sekercik.com
İlanını bulamıyormusun ?


  Üyeliksiz ve ücretsiz arkadaşlık ilanı verin
  Aşağıdaki butonumuzu tıklayarak masrafsız ve zahmetsizce
  arkadaşlık ilanı verebilir ve paylaşımda bulunabilirsiniz.
  Eee.. hadi ne duruyorsun :)

ÜCRETSİZ İLAN VER

Cinsiyet:
Yaş: ile arası
Şehir:

Sonay
Sonay ile isim analiziniz
Sonay: antalya ısparta erkek arkadas arıyorumm
Cinsiyet Bayan
Yaş 37
Şehir Isparta
İlişki durumu Eşimden ayrıldım
Telefon
E-mail * Gizli
Açıklama



Hüseyin diyor ki;
09.10.2018 / 17:11 / #ID:181789

merhaba sonay hanım ciddi anlmada ileriye dönük tanışmak isterim
Ali diyor ki;
18.09.2018 / 17:41 / #ID:178818

27 yaşındayım maddi durumum iyi benim ol kadinligini yasa
bekir diyor ki;
29.08.2018 / 01:03 / #ID:175503

selam bende antalya'da yaşıyorum ismim bekir tel ara tanışalım
Talip diyor ki;
21.07.2018 / 01:31 / #ID:169635

Selam Sonay ben bekarım citti bir ilişki arıyorum yasim 45 ara görüşelim istersen yemekte buluşalım
Murat diyor ki;
15.07.2018 / 16:56 / #ID:168892

Merhaba sizinle tanışmak isterim teşekkür ederim
yunus diyor ki;
09.02.2018 / 18:34 / #ID:144797

sonay hnm merhaba yasim 23 sizi doruklara cikarabilirim istediginiz gibi gezer tozariz arayin goruselimmm
Sinan diyor ki;
07.01.2018 / 16:10 / #ID:140012

Selam sizi tanımak isterim sevgiler saygılar
Reşit diyor ki;
16.12.2017 / 14:13 / #ID:136677

Seni tanımak istiyorum. İlgilenirsen numaram bu whatshaptan yaz
Kadir diyor ki;
12.12.2017 / 00:27 / #ID:135862

57 09 ara yaşatayım seni
Kadir diyor ki;
12.12.2017 / 00:26 / #ID:135860

Ara yaşatayım seni
Gezgin771 diyor ki;
12.11.2017 / 20:33 / #ID:131176

Mrb Sonay hanım sizinle tanışıp arzuladığınız duyguları yaşamak ve yaşatmak isterdim
uğur diyor ki;
16.10.2017 / 18:13 / #ID:126961

sonay hanım sizinle tanışmak isterim bende ısparta da kalıyorum ben annemle birlikte kalıyorum numaram
Berkutay diyor ki;
02.10.2017 / 03:54 / #ID:123827

Ben Konya da yaşıyorum gizlilik çerçevesinde konusup dertlesecegim samimi ve zaman ilerledikçe sıcaklık yaşayacağım biri olarak tanisabiliriz.kriterler uyarsa mailinizi bekliyorum.berkutay_35@outlook.com mesajinizi bekliyorum.
O.Beyazıt diyor ki;
30.08.2017 / 22:45 / #ID:117904

Merhaba Sonay Hanım, ben eşimi kaybettim ve çocuğum da yok. Isparta lıyım ama çok sıcaklar dışında Antalya da ikamet ediyorum. Yalnızlık çok ama çok zor, ben de anlaşabileceğim bir bayanla güzel bir gelecek düşünüyorum. Şayet sizce de sakıncası yoksa önce tlf la görüşüp, birbirimize güven sağladıktan sonra tanışabiliriz öyle değil mi? Tlf : Her şeyin hayırlısı....
Enes diyor ki;
20.08.2017 / 21:29 / #ID:115482

Sonay hanım merhaba. Ben enes kamuda memur olarak çalışıyorum. Konuşup, dertleşip, mesajlaşabileceğim bayan arkadaş arıyorum .tanışabilir miyiz? dan bana çağrı atmanız yeterli olacaktır. Özelde de arayabilirsiniz. Hoşçakalın...
Aydın diyor ki;
20.08.2017 / 15:24 / #ID:115421

Sizinle tanışmak birlikte evlenmek istiyorum
ilyas diyor ki;
16.06.2017 / 01:47 / #ID:99320

Mrb.. Ben ıspartadan yazıyorum. İşinide gucunde biriyim güzel zaman geçirebileceğim bir arkadaşa ihtiyacım umarım geri dönersin ben bekliyor olacağım
bora diyor ki;
13.06.2017 / 22:43 / #ID:98891

slm nasılsınız sizinle tanışmak isterim 60 67 özelden de araya bilirsiniz
cem diyor ki;
01.06.2017 / 17:41 / #ID:96614

Merhaba Sonay, üniversite mezunu emekli atletik olgun pozitif birisiyim, sizin gibi açık ve net görüşlü bir arkadaşımın olmasını isterim, ben de Bahçelievler'deyim, tanışalım.
eren diyor ki;
29.05.2017 / 16:51 / #ID:96117

mrb ıspartadan ben aslen karadenizliyim tanışmak dertleşmek yaşayamadıklarını yaşatmak isterim seninle saygı sevgi özveri güven çok önemli
Selim diyor ki;
18.05.2017 / 22:28 / #ID:94213

Canim cok sıkılıyor
koray diyor ki;
18.05.2017 / 14:53 / #ID:94141

slmaşka ilgiye sevgiye mutluluğa arkadaşlığa dostluğa yelken açmak için rica etsem tanışmamız mümkünmü acaba ıspartanın gülü koray_kesgin@hotmail.com
mete diyor ki;
02.04.2017 / 13:47 / #ID:87603

Slm sonay ben istanbulda oturuyorum iş nedeni ile ıspartadayım şuan komuşmak istersen skype ekle beni mete_han1982
Mert diyor ki;
29.03.2017 / 22:46 / #ID:86995

guzel anlar icin ara boy 87 kilo 15 cm
Bozkurt ak diyor ki;
19.03.2017 / 02:26 / #ID:85318

Slm sonay hanim bende isparta bahceli evlerden tanismak sansimiz varmiki
Levent Aydemir diyor ki;
18.03.2017 / 22:04 / #ID:85275

Selam Sonay. Levent ben tanışmak istermisin kimbilir belkide çok güzel şeylerin başlangıcı olur Ne dersin?
Umut diyor ki;
11.03.2017 / 03:26 / #ID:84215

Sizinle tanışmak istiyorum sizde isterseniz tanışmayı bana mesaj atın bende ısparta Yalvaç mıyım 2 günlüğüne ıspartaya geldim görüşe biliriz
Kadir diyor ki;
22.02.2017 / 23:07 / #ID:81944

Pişman olmıycanıza emin olun Sonay hanım bazen bir kahve az biraz sohbet bile insanın hayatına renk katar
mehmet diyor ki;
07.02.2017 / 09:41 / #ID:79649

dürüst ve yalansız arkadaşlığa varmısınız. sizi tanımaya değer gördüm.
telefon numaranı mail ime yazarsanız sizi arayacağım.
selam ve sevgilerimle.
hoşcakalın.sağlıkla kalın.
Mert diyor ki;
22.01.2017 / 23:49 / #ID:77332

Selam.27 yasndaym boyunda 88 kiloyum. Mavi gözlüyüm.yaşayamadıgın herşeyi yaşamak için ara beni.05549746233
mert diyor ki;
11.01.2017 / 01:48 / #ID:75463

Simdilik sadece selam diyorum
ali diyor ki;
29.12.2016 / 01:05 / #ID:73021

merhaba alanyadan ali ben 39 yaşındayım tanışıp konuşalım sonrasına bakarız diyorum mail adresin cayolsun@gmail.com bir merhaba dersen sevinirim
orhan diyor ki;
29.11.2016 / 14:25 / #ID:68118

slm tanışmak istermisiniz ankaradan yazıyorum 73 35 sevgiler...........
tuncay diyor ki;
20.11.2016 / 20:08 / #ID:66727

slm sonay hanım bende ısparta bahceli evler mah. Oturuyorum saygılı artniyetsiz gizlilik icerisinde tananışa bilirmiyiz
ergun diyor ki;
10.11.2016 / 14:37 / #ID:64604

Slm tanisa bilirmiyiz
Nedim diyor ki;
09.11.2016 / 21:45 / #ID:64501

Selam
Tekin diyor ki;
06.11.2016 / 21:46 / #ID:63611

Slm sonay hanım
feyzi diyor ki;
19.10.2016 / 16:51 / #ID:62131

slm bayan sizinle tanışmak isterim
Tolga diyor ki;
12.10.2016 / 02:32 / #ID:61027

Bende ısparta da yaşıyorum bnde aynı duygular içindeyim eğer tanışmak istersen ulaşabilirsin
Ferdi diyor ki;
07.10.2016 / 20:27 / #ID:60191

Mer arkAdasim umarim tanisip mutlu bir yuva umarım olur
ferdi diyor ki;
05.10.2016 / 17:48 / #ID:59698

Merhaba ispartadan ferdi 44 yasindayim mutavazi bir bayana ihtiyacimvar umarim olur tel05372938100
ismail diyor ki;
17.09.2016 / 16:41 / #ID:55521

merhaba ben ismail istanbulda yasiyorum esimden ayrildim yalniz yasiyorum 37 yasin dayim 1 cocugum var ozel sirkette calisiyorum tel 32 32
Mustafa diyor ki;
16.09.2016 / 16:07 / #ID:55265

Tanişalım 27 yaşindayım
mustafa 0554 861 38 39 diyor ki;
13.09.2016 / 17:51 / #ID:54489

Ben de ISPARTADA oturuyorum. tanışalım görüşelim. Yalnızlığınızı giderebilirim.
süleyman diyor ki;
24.08.2016 / 21:08 / #ID:49815

Mrh. Size yakınım, tanışalım. Selamlar.
zafer diyor ki;
17.08.2016 / 23:33 / #ID:48189

Ben varım.09zelzele @gmail.com
Murat diyor ki;
04.08.2016 / 10:43 / #ID:45200

Slm Sonay ben murat Elektirik muhendisiyim sevyeli tanışmaya nedersin çitti anlamda yas 35 carilarini bekliyorum
Osman diyor ki;
20.07.2016 / 01:06 / #ID:42269

Mrb bende esimden ayrildim no
Sahin diyor ki;
04.07.2016 / 04:37 / #ID:39243

Yasamak istedigin her seyi saglaya bilirim
Murat diyor ki;
04.06.2016 / 16:53 / #ID:33799




Sonay için bir mesaj yaz..






Mesaj yazarak Koşullarımızı kabul etmiş olursun.


BENZER BAYAN İLANLARI