sekercik.com
İlanını bulamıyormusun ?


  Üyeliksiz ve ücretsiz arkadaşlık ilanı verin
  Aşağıdaki butonumuzu tıklayarak masrafsız ve zahmetsizce
  arkadaşlık ilanı verebilir ve paylaşımda bulunabilirsiniz.
  Eee.. hadi ne duruyorsun :)

ÜCRETSİZ İLAN VER

Cinsiyet:
Yaş: ile arası
Şehir:

Asude
Asude ile isim analiziniz
Asude: Geçmiş yıllar geri gelmez ama yaşayan biriyle sohbet istiyorum
Cinsiyet Bayan
Yaş 52
Şehir İzmir
İlişki durumu Eşim vefat etti
Telefon
E-mail * Gizli
Açıklama



Halil diyor ki;
08.07.2020 / 23:52 / #ID:265667

Asude hanım iyi geceler.
Nasılsın? Ben de mesaj arkadaşım olacak bir bayan arıyorumdum.
Bu bayan sen olursan sevinirim.
İrtibatımız gerçekleşirse çok güzel sohbetler yaparız ümidindeyim.
Mail adresimi yazdım. Cevabını bekliyorum. Sevgi ve saygıyla. Halil
Adnan diyor ki;
25.06.2020 / 16:06 / #ID:264384

Merhaba; aciklamanizi okuyunca ilgimi cektiniz. 63 yasindayim. Ankarada yasiyorum. Esimden ayrildim, yalniz yasiyorum. Kamudan emekliyim. Dost-Arkadas kelimelerinin anlamlarini doldurabilecek birisine benimde ihtiyacim var. Burada kendimi ne kadar anlatsam da bir anlami olacagini sanmiyorum. Insani tanimak zordur burasi olsa olsa ilk adim olabilir. Yazmanizi bekliyecegim. Sayğilarimla.
Durdu diyor ki;
21.06.2020 / 14:01 / #ID:263895

Asude hanim sizleri ankiyom ben 52yasundayim tanisirsan memnun olorum selamlar.
Burak diyor ki;
19.05.2020 / 12:27 / #ID:260481

Asude hnm merhaba, İzmir'den selam
Tufan diyor ki;
18.05.2020 / 04:03 / #ID:260308

Merhaba
İrfan diyor ki;
15.05.2020 / 00:29 / #ID:259911

54 yaşında elektrik teknisyeninden emekliyim İzmir'de ikamet ediyorum izniniz olursa sizinle tanışmak derdinizle kederlenip sevincinizle sevinmek isterim umarım bu şansı bana verirsiniz hanımefendi iyi geceler
Kubat diyor ki;
13.05.2020 / 10:44 / #ID:259726

Merhaba asude hanim bende izmirde yasiyorum ben sana yazdim tlf yazmamistim cep saygilar ararsan konusuruz gurusuruz son soz sende guzelim
Kubat diyor ki;
26.04.2020 / 19:28 / #ID:257902

Merhaba asuma hanim ben izmirde yasiyorum yas55 saygi deger bir hanim efendi geziyorum ben evlenmek istiyorum mutlu olmak istiyorum evlilik kutsaldir ticaretle orasiyorum seni tanimak isterim ben aslen urfaliyim bizler eşlerini cok ve cok kolalar evlilik kutsaldir hic kotu bir aliskanliğim yoktur giri kalan omrumuzu temiz sut emmiş bir hanim efendile gicirmek isterim saygilar seni kirdisem senden uzurdiliyorum
İbrahim diyor ki;
08.04.2020 / 15:42 / #ID:255640

Selam Asude hm. gorusmek isterim sizin ile.musait olduğunuzda aramanızı beklerim
Halil diyor ki;
02.04.2020 / 14:41 / #ID:255121

Asude hanım merhaba. Senin ile tanışmak isterim. Sen de istiyorsan yaz tanışalım. Mail adresime yaz lütfen. Selam ve sevgiler. Halil
Fatih diyor ki;
10.02.2020 / 00:56 / #ID:249359

Selam
Nasılaın
Ne yapıyorsun
Ne işle uğraşıyorsun????
Orhan diyor ki;
01.02.2020 / 12:22 / #ID:247933

Merhaba.Ileriye yuruyebilecegim bir hanim oldugunuzu dusundum.Tanismak konusmak anlasmak isterim.
Sinan diyor ki;
10.01.2020 / 16:27 / #ID:244967

Selam
İbrahim diyor ki;
02.01.2020 / 13:04 / #ID:243681

Merhaba! Bende sizin gibi bir bayan arkadaş arıyorum. profigul@gmail.com
Samet diyor ki;
/ 11:49 / #ID:240295

SELAM, ASUDE HANIM.
BEN ALMANYA'DAN.
akdenizaksamlari33@outlook.com
Mustafa Ali diyor ki;
/ 09:14 / #ID:240039

Selam yanlızlıklarımızı Gül dalına asalım birlikte zorlukları aşalım varmısın
Yaşım 45 sizinle tanışmak istiyorum
Nobody diyor ki;
/ 19:03 / #ID:237828

Merhaba Asude Hanım ben 24 yaşında 80 vücut ölçülerinde eli yüzü düzgün yüksek lisans öğrencisiyim. Bana gülüşünüz çok samimi geldi onu daha da yakından görebileceğime inanıyorum ve o yüzden yazıyorum yaşıma göre olgunum çocuk değilim. Umarım geri dönüş yaparsınız sizinle tanışmayı cok isterim.
Ahmet diyor ki;
/ 05:18 / #ID:232977

İsmin gibi çok tatlısın Asude. İsmim Ahmet doğma büyüme İzmirliyim yaşım 52 sizinle tanışmak benim için bir şeref olur tlfnum hoşçakalın
Ali RIZA YILDIZ diyor ki;
/ 22:13 / #ID:232156

Asude Hn merhaba iyi akşamlar.
özcan diyor ki;
/ 01:49 / #ID:230442

merhaba
Erdoğan diyor ki;
/ 00:04 / #ID:229714

Asude hanım sizinle yakinen tanışmayı çok isterim sizde arzu ederseniz numaraya mesaj atar numaranızı verirseniz ben de sizi arayabilirim sıhhat ve afiyetler dilerim kendinize iyi bakın sevgiyle kalın .
Hasan diyor ki;
/ 12:49 / #ID:229329

Slm Asude hanım seninle tanışmak istiyorum sende istiyorsan ara tanışalım tel ben dul biriyim yanlız yaşıyorum yannizliğimi paylaşacak hayat arkadaş arıyorum özellikle bayan arkadaş arıyorum yaş 49 varmisin benimle birlikte yaşamaya ben saygı sevgi mutluluk huzur istiyorum aynı fikirde miyiz ve sadık dürüst bir dosta ihtiyacım var saygılar sunarım aramanı bekliyorum
melihh diyor ki;
/ 23:32 / #ID:227191

merhaba efendim sizde isterseniz sizi tanımak isterim
melihh diyor ki;
/ 00:05 / #ID:226794

merhaba asude hnm tanışalım isterseniz
baki35 diyor ki;
/ 17:41 / #ID:224047

Slim çIlgInlIk yapalImMI
Abdullah diyor ki;
/ 12:49 / #ID:223028

Asude Hanım Tanışabilirmiyiz Ben Kayseriden Abdullah Telefon Numaram 54 98
Emrah diyor ki;
/ 17:17 / #ID:222195

Merhaba güzel bayan sizi tanımak isterim buda numaram mesajını bekliyorum yanlış anlamayın size ulaşmak için iyi gunler
Keşke diyor ki;
/ 00:59 / #ID:221357

Hani insan omzuna başını koyup sessizce oturmak veya ellerini ellerinin içine alıp sessizce oturmak, konuşmadan birşeyleri anlamak veya anlatmak ister ya işte öyle birine ihtiyacın olduğunda ara ben tıpkı KUTUP YILDIZI gibi yanında olacağım.
Önder diyor ki;
/ 08:14 / #ID:220995

Merhaba Asude hnm izmir önder yaş 50 arkadaş olmak isterim sizinle
tolga diyor ki;
/ 02:52 / #ID:220037

Merhaba asude hanım nasılsınız
harun diyor ki;
/ 13:09 / #ID:218479

Merhaba tatlim senin gördüm bayıldım ya sevgili yada dostun olmak istiyorum sende istersen tabi senden mesaj bekliyorum 70 25
Emre özen diyor ki;
/ 20:19 / #ID:214882

Denemelisin
Selim diyor ki;
/ 11:46 / #ID:214827

Merhaba asude ben selim 03 65 aramak veya yazmak istersen pendik ist
Fetih diyor ki;
/ 01:51 / #ID:214225

Slm tanışmak istiyorum
hüseyin diyor ki;
/ 09:57 / #ID:213516

Slm ben hüseyin balikesir yaş 47bekârim durusluk saygi sevgi içinde tanışmak dosluklar kurmak ısterim kabul ederseniz cagrini bekleycem 66 24
Murat diyor ki;
/ 08:59 / #ID:213252

Merhaba asude hanım nasılsın ben Balıkesir'den yazıyorum profil yazınız ilgimi cekti sizinle sohbet etmek tanımak isterim tabi sanş verirsen bu kısa hayatımızda iyi güzel olan herşeyi çileli hayattan koparmak adıma tanışmak isterim yazarsan sevinirim
halil diyor ki;
/ 17:13 / #ID:209746

Merhaba tanışmak istersen instagram hallurl Facebook hchalil.ural Twitter halilurl
Hasan bey diyor ki;
/ 22:41 / #ID:208848

SLM Asude hanım seninle tanışmak istiyorum sende benim gibi düşünüyor musunuz ozaman ara tanışalım tel ben dul biriyim yanlız yaşıyorum yannizliğimi paylaşacak hayat arkadaş arıyorum özellikle bayan arkadaş arıyorum binim yaş 47 Osmaniye den ikamet ediyorum saygılar sunarım
Önder diyor ki;
/ 00:19 / #ID:208074

Merhaba sizi dinlemek tanımak tanışmak isterim izmirliyim saygılar
Recep diyor ki;
/ 17:42 / #ID:207754

Merhaba asude hanim bnm yşm 63 uyarmı sohbet arkadaşlığı kbl edermisin gizlilik önemli karabük merkez 78 plaka karabük
Ali diyor ki;
/ 11:51 / #ID:206458

Merhaba, ciddi olarak evlilik ,düşünen, eşine kıymet veren ve saygılı biriyim. Macera aramıyorum, Balıkesir liyim, 1.69boyum 55kg, 55yasındayım, normal görünümlü spor giyinmeyi seven biriyim, herzaman saygı ve dürüstlükten yanayım. Kendimi nekadar anlatsamda yüz yüze görüşelim. Düşünürseniz gelirim görüşürüz, emekliyim, kimseye bağlı değilim, tanışmak demek hemen evlenmek demek değildir, sonuçta anlaşmak önemli.saygi ve sevgi bence birinci sırada olmalı. Teşekkürler
ismail diyor ki;
/ 09:32 / #ID:205105

Merhaba asude hanım sizinle tanışmak isterim uygunsa numaram 16 14
Volki diyor ki;
/ 19:49 / #ID:204092

Slm asude hanım cok talı ve güzel hanım sınız sizi daha yakından tanımak isterim
Alper diyor ki;
/ 10:38 / #ID:203733

Asude hn slm.lar öncelikle size yazilan binlerce mesaj vardir. Belki benim, yazdiklarimin farkina bile varmiyacaksiniz. ama olsun. Yinede yazmak istedim. Hani bir soz varya; 'Bir kizi bin kisi ister, bir kisi alir.' Belki o bir kisi benimdir. Denemeden bilemezdik. Neyse madem burdayiz ben seni tanak isterim. Sende tanismayi dusunursen bul beni, Ben Dostluguna,arkadasligina ki olursa askina talibim. Adim alper 48 yasindayim izmirde yasiyorum, kamu calisaniyim, skyp adresim awandet-35@hotmail.com
Volki diyor ki;
/ 19:58 / #ID:203544

Slm
Ali diyor ki;
/ 13:55 / #ID:202873

Slm ben Ali izmirden sizi tanimak istiyorum 55 yasinda yalniz yasiyorum
Aydın öztürk diyor ki;
/ 18:47 / #ID:202530

Merhaba iyi günler tanışabilirmiyiz
İbrahim diyor ki;
/ 23:30 / #ID:201974

26 yaşındayım, İzmir'de yaşıyorum , Balçova tarafında. Sizinle tanışmak istiyorum
İbrahim diyor ki;
/ 23:29 / #ID:201972

26 yaşındayım İzmir'de yaşıyorum, sizinle tanışmak isterim , mail adresim ruga3318@hotmail.com
Faruk diyor ki;
/ 15:09 / #ID:200859

Merhabalar asude hanım yaşım 25 boyum 1.78 sizin gibi olgun bakımlı ve güzel bir bayanla tanışmak isterim. Benimle tanışmak isterseniz numaralı telefondan ulaşabilirsiniz

1 2 3   >


Asude için bir mesaj yaz..






Mesaj yazarak Koşullarımızı kabul etmiş olursun.


BENZER BAYAN İLANLARI