sekercik.com
İlanını bulamıyormusun ?


  Üyeliksiz ve ücretsiz arkadaşlık ilanı verin
  Aşağıdaki butonumuzu tıklayarak masrafsız ve zahmetsizce
  arkadaşlık ilanı verebilir ve paylaşımda bulunabilirsiniz.
  Eee.. hadi ne duruyorsun :)

ÜCRETSİZ İLAN VER

Cinsiyet:
Yaş: ile arası
Şehir:

Bahar
Bahar ile isim analiziniz
Bahar: Bana inan demene gerek kalmadan sana bağlanmak istiyorum
Cinsiyet Bayan
Yaş 22
Şehir Elazığ
İlişki durumu İlişkim yok
Telefon
E-mail * Gizli
Açıklama



Mehmet diyor ki;
16.08.2019 / 10:16 / #ID:225713

Ben elazığ da yaşiyorum 20 yaşındayım
Erdal diyor ki;
13.07.2019 / 16:24 / #ID:220135

Selam erdal ben elazığdan yakışıklıyım watsapptan resimlerimvar bana uygun 1.70./190 boy arası 75 kilodanfazlabirbayan arıyorum ben kamuda memur bekarım ciddi dürüstseniz sizinl yüzyüze konuşup tanışmak istiyorum Numaram
Yusuf bulut diyor ki;
15.06.2019 / 09:50 / #ID:214977

Ben nasıl seni gördüm gemen sana yazdım bende yanlızım birbirimizi tamamlayabilirix
Ali diyor ki;
03.06.2019 / 01:47 / #ID:212769

Mrb tanismak istersen ara
murat diyor ki;
03.02.2019 / 15:15 / #ID:198186

slm diyarbakırlıyım tanışmak isterseniz numaram
Ali diyor ki;
27.12.2018 / 21:43 / #ID:192940

mrb tanismak istersen no bence noyu kaydet fotoya bak
Adem diyor ki;
14.11.2018 / 14:45 / #ID:187039

Iyi günler bahar hanım ben 32 yaşındayım Elazıg da yaşıyorum isterseniz tanışabiliriz no MSJ atın döneyim
Metehan diyor ki;
13.10.2018 / 17:50 / #ID:182412

Yasim 19 elazig da ucak govde motor bolumu nu okuyorum sizinle bir yerde oturup konusmak isterim tabii siz isterseniz
tarık diyor ki;
27.09.2018 / 21:50 / #ID:180014

mrb ben tarık elazığta yeniyim bir arkadaş ariyorum tanısmak istiyorum sizinle bahar hnm
Çakır diyor ki;
26.08.2018 / 11:34 / #ID:175053

Yaş 28 bekarım Türkiye yaşıyorum muşluyum Whatsap
Murat diyor ki;
11.07.2018 / 22:31 / #ID:168164

Meraba
Burak diyor ki;
01.07.2018 / 18:03 / #ID:166950

Merhaba ben elazığ da oturuyorum sizinle tanışmak istiyorum eğer sizde isterseniz mail atabilirsiniz
Taylan can diyor ki;
01.05.2018 / 19:24 / #ID:156757

Slm bahar bende elazığdan 62 64 ara
TUĞRUL OYĞUR diyor ki;
09.04.2018 / 02:17 / #ID:152795

Tuğrul oyğur elazığ
Faruk diyor ki;
07.04.2018 / 18:43 / #ID:152530

00 06 faruk bahar hanim tanışmak isterseniz beklerim
Habip diyor ki;
02.04.2018 / 14:37 / #ID:151779

İyi günler ben habip Elazığlıyım... Boyum 1.75 kilom 75 mesleğim laboratuvar teknisyeniyim... Sizinle tanışmak istiyorum numaram
Murat diyor ki;
18.03.2018 / 23:16 / #ID:149559

Selam bahar bende Elazığlıym ama Almanya'da yaşıyorum seni tanımak istiyorum...
Serhat diyor ki;
05.03.2018 / 22:29 / #ID:147994

Mrb bahar serhat ben elazigliyim tanismak istermisin bende cok yalnizim
Mustafa023 diyor ki;
01.03.2018 / 13:40 / #ID:147366

Slm
özkan diyor ki;
27.02.2018 / 13:18 / #ID:147096

mrb bahar hm tanışabilirmiyiz acaba 85 78
Fatih diyor ki;
27.02.2018 / 12:33 / #ID:147092

Merhaba ben fatih 27 yaşındayım kendi işim var iş sahibiyim trbzonluyum ama istanbuldayım işim gereği Doğu tarafınada geliyorum ciddi anlamda olacaksa seni tanımak isterim tanıdıkçada gerisi gelir zamanla tabi buda sana bağlı eğer düşünürsen burdayım 46 15
Ahmet hamdi diyor ki;
27.02.2018 / 12:14 / #ID:147091

Selam Bahar hanım ben ahmet89 doğumluyum174 boyunda seksen bir kiloda siyah saçlı güler yüzlü sempatik dürüst bir kişiliğim var lise mezunuyum aöf okuyorum kayseri de yaşıyorum kamuda çalışıyorum diyaliz hastasıyım bunu bilerek benimle tanışmak konuşmak isterseniz ciddi seviyeli bir arkadaslik ilişki aşk yaşamak kurmak istiyorum whatsapp veya face msj bekliyorum tel görüşmek konuşmak tanışmak umidiyle sağlıcakla kalın tanıyalım birbirimizi yakından herşey nasip kısmet neden olmasın

Bahar için bir mesaj yaz..






Mesaj yazarak Koşullarımızı kabul etmiş olursun.


BENZER BAYAN İLANLARI