sekercik.com
İlanını bulamıyormusun ?


  Üyeliksiz ve ücretsiz arkadaşlık ilanı verin
  Aşağıdaki butonumuzu tıklayarak masrafsız ve zahmetsizce
  arkadaşlık ilanı verebilir ve paylaşımda bulunabilirsiniz.
  Eee.. hadi ne duruyorsun :)

ÜCRETSİZ İLAN VER

Cinsiyet:
Yaş: ile arası
Şehir:

Meltem
Meltem ile isim analiziniz
Meltem: Tekirdağdayım bekar bayanım evlilik istiyorum
Cinsiyet Bayan
Yaş 27
Şehir Tekirdağ
İlişki durumu İlişkim yok
Telefon
E-mail * Gizli
Açıklama



melih diyor ki;
10.08.2019 / 22:47 / #ID:224934

merhaba meltem hnm sizi tanımak isterim
Murat diyor ki;
24.07.2019 / 12:06 / #ID:222116

Slm ben sarayda ne murat seninle tanışmak istiyorum eğer senin içinde bir sakıncası yoksa
Hayri diyor ki;
19.07.2019 / 11:35 / #ID:221161

Merhaba Meltem seninle tanışmak istiyorum . 0 29 20
hakan diyor ki;
04.07.2019 / 16:00 / #ID:218632

slm meltem hanım tanışmak isterim
Cengiz diyor ki;
20.06.2019 / 20:15 / #ID:215793

Slm Çorlu da yaşıyorum ciddi evlilik düşünüyorum tanışmak istiyorum 09 18
Veysel diyor ki;
14.06.2019 / 19:29 / #ID:214875

28 yasindayim bende cidiyim evlilik istiyorum tanisalim e mailimde sms at cerkezkoyde oturuyorum
Kaan diyor ki;
27.05.2019 / 06:34 / #ID:211966

Tam benim tipimsin. Seninle tanışmayı çok isterim, tabi sende istersen.
28 yaşındayım 1.75 boyundayım 90 kiloyum.
İri ve kaslıyım
- watzaptan ekleyerek yada arayarak bana ulaşırsan sevinirim.
Evleneceğin kişi ben olabilirim.
Sancak diyor ki;
18.03.2019 / 01:43 / #ID:203234

Mrb
gökhan diyor ki;
17.03.2019 / 15:51 / #ID:203156

selam tekirdağdayım vatsap hattımdan kendını tanıtarak mesaj atarsan tanısmak ısterım.kendini tanıtmayana cevap vermiyorum bır cok sapık yazıyor
Mustafa diyor ki;
15.03.2019 / 01:43 / #ID:202831

Yalnızlığını mutluluğa çevirmeye geldim var mısın yok musun ?
bende tekirdağda yaşıyorum
abdullah can tepe diyor ki;
09.12.2018 / 13:02 / #ID:190311

meraba
Cesur diyor ki;
23.11.2018 / 23:20 / #ID:188397

Ben tekirdagdan yaziyorum bnde cidi biriyle tanismak istiyorum ama bi turlu bulamiyom siz karsima cktiniz istiyorsaniz konusabilirmiyiz
Gönülden diyor ki;
18.11.2018 / 14:59 / #ID:187707

Slm meltem hnm ben saraydan ismim mustafa ciddi olursanız sizinle tanışmak isterim
Alperen diyor ki;
27.10.2018 / 23:08 / #ID:184572

Merhabalar
aydın diyor ki;
24.10.2018 / 05:31 / #ID:184028

slm sizin oralarda ne varsa artık suyundanmıdır nedır çok güzel bir melek oluyorsunuz
caner diyor ki;
16.10.2018 / 23:33 / #ID:182819

numaranı atsana
kemal altay diyor ki;
12.10.2018 / 09:50 / #ID:182208

meltem tam bana goresın yasım 22 bnce bırbırımıze uyum saglarız corluda yasıyorum
Aslan diyor ki;
09.10.2018 / 16:54 / #ID:181785

Turbanlı kızlar Tekirdağ dan Aslan ben numaram es arıyorum
Sinan diyor ki;
10.09.2018 / 18:44 / #ID:177565

Merhaba meltem ben sinan şarköyden kısacası paraya çok önem veren bayanlardan vede eylenmek amaçlı takılanların nefret ederim dünya güzeline olsun boştur benim için eyer ben öyle değilim diyosan seninle güzelce tanışabilir olmasa olmaz zaten önemli olan güzelce konuşmak anlatmaktır gerisi gelir zaten ilanına baka bilirsin tekirdağ erkeklerde sinan grş.
KeReM diyor ki;
21.08.2018 / 01:52 / #ID:174306

Merhaba ben kerem T.dağ /çorludan 34 yaşındayım facebook : kerem deniz whatsapp : 59 59
Adem diyor ki;
05.08.2018 / 17:22 / #ID:172005

Merhaba Meltem hanım Ben Adem 22 yaşındayım 1,72 boyunda 77 kiloyum Çorlu'da Muhittin Mahallesi'nde oturuyorum bekarım evim var size uyarsa bu numaradan ulaşabilirsiniz sevgilerimle.
Yalçın diyor ki;
14.07.2018 / 11:41 / #ID:168521

yalçın Çerkezköy den
Yalçın diyor ki;
14.07.2018 / 11:40 / #ID:168520

Merhaba ben yalçın 38 yaşında esmer bakımlı 1.80 bu 87 kg biriyim Tekirdağ Çerkezköy ikamet ediyorum Erzincan liyim .tanışmak isterim müsaitseniz
Mert diyor ki;
11.07.2018 / 09:25 / #ID:168097

Mrb tnşlim corlu dan bende
Cengaver diyor ki;
08.07.2018 / 18:51 / #ID:167799

Merhaba tanismak isterim
recepkuzu diyor ki;
06.07.2018 / 23:03 / #ID:167603

Selam sizinle sez yapmak istiyorum bende tekirdagda yasiyorum
Murat diyor ki;
05.07.2018 / 14:01 / #ID:167455

Slm meltem sizinle tanismak isterim 27 yasindayim bende ciddi bir kisiyle tanismak isterim
Sami yavuz Çakır diyor ki;
01.07.2018 / 06:21 / #ID:166871

SiZi tanımak istiyorum
Sami yavuz Çakır diyor ki;
01.07.2018 / 06:20 / #ID:166870

Merhaba senı tanımak istiyorum
Yasin diyor ki;
30.06.2018 / 15:48 / #ID:166775

Slm nasılsın tanışalım
Aslan diyor ki;
29.06.2018 / 03:06 / #ID:166580

Selam meltem profiline göz attım ve seni tanımak istiyorum
okan diyor ki;
26.06.2018 / 18:49 / #ID:166199

slm meltem hanım adım okan kamuda memurum tekirdagda oturuyom niyetim evlilik sizde isterseniz tanışmak isrerim
RECEP diyor ki;
24.06.2018 / 18:08 / #ID:165827

MRB BEN ÇORLUDAN RECEP 30 YAŞINDAYIM ARARSAN SEVINIRIM
Akif diyor ki;
20.06.2018 / 23:42 / #ID:165321

Merhaba meltem tanışmak isterim
Mustafa diyor ki;
16.06.2018 / 16:07 / #ID:164519

Slm izmirden misafir geldim annem burda evlilik ıstiyom
Aras diyor ki;
16.06.2018 / 03:42 / #ID:164439

Selam yasim 30 numaram
umut diyor ki;
15.06.2018 / 16:25 / #ID:164361

merhaba corludan genc bırıyım 58 18
Hasan diyor ki;
13.06.2018 / 23:41 / #ID:164158

Meltem seninle ciddi olarak konuşup tanışıp arkadaş olabilirmiyiz peki Whatsaptan konuşabilirmiyiz 65 39cvp bekliyorum??
ahmet diyor ki;
13.06.2018 / 23:13 / #ID:164153

slm seninle tanışalım
Abdurrahman diyor ki;
13.06.2018 / 18:37 / #ID:164132

Merhaba sizinle ciddi olarak tanışmak istiyorum çerkezköyde oturuyorum niyetim evlilik
Murat diyor ki;
11.06.2018 / 13:04 / #ID:163744

Slm Meltem hanım sizinle tanışmak istiyorum profilinizi inceledim profiliniz doğrultusunda düşünürseniz tanışalım birşeyler paylaşalım mı mutluluğa giden ilk adımı birlikte atalım mı mutluluğun örneğini bizde görsünler istermisiniz alkol ve sigara alışkanlığim yok eşine karşı sevgi saygı ve sahiplenme duygusu üst düzeyde olan birisiyim atletik yapiliyim
ahmet diyor ki;
07.06.2018 / 23:42 / #ID:162834

slm seninle tanışmak istiyorum
Sercan diyor ki;
29.05.2018 / 12:47 / #ID:161310

Slm meltem hanim seninler tanismak istiyorum
Yusuf diyor ki;
28.05.2018 / 14:01 / #ID:161193

Slm Meltem hanım uzak mesafe hiç önemli diğil eger tanışmak istersen tel
mustafa diyor ki;
28.05.2018 / 11:58 / #ID:161168

slm meltem bn Tekirdağ merkez mstafa tanışmak istersen
hakan diyor ki;
28.05.2018 / 01:28 / #ID:161088

slm meltem.. numaram watstan yazarsan foto atabilirim.sonrasına devam dersen ederis
Bhzdmr diyor ki;
27.05.2018 / 21:55 / #ID:161050

Mrhbalr
Seol diyor ki;
27.05.2018 / 10:19 / #ID:160964

Slm ben tekirdag senol bosabmis biriyim cidditim bekliyom
Yılmaz diyor ki;
23.05.2018 / 12:58 / #ID:159808

SLM BEN YILMAZ YAS 27 BEKARIM DURUST VE YALANSIZ BIR ARKADASLIK KURMAK ISTIYORUM
serkan diyor ki;
22.05.2018 / 05:22 / #ID:159616

merhaba meltem.ciddi bir birliktelik ve kısmet olursa evlilik niyetindeyim.yasım 43 özel bir firmada insan kaynakları sorumlusuyum.ist da yalnız yasıyorum.

1 2   >


Meltem için bir mesaj yaz..






Mesaj yazarak Koşullarımızı kabul etmiş olursun.


BENZER BAYAN İLANLARI