356

Merhaba Bade Hanım,
Sizinle tanışmayı çok isterim.
Konuralp3461 diyor ki;
20.04.2020 / 12:39 / #ID:257169

MERHABA BEN İSTANBULDAN GERÇEK DOSTLUK ARIYORUM GERİSİ SİZİN TAKDİRİNİZ SAYFILAR
91 64
Kamil diyor ki;
19.04.2020 / 16:19 / #ID:257077

Ben kendi halinde bir valışanım yani helal ekmem kazanan birbeyfedi biriyim
CENGİZ AMAÇ diyor ki;
17.04.2020 / 13:40 / #ID:256853

Bade Hanım iyi günler . Geleceğiniz ve şansınız bol olsun . Rab'bim gönlünüze göre nasibinizi önünüze çıkarsın inşallah . Evlenme isteğinize onlarca kişi mesaj yollayarak size ulaşmaya çalışıyor . Seçiminizi nasıl yaptığınızı bilmek isterdim . Ümit fakirin ekmeği . Gerçekten kendinize bir arkadaş ,eş seşmek istiyorsanız , lutfen seçiniz . Selamlar
Nusret diyor ki;
16.04.2020 / 13:17 / #ID:256743

bayan arkadaş arıyorum
TUNCAY diyor ki;
14.04.2020 / 20:51 / #ID:256533

Yanniz kalmış bayanlarla tanışmak isterim muhabbet isterim tatlı konuşmak şartıyla
Muhittin Asaf diyor ki;
13.04.2020 / 08:13 / #ID:256350

Slm 74 kilo 54 yaş kamudan emekli yalnız yaşayan bir beyim gönlümün prensesi ruh ikizimi arıyorum lütfedip ararsanız onurlandırırsınız
Ali selen diyor ki;
09.04.2020 / 18:00 / #ID:255762

Selam bade daha önce arkadaşlık sitelerinden çalışmıştık belki hatırlamış olabilirsin diye unutmuş olabilirsin ben sizinle tanışmak istiyorum adım Ali Selen Tarsus'ta ikamet ediyorum dul bir beyim 53 yaşındayım benimle ileriye dönük arkadaşlık kurmak istiyorsan telefon numarasını vereceğim beni WhatsApp'tan görüntülü olarak arayabilirsin telefonlarını bekliyorum tatlım senin telefonun olmuş olsaydı ben seni direkt aradım görüntülü olaraktan saygılarımı sunarım kendine iyi bak Allah
Hakan diyor ki;
09.04.2020 / 15:58 / #ID:255754

Çok etkileci birisiniz
CENGİZ diyor ki;
09.04.2020 / 13:38 / #ID:255741

Bade hanım , size dün mesaj yazmıştım , yayınlanmış , teşekkür ediyorum öncelikle . Gelin tanışalım . Ben bu konuda son derece ciddi ve samimiyim . Tanışırsak anlarsınız . O zaman size şu an yazamadıklarımı da anlatırım . Gelecekte yaşayacağınız güzellikleri lutfen bir telefo nla değerlendiriniz . Kazanır ve mutlu olursunuz . Selam ve sevgiler . .
Remzi relaxs diyor ki;
09.04.2020 / 11:30 / #ID:255731

Mersinde yasiyorum sizi begendim mersinde yasama imkanin varsa yerim var arayabilirsin.tanişmak isterim
Burak diyor ki;
08.04.2020 / 23:58 / #ID:255706

Merhaba canım tanışmak istermisin
CENGİZ diyor ki;
08.04.2020 / 14:18 / #ID:255634

Bade hanım , size hayırlı günler dileyerek ve gelecekte hayalinize kavuşmanız dileğile sözlerime başlamak isti,yorum . Adana'lı olmanızdan dolayı bu mesajı yazıyorum . Bana göre gençsiniz . Dünyada kalan ömrümü evine , eşine bağlı bir hanımefndi ile yaşamak ve noktalamak istiyorum . KAHRAMANMARAŞ'TA YAŞIYORUM ve bu şehrin yerlisiyim . Üç yıl önce eşimi kaybettim , yalnız yaşıyorum . Emekli banka müdürüyüm . Ben de sizin gibi hayalleri olan biriyim . Kısaca ben buyum . Telefonum
Ali Selen diyor ki;
08.04.2020 / 09:19 / #ID:255610

Selam bade hanım esimden 6 yıl oldu ayrılalı şu an Tarsus ta kendi evimde yalnız yaşıyorum ileriye dönük sizinle tanışmak istiyorum siz de isterseniz bu tanışma fırsatını bana tanirsaniz çok memnun olurum saygılar sunarım
Selim diyor ki;
05.04.2020 / 19:45 / #ID:255442

bende adanalıyım,fakat almanyada yaşıyorum,ayrılmış tek başına yaşayan biriyim,adana her sene sık sık izine gelirim,tanismak ve görüşmek isterim,sizde isterseniz,mailime yazabilirsiniz hemen dönerim size çok isterim
ali diyor ki;
04.04.2020 / 14:34 / #ID:255324

badehanım merhab benali 47 yaşındayım izmirde yaşıyorum sanavaat ede bilcek çok şeyimyok benimle tanışmak isterseniz veya aramak isterseniz benbuna hazırım çok güzel birkadınsınız saygılarıla
Altan diyor ki;
04.04.2020 / 11:44 / #ID:255313

Slm ben altan ara tanisalim aracim var ben gelirim 52 11
Zeki diyor ki;
03.04.2020 / 17:35 / #ID:255244

Merhaba ciddiyim tanımak isterim seni senin içinde uygunsa tabii hiç bir maddi sıkıntım yok İzmir'de yaşıyorum
Ahmet diyor ki;
01.04.2020 / 18:53 / #ID:255075

Meraba
Kenan diyor ki;
30.03.2020 / 14:27 / #ID:254886

Slm bayan arkadaş arıyorum ilgilenen hanımlar msj yada çağrı atsın sifirbeşyuz otuzbir altiyuzyetmiş bir sifirdurt yirmi dokuz
Yusuf diyor ki;
29.03.2020 / 21:12 / #ID:254820

Benimle çıkar mısın
Kubat diyor ki;
29.03.2020 / 20:34 / #ID:254818

Merhaba beda hanim sen istersen guruselim guzelim ben izmir aliagada kaliyorum guzelim seni tanimak isterim yasim 55 cok iyiolur guruselim saygilar
Sinan diyor ki;
28.03.2020 / 20:01 / #ID:254744

Slm Bade ben Sinan. Sizi görüp etkilendim. Tanişabilirmiyiz lütfen. Telefonum +49 Çagri atin arim sizi lütfen
Kazikli kunduro diyor ki;
26.03.2020 / 15:20 / #ID:254535

Kazikli bade ben yalınızın evim var arabam var çifte vatandaşım Alman vatandaşıyım şimdi Türkiye deyim evlenirmisin benden selam olsun sana aşıkım bade çok seviyorum seni seviyorum ❤️???????? çok seviyorum benden evlenirmisin sene Aşıkım sen çok güzelsin minik kuşum kara kaşlım inçe belim sırma boylum al yazmalı bade seni çok ???? ???? ???? öptüm ???? bade benimle yuva kuralım Canim telefon numaram ara beni aşkım ????
Ahmet diyor ki;
25.03.2020 / 12:41 / #ID:254437

Slm çok guzelsiniz çok tatlisiniz
Orkun diyor ki;
24.03.2020 / 20:31 / #ID:254361

Selam Tanışmak isterim barajyolunda oturuyorum
S kubat diyor ki;
24.03.2020 / 09:56 / #ID:254300

Merhaba bade hanim ben izmirde yasiyorum yas55 sen istersen guruşuruz sana cep yazayim ben mutlu olmak olmak istiyorum ben zengin degilim ufak bir ticaretle oraşiyorum aslen urfaliyim sen istersen konuşuruz
Ersen diyor ki;
22.03.2020 / 01:57 / #ID:254053

Slm bende evlendim ayrildım sizin gibi ama ben 36 yasindayim ve sizinle kosmak isterdim el ele fakat biraz zayiflamam lazim ???? ama tanismak isterim sizinle simdiden kararınız ne olursa olsun tsk ederim
Erkan diyor ki;
20.03.2020 / 23:00 / #ID:253967

Slm
Cihan diyor ki;
20.03.2020 / 15:55 / #ID:253924

Güzelliğin dillere derman hasta olan insan baktığı hemen iyleşir bittim tükendim bu güzeliğe

1 2 3 4   > >>


Bade için bir mesaj yaz..






Mesaj yazarak Koşullarımızı kabul etmiş olursun.


BENZER BAYAN İLANLARI