sekercik.com
İlanını bulamıyormusun ?


  Üyeliksiz ve ücretsiz arkadaşlık ilanı verin
  Aşağıdaki butonumuzu tıklayarak masrafsız ve zahmetsizce
  arkadaşlık ilanı verebilir ve paylaşımda bulunabilirsiniz.
  Eee.. hadi ne duruyorsun :)

ÜCRETSİZ İLAN VER

Cinsiyet:
Yaş: ile arası
Şehir:

Funda
Funda ile isim analiziniz
Funda: Yeniden evlilik düşündüğüm için burda biriylen tanışmak istiyorum
Cinsiyet Bayan
Yaş 43
Şehir Edirne
İlişki durumu Eşim vefat etti
Telefon
E-mail * Gizli
Açıklama



kemal diyor ki;
19.03.2019 / 17:00 / #ID:203502

selam ben maraşta yaşıyorum emekli memurum yaş 50 sizi ciddi olarak tanımak isterim 73 23
hasan diyor ki;
17.03.2019 / 22:49 / #ID:203201

ben çok çidi kapalı eş hatun bayan arkadaş arıyorum yaş 37 47 arası ist yaşıyorum
zekai diyor ki;
28.02.2019 / 12:03 / #ID:201060

merhABA BEN EMEKLİ EĞİTİMCİYİM EDİRNEYE YENİ GELDİM paylaşmayı seyahati severim avrupada 6 ülkede eğitim toplantılarında ülkemi temsil ettim güzellik göreceli kavramdır saygılar
zekai diyor ki;
28.02.2019 / 11:47 / #ID:201053

merhaba ben emekli eğitimciyim edirneye yeni geldim oğlumla yaşıyorum avrupada 6 ülkede eğitim toplantılarında ülkemi temsil ettim paylaşmayı seyahat etmeyi severim maddi durumum orta halli birisyim benim için ruh güzelliği dürüstlük güzellik göreceli kavramdır uygunsa tanışırız saygılsr
Muzaffer Dönmez diyor ki;
07.02.2019 / 00:47 / #ID:198700

Merhaba Funda hanım, ben şuanda Fethiye de yaşamaya başlamış İstanbul beyefendisi biriyim 10 sene Amerikada yaşadım tanıışmak isterseniz 25 54. Hoşçakalın
Alp diyor ki;
18.12.2018 / 22:19 / #ID:191639

Funda hanım ben sizinle tanışmak istiyorum vassap no
Zafer diyor ki;
16.12.2018 / 06:12 / #ID:191240

Merhaba Funda hanım. Burada bulunma amacım evlenip mutlu huzurlu bir yuva kurmakdır.Eger sizde aynı dusuncede ise niz lütfen tanışıp konuşalım ciddi ve dürüstce. ..
arda diyor ki;
03.12.2018 / 15:05 / #ID:189588

48 yaşındayım ben seninle evleneceğim edirne
hasan diyor ki;
25.10.2018 / 20:58 / #ID:184271

ben çok çidi kapalı eş hatun bayan arkadaş arıyorum yaş 47 ist yaşıyorum
Levent diyor ki;
25.09.2018 / 19:06 / #ID:179785

Merhaba ben çorludan Levent 41 yaşındayım evet ben evlenmeyi istiyorum seninle sen istiyormusun benimle isterim diyorsan bekleyeceğim
Ali diyor ki;
18.09.2018 / 02:06 / #ID:178592

Ali 27 yaşındayım ekle görüşelim seni mutlu ederim
Serkan diyor ki;
10.08.2018 / 22:02 / #ID:172760

Merhaba Funda hanım tanırsanız ne kadar ciddi olduğumu görürsünüz bende şoförüm sorunsuzum tanışmak isterseniz telefon numaram ararsanız sevinirim
Yiğit diyor ki;
11.07.2018 / 14:25 / #ID:168120

selam ben yiğit edirne çevresinde yaşıyorum sizinle ciddi ve uzun süreli mutluluklar yaşamak için tanışmak istiyorum lütfen tel numaramı alınız ve bir arama gönderirseniz ben ararım tanışırız.
şahin diyor ki;
09.07.2018 / 23:19 / #ID:167952

merhaba funda.ben şahin 50 yaşında ,dul ve emekliyim.sekiz yıldır yalnız yaşıyorum.izmirdeyim.iki çoçuğum büyük ve ayrılar.beni tanımak istersen telefonum teşekkürler
matkap.ali diyor ki;
01.07.2018 / 02:42 / #ID:166846

merhaba funda hanim sizinle tanismayi ve arkadas olmayi isterim sizde uygun gorurseniz 053129839i2
Taner diyor ki;
12.06.2018 / 22:17 / #ID:163998

mrb sizin gibi evlenmek istiyorum yazarsanız sevinirim 36 29
Kemal diyor ki;
31.05.2018 / 10:49 / #ID:161613

selam iyi günler diliyorum Funda hanım ben Kemal 45 yş resmi kamu kurumda muhasebe memuru olarak görev yapıyorum seninle tanışmak istiyorum şayet bu cazip teklifimi kabul edersen sevinirim ve beni ararsan veya bir çağrı bile verirsen emin olki asla pişmanlık duymazsın aksına sende memnun kalırsın bide gizlilik ve dürüstlük olmak şartıyla tabi bu söz ikimiz içinde geçerlidir TŞKLER
Dogru birisi.. diyor ki;
30.05.2018 / 21:44 / #ID:161533

Slm aleykum.. Merhaba, En kisa surede iyi birisi ile evlenmek dusunuyorum.. tabi hersey kismetse.. Herseyin hayirlisi.. Insallah.. Bos yere oyalama Gonul eglendirme niyetim hic yoktur.. Ist'da oturan (aslen trakya edirne dogumluyum) isinde gucunde icki sigara icmeyen tabiat ve dogalligi seven bos yere disarda gereksiz gezmeyi sevmeyen Gosteristen uzak sade ve kanaatkar yasantili mutevazi birisiyim.. (Fiziki ozelliklerim soracak olursaniz.. Mavi gozlu kahvereng sacli 1.88 boy 90 kg
süleyman diyor ki;
30.05.2018 / 18:25 / #ID:161517

Merhaba Funda Hanım, Antalyalıyım, olgun atletik (62 yaş, 1.71 boy, 79kg.ağırlık) sporcu biriyim, emekliyim, kamusal bir görevim daha var, tanışalım.
Yılmaz diyor ki;
30.05.2018 / 13:55 / #ID:161484

selam funda hanım istersen sizinle tanışmak istiyorum ara tanışalım.
özkan diyor ki;
30.05.2018 / 11:45 / #ID:161462

mrb funda hm tanışabilirmiyiz 85 78
demir diyor ki;
30.05.2018 / 11:27 / #ID:161456

slm numaranı ver konulşalım

Funda için bir mesaj yaz..






Mesaj yazarak Koşullarımızı kabul etmiş olursun.


BENZER BAYAN İLANLARI