sekercik.com
İlanını bulamıyormusun ?


  Üyeliksiz ve ücretsiz arkadaşlık ilanı verin
  Aşağıdaki butonumuzu tıklayarak masrafsız ve zahmetsizce
  arkadaşlık ilanı verebilir ve paylaşımda bulunabilirsiniz.
  Eee.. hadi ne duruyorsun :)

ÜCRETSİZ İLAN VER

Cinsiyet:
Yaş: ile arası
Şehir:

Emine
Emine ile isim analiziniz
Emine: Muştan arkadaş arıyorum
Cinsiyet Bayan
Yaş 28
Şehir Muş
İlişki durumu İlişkim yok
Telefon
E-mail * Gizli
Açıklama



hüseyin diyor ki;
10.11.2019 / 12:54 / #ID:236554

slm benimle evlenirmisin sevgiye cok ama cok ihdiyacım var bekarım hic evlenmedim 44 yaşındayım 06 85
Mustafa diyor ki;
06.10.2019 / 22:42 / #ID:232756

Aklını alırım emine muştayım merkezde
Sinan diyor ki;
01.10.2019 / 09:43 / #ID:232186

Sizi tanımak isterim bekarsanız facebook sinan Bingöller benim ailemle yaşıyorum hiç evlenmedim ciddi bir insanla bir yuva kurmak istiyorum
Orhan diyor ki;
16.09.2019 / 22:40 / #ID:230692

Ben orhan musluyum cok citiyim numaram ara konusalim
Aslan diyor ki;
06.09.2019 / 16:16 / #ID:229208

Merhaba ben aslan malazgirt te yasiyorum tanışırsan vazgecemeyeceğin biriyim numaram
İlyas diyor ki;
23.08.2019 / 18:13 / #ID:227030

Merhaba sizinle bulusmak istiyorum numaranızı yazarmisiniz
Özgür diyor ki;
22.07.2019 / 11:22 / #ID:221794

Merhaba haba ben özgür siz beni tarif ediyor sunuz biz den i bir ikili çıkar ben çe beni tanımalısın sen
hakan diyor ki;
17.07.2019 / 13:16 / #ID:220838

slm emime ben hakan tanışmak isterim
Umut diyor ki;
06.07.2019 / 15:38 / #ID:218892

Slm ben umut bayan arkadaş arıyorum ilgilenen hanımlar msj yada çağrı atsın
Ferit diyor ki;
12.06.2019 / 00:24 / #ID:214403

Merhaba
Murat diyor ki;
19.05.2019 / 00:16 / #ID:210841

Numaram 93 62 ara konuşalım halledelim
Necmi diyor ki;
02.05.2019 / 19:16 / #ID:208733

Mrhb Emine hanım
Barış diyor ki;
17.04.2019 / 19:04 / #ID:207072

Selamlar . Tanışabilir miyiz
erol diyor ki;
/ 11:19 / #ID:192767

slm emine tanışabilirmiyiz bu numaradan 7/24 uklaşabilirsin 17 41
Fırat diyor ki;
/ 01:26 / #ID:188176

Mrb
Erdoğan Ün diyor ki;
/ 19:45 / #ID:187443

Sarıyer istanbul den selamlar
Emrah diyor ki;
/ 15:02 / #ID:186493

Ara mutlu ol muştadayim
Murat diyor ki;
/ 19:04 / #ID:186257

Sana bir ömür eminem demek geliyor icimden ne dersin
Suphi diyor ki;
/ 11:39 / #ID:179734

Bende muş ta arkadaş arayan erkeğim 00 21
Emre diyor ki;
/ 15:20 / #ID:178269

Emine bende mustayim tanisabilir miyiz
süleyman diyor ki;
/ 22:31 / #ID:178201

bakimli ve zenginim tanismak isterseniz sizde beyenirsiniz. aramanizi bekliyorum
barış diyor ki;
/ 00:53 / #ID:166439

beni ararmısın 94 85
Ahmet diyor ki;
/ 09:43 / #ID:162739

Slm nasılsınız
ayt diyor ki;
/ 14:39 / #ID:160302

TC dopamin
Murat diyor ki;
/ 08:26 / #ID:154929

Slm Emine hanım sizi tanımak isterim profilinizi inceledim uygun görürseniz tanışalım konuşalım anlasalim mi profilinizde bahsettiğiniz konular doğrultusunda birşeyleri paylaşalım hayatımıza yön verelim mutluluğa giden ilk adımı birlikte atalım mutluluğun örneğini bizde görsünler istermisiniz sen bir gülümse ben sana yağmur olurum. Sanırım anladınız varmisiniz mutlu bir yuamiz olsun mutlulukla dolu bir ömür sürmeye ne dersiniz
Erhan diyor ki;
/ 23:18 / #ID:150683

Slm emine seni daha yakından tanımak isterim
Emre diyor ki;
/ 19:15 / #ID:148271

Merhaba emine hanım ben 26 yaşındayım muş 'ta yaşıyorum. Üniversite mezunuyum çalışıyorum. Mail adresimi bırakıyorum ordan kendimle ilgili daha ayrıntılı bilgi verebilirim.
emrebulucu5@gmail.com
Şahin diyor ki;
/ 15:43 / #ID:137632

Slm muş bayanlarla tanışmak istiyorum ciddi bir ilişki arıyorum dürüst bir bayanla ciddi bir ilişki lütfen ciddi olan bayanlar arasın
Ayaz diyor ki;
/ 16:46 / #ID:136407

Bana Ulaş
murat diyor ki;
/ 10:32 / #ID:134134

merhaba gezme istiyorum bu gun bana mesaj atsan ben murat
Mustafa diyor ki;
/ 10:57 / #ID:132021

Slm nasılsınız emine hanım sizinle tanışmak isterdim urfadan
Mehmet diyor ki;
/ 15:09 / #ID:130569

Selam Emine hanım.Eger evlenmeyi düşünürsen beni arayabilirsin
ali diyor ki;
/ 15:01 / #ID:128230

Selam emine seninle tanismak isteri.
Akın kosowalı diyor ki;
/ 22:53 / #ID:115190

Slm
Engin diyor ki;
/ 09:17 / #ID:115053

Mrb menfaat beklemeden dolu dolu aşkı yaşamak istiyorsanız ara güzelim
engin diyor ki;
/ 09:16 / #ID:106995

ben de muşluyum tanışmak istersen ara evlenmek için arama
Orhan diyor ki;
/ 14:38 / #ID:103328

Merhaba emine hanım adım orhan 1.85 boyum 80 kilo yaklaşıklı biriyim bende kendime dürüst biri arıyorum eğer siz uygun görürseniz sizinle tanışmak istiyorum
murat diyor ki;
/ 19:12 / #ID:102945

murat ben tanışalım mı
ibrahim diyor ki;
/ 10:50 / #ID:99549

Kadrolu çalışanım yaş 29 ciddi bir bayanla tanışmak benim hayalim hayalimi gerceleştiren birini arıyorum.
huseyin diyor ki;
/ 18:12 / #ID:95083

Slm mrb EMİNE BN DİYARBAKİRDAN YAZİYORUM BNİ ARARMİSİN 39 49
Mert diyor ki;
/ 20:35 / #ID:92694

Mrb Vanda yaşıyorum ismim Mert 27yas 1.80boy 80kilo yeşil gözlu atletik yapili yakisikli biriyim maddi ve manevi her turlu destek olurum yeterki birbirimize guvenelim hersey güven ve gizlilik icinde olmali durust bayanlari bekliyorum her yastan olabilir 5882474❤❤❤
hakan diyor ki;
/ 23:40 / #ID:92173

slm bende musta yasıyorum kamuda memurum. 30 yasındayım ailemle yasıyorum
Vedat Çelik diyor ki;
/ 14:48 / #ID:85681

Selamın aleykum Emine hanım bende muşluyum 25 yaşındayım üniversitesi bitirdim. Ailemle malazgirt te yaşıyorum benim tercihim türbanlı dindar bayanla evlenmek. Sizde isterseniz tanışmak istiyorum tel No:05458447912 tanışmak için evet derseniz aramanızı bekliyorum ...
Ömer diyor ki;
/ 13:56 / #ID:83436

Bana Ulaş
canturk diyor ki;
/ 13:01 / #ID:83420

slm tanışmak istermisiniz hanfen dii
Ferhat diyor ki;
/ 00:11 / #ID:80374

Ben 21yaşintayim hiç kimseyle çikmadim tanişmak isterim
Tanju diyor ki;
/ 00:21 / #ID:77971

Merhaba
Bende muşluyum
Tanışabilir miyiz
salih diyor ki;
/ 13:34 / #ID:75359

ben salih batmandan
emir kaya diyor ki;
/ 03:35 / #ID:67564

Slm
maraz diyor ki;
/ 12:33 / #ID:61072

Slm hanim efendiler .Nasılsıniz namaz Niyazini yapan allah korkusu olan20 ve 30 arası bi hanım efendiyle tanışıp evlenmek istiyorum Madi ve manevi sorun deyil.cep 17 18

1 2   >


Emine için bir mesaj yaz..






Mesaj yazarak Koşullarımızı kabul etmiş olursun.


BENZER BAYAN İLANLARI