sekercik.com
İlanını bulamıyormusun ?


  Üyeliksiz ve ücretsiz arkadaşlık ilanı verin
  Aşağıdaki butonumuzu tıklayarak masrafsız ve zahmetsizce
  arkadaşlık ilanı verebilir ve paylaşımda bulunabilirsiniz.
  Eee.. hadi ne duruyorsun :)

ÜCRETSİZ İLAN VER

Cinsiyet:
Yaş: ile arası
Şehir:

Nimet
Nimet ile isim analiziniz
Nimet: edirnedeyim gerçek biriyle arkadaşlık kurmak istiyorum
Cinsiyet Bayan
Yaş 24
Şehir Edirne
İlişki durumu İlişkim yok
Telefon
E-mail * Gizli
Açıklama



selami diyor ki;
13.05.2019 / 23:58 / #ID:210122

Merhaba sizden etkilendim daha yakından tanımak isterim
oguzhan diyor ki;
17.02.2019 / 23:22 / #ID:199801

merhaba ben oguzhan ankaradan istersen tanisabliriz 92 55
HASAN diyor ki;
21.12.2018 / 17:31 / #ID:192130

Merhaba tanışabilirmiyiz çok güzelsiniz gerçekten
Onur diyor ki;
24.09.2018 / 00:54 / #ID:179578

Mrb numara ni atsana görüşelim
Murat diyor ki;
10.09.2018 / 10:02 / #ID:177499

Merhaba nimet bende senin gibi dürüstlüğe önem verenlerdenim yalandan boşlanmayan istersen numaram Yazarsan sevinirim seni tanımak isterim birşey olmasada arkadaş olarak tanımakta isterim bekliycem.
Cinar dogukan ozcan diyor ki;
25.08.2018 / 23:34 / #ID:175003

Iyi aksamlar Nimet hanim Ben kesandan Dogukan 23 yasindayim sizde isterseniz tanismak istiyorum
Ahmet diyor ki;
20.08.2018 / 03:35 / #ID:174185

Merhaba ben keşandayım nasılsın
Almanyalı şimşek diyor ki;
15.08.2018 / 21:53 / #ID:173608

Selâm napıyorsun ben almanyalı şimşek BU BENİM numaram 16 38
mustafa diyor ki;
05.08.2018 / 19:31 / #ID:172037

merhba selamlar szinle tanışmk istrdim.akılara zarar gzüllğinz vr be..
Furkan diyor ki;
15.07.2018 / 07:25 / #ID:168832

Merhaba tanisalimmi
matkap.ali diyor ki;
01.07.2018 / 02:47 / #ID:166848

slm ne zaman istersen seker kiz msj konusma arkadaslik dost ne istersen yeterki durustce gercekce olsun
ahmet diyor ki;
12.06.2018 / 23:30 / #ID:164016

SLM TANIŞALIM MEJ LAŞALIM NE DERSİN
matkap.ali diyor ki;
19.05.2018 / 18:20 / #ID:159304

slm tanisalim.mi
matkap.ali diyor ki;
19.05.2018 / 18:17 / #ID:159303

slm cok tatlisin seninle tanismak isterdim sende istersen tabi
ahmet diyor ki;
06.05.2018 / 19:29 / #ID:157502

slm seninle tanışalım bend e ist yaşıyoum
Murat diyor ki;
06.04.2018 / 23:03 / #ID:152355

Slm nimet hanım sizinle tanışmak istiyorum Skype heredotiksx@hotmail.com Whatsapp profilinizi inceledim uygun görürseniz tanışalım mı
Recep diyor ki;
26.03.2018 / 10:04 / #ID:150928

İsmim recep edirneye gidip geliyorum iş için görüşmek istermisin
Bahadır diyor ki;
13.03.2018 / 01:19 / #ID:148897

Merhaba tanışabiliriz
erdal diyor ki;
01.03.2018 / 01:30 / #ID:147311

Güzelliğin kadar kalbınde güzelidir hayal kırıklına uğramak insan a doğru buldurur nimet sohbet etmek üsteysen e postam la bana ulaşa bilirsin
özkan diyor ki;
26.02.2018 / 15:59 / #ID:147007

mrb numaram
Ahmet diyor ki;
24.02.2018 / 23:01 / #ID:146777

Merhaba ben ahmet nasilsin
Serhat diyor ki;
22.02.2018 / 11:29 / #ID:146468

Ara beni bende Edirne denim
isa diyor ki;
21.02.2018 / 21:45 / #ID:146414

slm sizinle ciddi arkadaslik kurmak istiyorum
serkan diyor ki;
21.02.2018 / 08:48 / #ID:146325

selam ben serkan 79 29
Mustafa Tincay diyor ki;
20.02.2018 / 19:17 / #ID:146262

Merhaba ben Samsun'da ikamet ediyorum tanışmak isterim telefon 04 85
Ahmet hamdi diyor ki;
20.02.2018 / 12:22 / #ID:146182

Selam Nimet hanım ben ahmet89 doğumluyum siyah saçlı hafif kilolu biriyim diyaliz hastasıyım274/92 boy ve kiloda sempatik dürüst bir kişiliğim var lise mezunuyum aöf okuyorum kayseri de yaşıyorum kamuda çalışıyorum eğer sizde isterseniz tabii ciddi seviyeli bir arkadaslik ilişki aşk yaşamak kurmak istiyorum whatsapp veya face yada burdan msj bekliyorum görüşmek üzere sağlıcakla kalın tanıyalım birbirimizi yakından herşey nasip kısmet tel
Selahattin diyor ki;
20.02.2018 / 03:30 / #ID:146156

Slm nimet ben seninle tanışmaya niyetlendim kabul edermisiniz.
kadir diyor ki;
20.02.2018 / 03:25 / #ID:146155

nasılsın güzellik. tanışmak istermisin
fatih diyor ki;
19.02.2018 / 18:30 / #ID:146108

merhaba eğer gercek ısen durust saygı çercevesinde tanısmak ıstersen numaram
erhan diyor ki;
19.02.2018 / 18:25 / #ID:146104

merhaba nimet istanbul pendikte kendime ait işyerimde çalışmaktayım yaş 28 samimi dürüst güvenilir ciddi bir arkadaşlık için lütfen iletişime geç benimle cep whatsapp açık
Fatih diyor ki;
19.02.2018 / 17:24 / #ID:146098

Merhaba her konuda samimi dürüst olarak sizi tanımak isterim 46 15
Faruk diyor ki;
19.02.2018 / 13:30 / #ID:146067

00 06 faruk tanışmak isteyen bayanlar arayabilir
İsmail polat diyor ki;
19.02.2018 / 13:24 / #ID:146066

Slm
okan diyor ki;
19.02.2018 / 12:31 / #ID:146063

Mrb Nimet kabul edersen konusmk isterim 28 yasindayim 33 67 whatsaptan yazabilirsin

Nimet için bir mesaj yaz..






Mesaj yazarak Koşullarımızı kabul etmiş olursun.


BENZER BAYAN İLANLARI