sekercik.com
İlanını bulamıyormusun ?


  Üyeliksiz ve ücretsiz arkadaşlık ilanı verin
  Aşağıdaki butonumuzu tıklayarak masrafsız ve zahmetsizce
  arkadaşlık ilanı verebilir ve paylaşımda bulunabilirsiniz.
  Eee.. hadi ne duruyorsun :)

ÜCRETSİZ İLAN VER

Cinsiyet:
Yaş: ile arası
Şehir:

Fatma
Fatma ile isim analiziniz
Fatma: Ben dul bir bayanım hayatı anlamıyorum huzurum yok
Cinsiyet Bayan
Yaş 54
Şehir İstanbul
İlişki durumu Eşim vefat etti
Telefon
E-mail * Gizli
Açıklama



Durdu diyor ki;
21.06.2020 / 13:51 / #ID:263894

Fatma hanım sizinle konosmak tanışmak isterim size uyarsa arayın selamlar
Kubat diyor ki;
20.06.2020 / 11:45 / #ID:263786

Merhaba fatma hanim ben izmirde kaliyorum cidi duşunen biriyim evlilik kutsaldir hic kotu bir huyum yoktur syas55 ticaretle orasiyorum emekliyim bir bey efendiyim durust bir hanim efendi ariyorum evlenmek icin guzelim saygilar ararsan gurusuruz
Taner diyor ki;
17.06.2020 / 12:39 / #ID:263466

Merhaba Fatma hanım sizi gerçekten tanımak isterdim
Siyahbeyaz diyor ki;
19.05.2020 / 16:51 / #ID:260516

İnsanlar gelecek için beklenti ve vaatler içerisinde bulunabilir ancak tanımadan da buna garanti veremez. Bakıyorum da sütten ağzı yananlar yoğurdu külek külek yiyor . Bu arada kimsenin parası pulu da ilgilendirmiyor beni!
ali diyor ki;
05.05.2020 / 06:27 / #ID:258963

Mrb fatma hanım yeşil renk bir hanım efendiye bu kadar yakisabilirdi zayefetiniz takdire şayandır
Ramazan diyor ki;
04.05.2020 / 18:02 / #ID:258900

Mrb fatma hnm pendikten bn sizinle görüşmek ışterim 1.77 77 35
Burakkibar diyor ki;
21.04.2020 / 04:09 / #ID:257288

Merhaba
Muharrem diyor ki;
12.04.2020 / 21:59 / #ID:256296

Merhaba tanışabilirmiyiz Fatma hanım
Halil diyor ki;
10.04.2020 / 00:23 / #ID:255803

Fatma merhaba ben Halil. Ben de emekliyim. Seninle tanışmak istiyorum. Sanıyorum birçok ortak yönümüz olur. Mail adresime yaz tanışalım. Cevabını bekliyorum sevgiler.
Adem diyor ki;
22.03.2020 / 01:26 / #ID:254052

Merhaba ben kapodokya adem yaş 50 iyi bir arkadas ihtıyacım var eger uyarsa ara gelirim hemen
Durdu diyor ki;
17.03.2020 / 21:10 / #ID:253633

Fatma hanım yaş 50 sizinle tanışmak yalnızlığınizi
gidermek isterm tercih ederseniz arayın tanışalım
Turan diyor ki;
12.02.2020 / 17:50 / #ID:249943

Merhaba Fatma hanım istanbuldan Turan 25 yaşındayım sizinle tanışmak isterim tanışma şansını lutfederseniz 02 66 watsaptan yazabilirsiniz mesajınızı bekliyorum
Rob diyor ki;
17.01.2020 / 18:35 / #ID:245829

Merhaba l
Ben ingiltereden Ingiliz bir arkadas icin yaziyorum
Kendisi 65 yasinda
Iki aylik marmaris icmeler tatilim icin mayis ayi icersinde
Tatil arkadasi ariyorum
Selamlar
ibrahim diyor ki;
/ 15:40 / #ID:243434

mrb fatma hanım 37 yaşındayım sizinle tanışmak isterim
Özcan diyor ki;
/ 10:57 / #ID:241549

mrb çok güzelsiniz genç biriyim birlikte yaşamak isterseniz 88 89 arayın
Samet diyor ki;
/ 11:33 / #ID:240042

SELAM, FATMA HANIM.
BEN ALMANYA'DAN.
akdenizaksamlari33@outlook.com
Mahmut diyor ki;
/ 03:20 / #ID:239462

Fatma hanım samsunda yasıyorum öğretmenim Orduluyum dürüst güvenilir duygusal bir erkeğim 53yaşındayım evlilik için tanışmak isterseniz hazırım 97 54
Nobody diyor ki;
/ 18:55 / #ID:237827

Merhabalar Fatma Hanım. Ben 24 yaşında 80 vücut ölçülerinde eli yüzü düzgün fit vücutlu bir gencim. İstanbul da yüksek lisans yapıyorum. Sizi kendime uygun gördüm eğer sizde beni bu yazdıklarımla uygun bulduysanız dahada fazlasını yapabiliriz. Hayattan tad almanızı sağlayabilirim.
Baris diyor ki;
/ 15:30 / #ID:234617

Slm fatma hanim samsunluyum ustanbulda yasiyorum 3 ay oldugu seninle ranismak isterim
Aydin diyor ki;
/ 10:54 / #ID:232192

Istanbuldan aydım çok yanlizim sevmek sevilmek istiyorum yaş ve fizik onemli deyil kalp guzel olsun tam. 46 28 ara tanışalım saygili bir şekilde
Gokhan diyor ki;
/ 21:59 / #ID:231822

Tek istegim yasadigim tum hayati silmek geriye bakmadan herseyi terketmek. Konusacak yacacaj cok sey var.
fatih diyor ki;
/ 22:36 / #ID:231326

slm ara tanisalim
Hasan diyor ki;
/ 13:10 / #ID:229335

SLM Fatma hanım seninle tanışmak istiyorum sende istiyorsan ara tanışalım tel ben dul biriyim yanlız yaşıyorum yannizliğimi paylaşacak hayat arkadaş arıyorum özellikle bayan arkadaş arıyorum yaş 50kilo70boy172 gerçekten yanlız yaşanmıyor varmisin beraber mutlu olmak istiyorsan ara tanışalım saygılar sevgiler ben seygi saygı huzur ve mutluluk istiyorum aynı fikirde miyiz ve sadık dürüst bir dosta ihtiyacım var hayat kısa sugibi akıp gidiyor saygılar sunarım
gökhan diyor ki;
/ 00:24 / #ID:229274

merhaba fatma hanım ben sultangaziden gökhan yaşım 36 sizin gibi olgun bayan arkadaş arıyorum 55 67
recep diyor ki;
/ 19:13 / #ID:227337

Bu ne boyle ya gencler yasiniza bakinda oyle yazin yazanlarin yaslarina bakiyorumda cok ayip diyorum genc olucam ve arkadaslik sitelrinde arkadas arayacagim ayiptir gencler bayan yasima uygun olan yazsin diyor kimler yaziyor anlamak mumkun degil.kusura bakmayin fatma ben 60 yadindayim tanismak isterim isterseniz yazisalim.istanbulda yasiyorum.
abdulmelik diyor ki;
/ 01:33 / #ID:227079

merhaba fatma hnm sizinle aynı kafadayız sanırım ist b cekmece ilgilenirseniz yazabilirsiniz
Efe diyor ki;
/ 01:53 / #ID:226962

Seni yerim ben
melihh diyor ki;
/ 23:49 / #ID:226787

merhaba fatma hnm
oktay diyor ki;
/ 14:24 / #ID:225097

Merhaba etiler ulustan yaziyorum
oktay diyor ki;
/ 14:23 / #ID:225096

Merhaba ben etiler ulustan
olcan diyor ki;
/ 08:21 / #ID:224671

Fatma hanım merhaba nasılsın sizin gibi guzel bir bayanla tanışmak mutluluk verir bana eger sizin icin de uygunsa görüşebilirmiyiz 16 47 saygılarımla
Cem diyor ki;
/ 09:54 / #ID:224400

Merhaba nasılsın ilanızı okudum seni tanımak istiyorum sen de istersen konuşalım tanışalım istanbul
Eray diyor ki;
/ 13:26 / #ID:216880

Sizinle tanışmak isterdim
Veysel diyor ki;
/ 19:34 / #ID:214876

Methaba 54 yasindayim sizinle tanismak isterim
Selim diyor ki;
/ 11:41 / #ID:214824

Merhaba fatma hm bende yalniz biriyim 03 65 yazmak veya aramak istersen pendik ist
Orham diyor ki;
/ 23:10 / #ID:214395

Fatma hanım merhaba 32 yasındayım. Huzurum yok demişsin hayatına biraz anlam biraz renk biraz heyecan katmak istiyorum. Kabul edersen tanışalım
ugur diyor ki;
/ 13:54 / #ID:212844

İsmim ugur ararasaniz memnyn olurum kamuda calusiyoru.tanisir konusuruz iyi gunler.
Adem diyor ki;
/ 07:58 / #ID:211513

Merhaba ben Adem istanbulda yaşıyorum tanımak isterim teşekkür ederim
sinan diyor ki;
/ 16:31 / #ID:210605

tanısalımmı
Hasanbey diyor ki;
/ 22:14 / #ID:208843

SLM Fatma hanım seninle tanışmak istiyorum sende benim gibi düşünüyor musunuz ozaman ara tanışalım tel benim yaşım 49 Osmaniye den ikamet eden biriyim yanlız yaşıyorum yannizliğimi paylaşacak hayat arkadaş arıyorum özellikle bayan arkadaş arıyorum saygılar sunarım
Recep cendek diyor ki;
/ 21:14 / #ID:206407

Mrb tanismak isterim sizinle
Kartal diyor ki;
/ 07:23 / #ID:205717

Merhaba hanimefendi numaram bu tanisabiliriz.
cem diyor ki;
/ 12:02 / #ID:205017

merhaba
sizinle tanışmayı isterim mail adresime yazarsanız yazışmak isterim
Yasin diyor ki;
/ 14:35 / #ID:203600

Slm fatma hanım olgun ve güzelsiniz sizinle tanışmak istiyorum
Muzaffer Dönmez diyor ki;
/ 19:57 / #ID:202960

Sevgili Fatma, inanın aynı dertten müzdaribiz. Bende genç emekli Egeyi iyi bilen sportif aynı yaşınıza uygun bir beyim. muzafferdonmez@hotmail.com a yazarsanız daha detaylı tanıtırım kendimi. Seyahatlerimiz sadece yurt içi ile kalmaz yurt dışıda çok yere gideriz.Teşekkürler.
ibrahim diyor ki;
/ 15:45 / #ID:199648

Fatma hanım merhaba hadi gel seni egeye götüriyim beğenirsen orda yazlık yaparız istersen devamlı orda kalırız ben müsaitime evlendim 1 kere 17 yıl sürdü biti çocuğum yok çöpsüz üzüm misali yazacak çok şey var ama beraber yazışalım olursa devam olmasa tamam seni rahatsız etmem 53 yaşındayım emekliyim arnavut makedonya istanbulda yaşıyorum mesaj yazarsan cevaplarım
mrb diyor ki;
/ 19:04 / #ID:198910

adım mete 37 yasındayım tanısmak ısterım numaramı yazıyorum whatsaptan ulaşabılırısnız
ibrahim diyor ki;
/ 04:40 / #ID:198448

Tanışabiliriz
Hasan diyor ki;
/ 19:43 / #ID:198238

Mrb.hanfendi konyalıyım hasan 52 yaşındayım uzun süreli sırdaş bir arkadaşlık düşünürsen tanışmak isterim. 94 62
Cem diyor ki;
/ 17:02 / #ID:196167

Merhaba nasılsın inşallah iyisin ben istanbul dayim ben de yanlız sayılır sana destek olmak istiyorum

1 2 3   >


Fatma için bir mesaj yaz..






Mesaj yazarak Koşullarımızı kabul etmiş olursun.


BENZER BAYAN İLANLARI