sekercik.com
İlanını bulamıyormusun ?


  Üyeliksiz ve ücretsiz arkadaşlık ilanı verin
  Aşağıdaki butonumuzu tıklayarak masrafsız ve zahmetsizce
  arkadaşlık ilanı verebilir ve paylaşımda bulunabilirsiniz.
  Eee.. hadi ne duruyorsun :)

ÜCRETSİZ İLAN VER

Cinsiyet:
Yaş: ile arası
Şehir:

Suzan
Suzan ile isim analiziniz
Suzan: Kilisten erkek arkadaş arıyorum
Cinsiyet Bayan
Yaş 31
Şehir Kilis
İlişki durumu İlişkim yok
Telefon
E-mail * Gizli
Açıklama



haydar diyor ki;
15.07.2019 / 14:21 / #ID:220510

merhaba suzan hn. sizi tanımak isterim, şayet sizdde isterseniz......
Turgay diyor ki;
05.07.2019 / 21:25 / #ID:218780

Merhaba. Sizinle ciddi olarak tanışmak istiyorum Watsapp tan konuşalım 87 94
Ferdi diyor ki;
27.05.2019 / 15:26 / #ID:212005

Tanışmak istemisiniz
ersen diyor ki;
13.05.2019 / 12:10 / #ID:210064

slm mrb ben antepten ersen yanızlık kader degildir seviyeli ciddi dürüstlük çerçevesinde sevgiye saygıya sevilmeye ihtiyacı olaan o duyguyu yaşamak isteyen ha ettigini düşünen
Atilla diyor ki;
17.04.2019 / 11:16 / #ID:207038

Merhaba Suzan hanım. Ben Atilla. Gaziantep te yaşıyorum. Ticaret le uğraşıyorum. Fotoğraf ınızdan ve yazdıklarınız dan etkilendim. Sizinle tanışmak isterim. Detayları sonra birbirimize yazarız diye düşünüyorum. Cevabınızı bekliyorum. Teşekkürler. Görüşmek üzere..
cüneyt diyor ki;
07.04.2019 / 16:15 / #ID:205659

46 yaşında minyon biriyim sürekli ve temiz arkadaşlık arıyorum
Yunus diyor ki;
16.11.2018 / 04:06 / #ID:187275

Beni arayın tanışmak isterim sizinle
Dostça diyor ki;
27.10.2018 / 22:51 / #ID:184567

Mrb
Burada çok fazla kendimden bahsetmek istemiyorum.İyi bir işim ve mesleğim var. yüksek mühendisim sizinle tanışmak isterim. amacım gerçek bir dostluk ve arkadaşlık. isterseniz bir kafede oturur sohbet eder tanışırız. sizden msj bekliyorum bby
dogu_270@mynet.com
Serkan diyor ki;
29.09.2018 / 13:42 / #ID:180218

Kilis te gorevli bulunuyorum.sizinle tanismak ve sohbet etmek istiyorum
Bekir akacin diyor ki;
16.09.2018 / 10:47 / #ID:178395

Bekir akacin bekarım hiç evlenmedim bekarım yuva kurmak istiyorum antalya serik de oturuyom benim numarası
ahmet diyor ki;
04.09.2018 / 21:45 / #ID:176654

slm seninle tanışalım en dersiniz
iLhan diyor ki;
23.08.2018 / 04:16 / #ID:174608

Merhaba... ben iLhan istanbul..sen ne guzelsin resmine bayildim. : ) sevgilerle .,
Murat diyor ki;
25.07.2018 / 13:57 / #ID:170263

Selamlar buyurmazmısın dünyama
habip diyor ki;
30.06.2018 / 15:11 / #ID:166766

merhaba suzan hanım ben de kilis teyim profilinizi inceledim ilgi çekici buldum sizinle tanışmak isterim
Murat diyor ki;
06.06.2018 / 17:48 / #ID:162572

Slm Suzan hanım sizinle tanışmak istiyorum profilinizi inceledim profiliniz doğrultusunda tanışalım birşeyler paylaşalım mı
yusuf diyor ki;
26.04.2018 / 20:56 / #ID:156084

selamsuzan ben antepliyim eger görüşmek sohbet etmek isterseniz ben bir telefon kadar yakınım size kendimi anlatmam kendimi övmüş olurum sadece şunu söyleyebilirim tanışma arkadaşlık sevgi saygı güven ister yürek ister cesaret ister tanımak istersen beni arayabilirsin merakını sorabilirsin uymassada bişey diyemem yüregin varsa beklerim hadi bakimm bu arada güzelsin begendim seni görüşürüz tatlı melek
Murat diyor ki;
28.03.2018 / 18:32 / #ID:151231

Suzan hanim kiliste yasiyorum maddi durumum iyi sayilir sizden haber bekliyorum.
xsados diyor ki;
15.02.2018 / 21:21 / #ID:145685

Suzan konuşalım mı bn de Kilis yetim
Yahya40 diyor ki;
03.02.2018 / 05:27 / #ID:143975

Cok hoşuma gttınız tanısmak isterm
volkan diyor ki;
21.10.2017 / 02:32 / #ID:127832

mrb suzan hanım mumkunse sizinle tanısmak isterim
Atilla diyor ki;
08.10.2017 / 13:29 / #ID:125280

Selam
ramazan diyor ki;
17.09.2017 / 23:24 / #ID:121243

Suzan su an otelde senden haber bekliyom lina suite hotelde haber bekliyom
tolga diyor ki;
09.09.2017 / 22:50 / #ID:119803

Slm ben tolga hataydan yaş 39 olgun ve dürüst biriyim maddi durum iyi ciddi aşk yaşayacağım görüşme engeli olmayan ciddi bayan arkadaş ariyorum tlf
ferdi diyor ki;
09.09.2017 / 10:32 / #ID:119670

sizinle tanışmak konusmak isterım sizde isterseni eger 24 yşindsyım 1.77 boy kilo 82 numaram ara kapatın ben ararım tşkrler
Selim diyor ki;
24.08.2017 / 21:43 / #ID:116578

Slm xuzan
Murat diyor ki;
27.07.2017 / 09:48 / #ID:109010

Pamukkale den murat tanışalım mı pamukkalede misafirim olup ücretsiz tatil yapabilirsiniz
Mehmet diyor ki;
14.06.2017 / 09:41 / #ID:98983

Mrb suzan numaram
Mecit diyor ki;
26.05.2017 / 11:13 / #ID:95555

Suzan alpden ekle konuşalım mecit.polat1
İsmail akdeniz diyor ki;
22.05.2017 / 15:29 / #ID:94920

ara görüşelim
Serdal diyor ki;
10.05.2017 / 17:17 / #ID:92908

Merhaba Suzan, seni tanımak isterim. Kamu personeliyim. 89 44
ferdi diyor ki;
08.05.2017 / 13:04 / #ID:92619

mrb lütfen arayın
Nahsen diyor ki;
05.04.2017 / 17:36 / #ID:88147

Mrb suzan ben nahsen 35 yas kiliste yas seninle tanismak isterim niyetim ciddi sende istersen tabi tel
Soner diyor ki;
31.03.2017 / 00:11 / #ID:87183

Slm tatlım en yakın tarihte sizinke görüşmek istiyorum..
ibo diyor ki;
28.03.2017 / 06:23 / #ID:86730

Slm suzan nasılsınız
Tayfun diyor ki;
25.03.2017 / 00:38 / #ID:86244

ferdi diyor ki;
20.12.2016 / 14:11 / #ID:71303

buyrun
habip diyor ki;
08.11.2016 / 15:52 / #ID:64220

merhaba suzan ben kilisten habip seninle ciddi anlamda tanışmak isterim telefon numaram whatshapp yazabilirsin mesajını bekliyorum inşallah tanışırız
abdullah diyor ki;
08.11.2016 / 15:19 / #ID:64193

GÜZEL BAYAN ARAMANIZI BEKLEYECEM KENDİMİ TANITAYIM ÖNCELİKLESİZLERE
ADIM :ABDULLAH MESLEGİM GALERİCİ KENDİ İŞİM
YAŞIM 34 KONYA EREGLİDE YAŞIYORUM
CİDDİ DÜRÜST KÜLTÜRLÜ KENDİNİ GELİŞTİRMİŞ Bİ ABAYANLA TANIŞMAK İSTERİM BANA ULAŞA BİLECENİZ NUMARAM
abdullah diyor ki;
08.11.2016 / 15:13 / #ID:64187

GÜZEL BAYAN ARAMANIZI BEKLEYECEM KENDİMİ TANITAYIM ÖNCELİKLESİZLERE
ADIM :ABDULLAH MESLEGİM GALERİCİ KENDİ İŞİM
YAŞIM 34 KONYA EREGLİDE YAŞIYORUM
CİDDİ DÜRÜST KÜLTÜRLÜ KENDİNİ GELİŞTİRMİŞ Bİ ABAYANLA TANIŞMAK İSTERİM BANA ULAŞA BİLECENİZ NUMARAM
Fatih diyor ki;
25.09.2016 / 21:35 / #ID:57650

İyi akşamlar mümkünse sizinle tanışmak ve zaman geçirmek istiyorum
gokhan diyor ki;
24.09.2016 / 11:38 / #ID:57328

Slm tanisalim hoslandm bende kilisliyim
emre diyor ki;
13.09.2016 / 23:03 / #ID:54545

Mrb suzan ben kilisten emre ciddi bir ilişki arıyorum kendime fazla girwmiyorum onun için tl bırakıyorum daha detaylı konusal.05318339977
Mustafa diyor ki;
10.09.2016 / 12:20 / #ID:53771

Slm çok tatlısın ben mustafa memnun oldum
Cenk diyor ki;
03.09.2016 / 19:44 / #ID:52057

Meraba Ben Cenk aslen kilisliyim ve kiliste yaşıyorum 1.90 boyunda beyaz tenli 82 kiloyum sporcuyum tanımak istersen çekinmeden arayabilirsin ;)
Bülent diyor ki;
29.08.2016 / 05:17 / #ID:50921

Tanısan müptelası olursun..
vedat diyor ki;
05.08.2016 / 19:33 / #ID:45604

Merhabalar nasilsiniz,
sizinle tanismak istiyorum.
Bana yazarmisiniz: sim-632@hotmail.de
Görüsmek dilegiyle.
Salih diyor ki;
29.06.2016 / 16:13 / #ID:38227

arayın msj atın detaylı konuşuruz burda yazmaya gerek yok
vedat diyor ki;
18.05.2016 / 14:28 / #ID:31283

Slm
poyraz diyor ki;
18.05.2016 / 00:00 / #ID:31210

meraba suzan , kilisliyim mühendisim skyptan ekle beni konuşup tanışalım poyraz7952@outlook.com
Ümit özgür diyor ki;
12.05.2016 / 10:04 / #ID:30279

Merhaba suzan kilis merkezde oturuyorum 27 yasindayim tanismak isterseniz numaram

1 2   >


Suzan için bir mesaj yaz..






Mesaj yazarak Koşullarımızı kabul etmiş olursun.


BENZER BAYAN İLANLARI