sekercik.com
İlanını bulamıyormusun ?


  Üyeliksiz ve ücretsiz arkadaşlık ilanı verin
  Aşağıdaki butonumuzu tıklayarak masrafsız ve zahmetsizce
  arkadaşlık ilanı verebilir ve paylaşımda bulunabilirsiniz.
  Eee.. hadi ne duruyorsun :)

ÜCRETSİZ İLAN VER

Cinsiyet:
Yaş: ile arası
Şehir:

Seher
Seher ile isim analiziniz
Seher: Samimi bir erkek arkadaşla kalıcı arkadaşlık düşünüyorum
Cinsiyet Bayan
Yaş 24
Şehir Gaziantep
İlişki durumu İlişkim yok
Telefon
E-mail * Gizli
Açıklama



Orhan diyor ki;
10.12.2019 / 05:45 / #ID:240462

Merhaba sizi daha yakndan tanmak isterm . Teşekkürler
Yunus diyor ki;
09.11.2019 / 11:27 / #ID:236444

Merhaba tanışmak isterim sizinle
Ozgur diyor ki;
06.10.2019 / 14:47 / #ID:232710

Selam tanışmak isterseniz
Mehmet diyor ki;
01.10.2019 / 21:20 / #ID:232255

MERABA SİZİNLE TANIŞMAK İSTERİM TABİKİ SİZDE İSTERSENİZ BUYRUN TEL 68 43 HOŞÇAKALIN.
Rüstem diyor ki;
16.08.2019 / 11:00 / #ID:225714

Merhaba kaç yaşındasınız
Taner diyor ki;
21.07.2019 / 15:26 / #ID:221618

Mhrb ben ayaz 27 yaşındayım gaziantep te oturuyorum sizi yakından tanımak isteri tabi sizin içinde bi mahsuru yoksa bu numaradan ulaşabilirsiniz bana 51 17
Yusuf diyor ki;
19.06.2019 / 06:15 / #ID:215591

Mrb ben yusuf sizinle tanışmAk isterim eğer niyetiniz cidiyse arayın
ylmaz diyor ki;
25.04.2019 / 08:36 / #ID:207805

merhaba 28 yasındayım bekarım .Sıgara alkol kullanmıyorum aradıgım olmazsa olmaz bır bayanda yalansız durust veguvenebılecegm bırıysenız bırbırımızı gorup begenırsek ılerısı neden olmasın hem sen yalnızsın hem de ben bakarsın sekercık sayesınde mutlu bır bırlıktelık yasayabılırız .Eger ulasmak ıstersenz bna bu numaradan mesaj atabılırsın kalın saglıcakla
Atilla diyor ki;
17.04.2019 / 12:01 / #ID:207045

Seher hanım merhabalar, nasılsıniz. Ben de kalıcı samimi bir bayan arkadaş arıyorum doğrusu. Kriterleriniz benimkilerle uyuşuyor. GAZİANTEP te yaşıyorum. Detayları siz cevap yazınca birbirimizle paylaşırız diye düşünüyorum. Cevabınızı bekliyorum. Görüşmek üzere..
Sedat diyor ki;
22.03.2019 / 22:46 / #ID:203869

Slm i yi akşam lar nasılsınız iyimisiniz Müsaitsen iz tanışabil ir miyiz acaba
ersen diyor ki;
03.03.2019 / 17:15 / #ID:201479

slm ben ersen 26 antepten
Ridvan diyor ki;
01.02.2019 / 11:14 / #ID:197786

Selamm numaram
Mehmet Arslan diyor ki;
31.01.2019 / 22:36 / #ID:197734

Meraba seher hanım eger sizde istersen tanışmaktan memnuniyet duyarım sizinle 23 yaşndym Gaziantep te yaşıyorum ciddi arkadaşlık arıyorum
Atalay diyor ki;
20.01.2019 / 04:15 / #ID:196110

Senınle tanısmak ısdıyorum gazıantepdrn ben numaramı vereyim
Sever Doğan diyor ki;
/ 04:01 / #ID:190516

Mrb tanışmak amacıyla mesaj atıyorum hoş sohpet amacıyla
yılmaz diyor ki;
/ 18:15 / #ID:190340

merhaba gercek arkadaslık adına gazıantep te yasayan bır kız arkadas arıyorum
ahmet diyor ki;
/ 17:29 / #ID:188586

mrb seher ben ahmet g.antepten yaşım 33 eşimden ayrıldım.ailemle yaşıyorum tlm
samet diyor ki;
/ 15:11 / #ID:187851

selam aşkm
Adem diyor ki;
/ 16:20 / #ID:187065

Mrb lar adım adem dürüst bir insanım karşımdaki kişininde böyle olmasını isterim tanışmak isterim sizinle no mesaj atın döneyim tanışalım iyi günler
Kaan diyor ki;
/ 14:24 / #ID:186076

Mrblar gaziantepde ikamet ediyorum kalici bir iliski istiyorsaniz bulusalim kahve účelom birbirimizi taniyalim
Hamdi diyor ki;
/ 14:51 / #ID:184649

Selam. Kendimi biraz tanitayim: boy cm, kilo: 74, yas: 43. En fazla 33 gösteriyorum. Berlin,mersin ve Gaziantepde yasiyorum. Aciksasi bu platformlara pek fazla güvenmiyorum. Yinede sansimi denemek istiyorum. Aradigim özellikler: Ciddi, güvenilir, sadik ve dürüst birisi, cünkü ben öyleyim. Anlaşabilirsek Whatsapp üzerinden görüşebiliriz.
Ali diyor ki;
/ 00:34 / #ID:182165

numaram budur ulaşmak isterseniz sitenin ismini söylemenizi rica ederim
Ali diyor ki;
/ 00:29 / #ID:182162

Gaziantep’te yaşıyorum aslen mersinliyim. Gaziantep’te Hastanede çalışıyorum hastane sorumlusuyum yönetimde çalışıyorum ciddi bir arkadaşlık istiyorum 23 yaşındayım voleybol tutkunuyum gezmeyi sosyal aktivititeleri seviyorum.
Sedat diyor ki;
/ 00:38 / #ID:181721

Meraba seher ben sedat Gaziantepliyim 25yaşındayım boyum kilo70 tanışmak istersen numaram bu
ali diyor ki;
/ 02:21 / #ID:180341

Selam ara tanisalim canim
Muslum diyor ki;
/ 18:47 / #ID:179982

Sen bende heves degil nefesin olmazsa olmaz
onur diyor ki;
/ 16:30 / #ID:178531

merhaba Seher, kayseride yaşıyorum, hiç evlenmedim , öğretmenim , ciddi anlamda tanışmayı isterim
Enes diyor ki;
/ 23:31 / #ID:177970

Selam
Abdulselam diyor ki;
/ 15:01 / #ID:177525

Meraba seher hanım sanırım bahsettiğiniz kişi tam olarak benim galiba isterseniz tanışabiliriz tabi sizinde müsaadeniz varsa eğer güvenilir ve sağlam bir kişiliğe sahibim şimdiden teşekkürler tel: 22 48 bekliyorum lütfen arayın tanışalım
Ahmet diyor ki;
/ 17:38 / #ID:177389

Mrb tanışalım aşkım
Yılmaz diyor ki;
/ 08:45 / #ID:176707

mrb bn yılmaz 27 yasındayım bekarm antepdeyım aılemle yasıyorum
durust yalansız guvenebılecegm dost canlısı eglencesne duskub bır arkadas arıyorum
antep ıcı olmanız dha ıyı geldı bulusmak ıstıyorum ama sehrler farklı olunca calısan ınsanlar ıcın zor oluyor
bn sansımı denemk ıstıyorum seher eger sızde kabul edersenız bı goruselım derım , ıyıı gunler
koray diyor ki;
/ 12:10 / #ID:176419

merhaba hanımefendi ciddi dürüst ve kalıcı arkadaşlık ve tanışmak için bana bu numaradan ulaşabilirsin. 71 79
Ömer26 diyor ki;
/ 15:58 / #ID:175611

Merhaba, Gaziantep’te yaşıyorum.Memurum, müsait bir zamanda bir kahve içebilir miyiz?
Salih diyor ki;
/ 14:29 / #ID:175393

Kamerası olan ücretsiz sanalda takılacak görüşecek sanal sevgili olacak olan yaramazlık bayanları bekliyorum kameram var
Skype:salih_fenerbahcee
serkan diyor ki;
/ 08:56 / #ID:175325

selam ben serkan 79 29
Ali bozaslan diyor ki;
/ 09:26 / #ID:175209

Seher hanım tanışmak isterim diş hekimiyim Benin’de samimi bir ilişki ve arkadaşlık istediğim için msj attım eğer tanışmak isterseniz msj atmanız yeterli
aliço diyor ki;
/ 23:22 / #ID:175169

slm
Can Akıncı diyor ki;
/ 21:13 / #ID:175135

Merhaba
xover diyor ki;
/ 19:32 / #ID:174956

gazianteptenim...samimi bir ilişki uzun süreye dönebilir ..
Şeyhmus diyor ki;
/ 09:25 / #ID:174764

Merhabalar 22 yaşındayım Adana’da oturuyorum sizınle görüşüp tanışmak isterim buyrun numaram ararsanız çok sevinirim :)
Murat diyor ki;
/ 08:23 / #ID:174758

Slm seher sizinle tanismak istiyorum suan askerim bende ciddi birini ariyorum sitede kib
Dayi diyor ki;
/ 12:16 / #ID:174632

Merhaba aydın da yaşıyorum engelliyim sağ ayağım doğuştan sakat kaldı yürürken biraz zorlanıyorum ama Allah a şükür olsun kendim işimi kendim görüyorum evlilik düşünüyorum ciddiseniz konuşup tanışalım seher hanım 09 04
Furkan diyor ki;
/ 03:23 / #ID:174606

Kanatların nerde bebeğim
Safa diyor ki;
/ 19:37 / #ID:174543

Mrb
Hüseyin diyor ki;
/ 19:13 / #ID:174536

Naber
efecan diyor ki;
/ 14:12 / #ID:174477

Seher hanim sizinle tanksmak istiyorum osmaniyeden numaram
suat diyor ki;
/ 00:38 / #ID:174426

bende citi güvenlir bir arkdaş arıyom benim için diş güzelik önemli deyil iç güzelik önemli eyer uygun görürseniz bu numraya wsptan mesj atin bana
Hakkan diyor ki;
/ 22:50 / #ID:174406

Slm
Ferat diyor ki;
/ 17:35 / #ID:174376

Seninle tanışmak istiyorum sana numaranı göndersem olurmu
Osman diyor ki;
/ 10:07 / #ID:174196

Mrb ben osman 1.80 boyunda 80 kiloyum şanlıurfadan yazıyorum iri yapılı birisiyim esmerim eğer güvenip tanışmak istersen dürüst yalansız bir şekilde tanışma fırsatı verirsen bana sevinirim bana güvene bilir sin numarami bırakıyorum sana 68 78

1 2   >


Seher için bir mesaj yaz..






Mesaj yazarak Koşullarımızı kabul etmiş olursun.


BENZER BAYAN İLANLARI