sekercik.com
İlanını bulamıyormusun ?


  Üyeliksiz ve ücretsiz arkadaşlık ilanı verin
  Aşağıdaki butonumuzu tıklayarak masrafsız ve zahmetsizce
  arkadaşlık ilanı verebilir ve paylaşımda bulunabilirsiniz.
  Eee.. hadi ne duruyorsun :)

ÜCRETSİZ İLAN VER

Cinsiyet:
Yaş: ile arası
Şehir:

Derya
Derya ile isim analiziniz
Derya: Hayatımın adamını arıyorum desem çokmu iddalı olur
Cinsiyet Bayan
Yaş 26
Şehir Malatya
İlişki durumu İlişkim yok
Telefon
E-mail * Gizli
Açıklama



Muhammet diyor ki;
04.06.2019 / 19:12 / #ID:212983

Sa Derya Ben Muhammet Ciddi Bir Bayan Arıyom Bende Malatyada Yaşıyom Numaram Bu İstersen Ara Tanışalım
Ali diyor ki;
18.03.2019 / 12:50 / #ID:203271

Mrb tanismak istersen
Mert diyor ki;
05.03.2019 / 18:46 / #ID:201726

Mrb mersinliyim bekarlm konuşmak istedigini,de telim
Kenan diyor ki;
02.03.2019 / 00:42 / #ID:201333

Merhaba nasılsınız derya hanım gerçek anlamda ciddi yuva kurmak için sizinle tanışabilirmiyiz müsadenizle
Emrah2355 diyor ki;
28.01.2019 / 16:01 / #ID:197332

Slm derya tanısabilirmiyiz acaba
Ufuk diyor ki;
15.01.2019 / 03:44 / #ID:195468

Ben bir günlük sevgi istemiyorum bir ömür lük sevgi istiyorum
Tanışmak istersen
TEL
Adem diyor ki;
29.12.2018 / 01:02 / #ID:193177

Derya hanım iyi günler sizi tanımak isterim isterseniz numaram 32 36 iyi günler dilerim
Ali diyor ki;
16.12.2018 / 13:58 / #ID:191272

Mrb nasılsın derya hanım size uygunsa bügün buluşalım mı
Murat diyor ki;
15.12.2018 / 09:49 / #ID:191071

Slm derya adım murat diyarbakırlıyım bekarım sizinle tanışmak isterim eğer sizde isterseniz arayabilirsiniz
Yusu diyor ki;
20.11.2018 / 02:04 / #ID:187941

Çok hoşuma gittin konuşmak istersen
orhan diyor ki;
25.10.2018 / 13:23 / #ID:184199

Saygı değer derya hanım nasılsınız sağlığınız sıhatınız umarım iyidir. ismim orhan yaşım 37 bir evlılık yaptım boşandım artık öyle birini bulmam lazım ki herseyde para pra demıyecek ayrıca sevgıye öyle muhtacım ki anlatamam şuan öyle bir fakir bırını bulsam hıç kaçırmam neden dıye sorarsan hıc deilse benı seversayar sevgı saygı olursa para her anlamda olur.Tabiki para kazandığım zaman eşime harcıyacam ve malatyalıyım yakıt istasyon işletıyorum ben sana talibim
Muhammed diyor ki;
25.10.2018 / 02:13 / #ID:184144

Derya görüşe bilirmiyiz ben istanbuldan yeni geldim
Onur matur diyor ki;
29.09.2018 / 04:29 / #ID:180186

Ben onur malatyadn tanısmak istiyorum
Erdal diyor ki;
14.09.2018 / 01:48 / #ID:178098

Derya evin nerde
mehmet diyor ki;
18.08.2018 / 13:07 / #ID:173943

slm ben mehmet konusalimmi yaş 28
Sertan diyor ki;
05.08.2018 / 22:44 / #ID:172059

Merhaba
Yusufcuk diyor ki;
10.05.2018 / 22:49 / #ID:158192

Mrb
Ömer diyor ki;
09.05.2018 / 14:51 / #ID:158012

Bende malatya yazıhanlıyım istersen tanışabiliriz yani tanışmak isterim bana buradan ulaşabilirsin
merhaba diyor ki;
06.05.2018 / 22:36 / #ID:157550

Merhaba
Faruk diyor ki;
06.05.2018 / 16:05 / #ID:157464

00 06 faruk derya hanim tanışmak isterseniz beklerim
Nag diyor ki;
06.05.2018 / 13:49 / #ID:157433

Aradiginiz olabilirmiyim
Oguz diyor ki;
05.05.2018 / 23:39 / #ID:157366

Aradığın herşey için
Fahri diyor ki;
28.04.2018 / 21:52 / #ID:156350

Malatya da oturuyorum Yaşım 25 derya hanım sizinle tanışmak isterim eğer isterseniz Malatya merkez de oturuyorum Tel.
serkan diyor ki;
27.04.2018 / 08:49 / #ID:156161

selam ben serkan 79 29
fatih diyor ki;
26.04.2018 / 16:57 / #ID:156076

slm derya seninle tanışmak isterim sende kabul edersen tabiki 74 22
Ahmet hamdi diyor ki;
26.04.2018 / 12:26 / #ID:156041

Selam derya hanım ben boyunda seksen bir kiloda siyah saçlı kahverengi gözlü güler yüzlü dürüst bir kişiliğim var lise mezunuyum aöf okuyorum kayseri de yaşıyorum ailemle kalıyorum Kamuda çalışıyorum diyaliz hastasıyım bunu bilerek benimle tanışmak konuşmak isterseniz ciddi seviyeli bir arkadaslik ilişki aşk yaşamak kurmak istiyorum whatsapp msj bekliyorum görüşmek üzere sağlıcakla kalın tanıyalım birbirimizi yakından herşey nasip tel hiç evlilik yapmadim kötü alışkanlığım yok
Oğuz diyor ki;
26.04.2018 / 11:10 / #ID:156035

Merhaba tanışalım mı?
Ercan diyor ki;
25.04.2018 / 23:57 / #ID:155989

Selam ben Ercan Şanlıurfa da yaşıyorum 28 yaşındayım bu hattan ulaşabilirsiniz bana ister WhatsApp tan istersen arayarak iletişime geçebilirsiniz 93 42
özkan diyor ki;
25.04.2018 / 15:08 / #ID:155882

mrb derya tanışabilirmiyiz numaram 85 78
Ramazan diyor ki;
25.04.2018 / 12:44 / #ID:155860

Selam derya bende hayatimin anlamini birtanemi askimi ariyorum gunluk degil bir omurluk sevgilimi askimi ariyorum niyetim evlilik ismim ramazan çanakkaleliyim bekarim yas 26 calisiyorum sigortam var 13 30 mesajini cagrinizi bekliyorum derya
Fatih diyor ki;
25.04.2018 / 11:46 / #ID:155856

Merhaba ben sizinle arkadaş olmak isterim ben kayseride yaşıyorum esmer boyum ela gözlü sorumluluk sahibi bende senin gibi hayatımın kadını ariyorum umarım çok iyi anlayacağımizi düşünüyorum numaram mj at ve ara konuşalım tanışalım bi an önce

Derya için bir mesaj yaz..






Mesaj yazarak Koşullarımızı kabul etmiş olursun.


BENZER BAYAN İLANLARI