sekercik.com
İlanını bulamıyormusun ?


  Üyeliksiz ve ücretsiz arkadaşlık ilanı verin
  Aşağıdaki butonumuzu tıklayarak masrafsız ve zahmetsizce
  arkadaşlık ilanı verebilir ve paylaşımda bulunabilirsiniz.
  Eee.. hadi ne duruyorsun :)

ÜCRETSİZ İLAN VER

Cinsiyet:
Yaş: ile arası
Şehir:

Leyan
Leyan ile isim analiziniz
Leyan: Hayatım olurmusun sana koşmak istiyorum
Cinsiyet Bayan
Yaş 29
Şehir Kahramanmaraş
İlişki durumu İlişkim yok
Telefon
E-mail * Gizli
Açıklama



AHMET diyor ki;
02.10.2019 / 06:33 / #ID:232298

GALİBA SENDE ĶADERDEN YANA PEK GULMEMİSİN BENİM GİBİ AMA İNSAN KENDİ KADERİNİ KENDİSİ YAZAMIYOR Kİ VE GALİBA BİZİM KADERIMIZDE ÖYLE OLDU NEYSE BEN KAHRAMANMARAŞ ELBİSTANDAYİM AMA SU ANDA ANTALYADA YIN EGER SİZİN İÇİNDE BİR SAKINCASI YOKSA TANIŞMAK ISTERIM
Mehmet diyor ki;
16.09.2019 / 01:13 / #ID:230553

Slm
Mehmet diyor ki;
16.09.2019 / 01:12 / #ID:230552

Marastayim muhendisim. Tanışmak isterim. Aslen egeliyim.
Osman diyor ki;
24.08.2019 / 12:52 / #ID:227136

Inşaat firmam var yapsat yapmakta olup bende hayatta yalnızım bende bana bagli birine candan kosmak istiyorum
Bekir diyor ki;
07.08.2019 / 12:13 / #ID:224543

Merhaba tanışabilir miyiz ben k. Maraşlıyım burada öğretmenim 33 yaşı dayım
Özgür diyor ki;
26.07.2019 / 14:48 / #ID:222690

Merhaba ben özgür Seni le çıtı olürsakı ki evleniriz sen de istersen neden olmasın ki buda benin numaramı
Eshabil diyor ki;
10.07.2019 / 19:54 / #ID:219580

Merhaba bn Eshabil şu an müsaitim sizde müsaitseniz buluşup tanışalım maddi sıkıntı yok
tamer diyor ki;
08.07.2019 / 21:58 / #ID:219286

selam yakışıklı hoşsohbet ama utangaç biriyim.gerçek bir dosta ihtiyacım var seninle tanışmayı çok isterim.çünkü sende yalnızsın beni anlarsın. gizliden arasan açarım tanışırız
AHMET diyor ki;
26.06.2019 / 15:11 / #ID:217470

merhaba leyan hanım. nasılsınız? sizinle tanışmak istiyorum. inşallah iyi bir iletişim kurarız. ararsanız veya mesaj atarsanız sevinirim. benim whatsapp ve telefon numaram. +90
Mert diyor ki;
17.05.2019 / 19:36 / #ID:210633

Merhaba ben mert Maraş merkezde öğretmenim sizi tanımak isterim 10 38
Bilal diyor ki;
05.05.2019 / 22:28 / #ID:209129

maras merkezliyim tek yasayan gecimini saglayan biriyim konusmak istersen bana yazabilirsin
Hasan diyor ki;
02.05.2019 / 14:03 / #ID:208708

Slm grşmk istersen
ali diyor ki;
28.04.2019 / 20:48 / #ID:208139

merhaba ben k marasta öğretmenim 34 yaşındayım
Mehmet diyor ki;
22.04.2019 / 18:48 / #ID:207587

Selam Leyan,
Ben 55 yasindayim almanyada yasiyorum niyetim sizinle düsünüdürseniz tanisalim.
AKIN diyor ki;
12.04.2019 / 22:00 / #ID:206417

mrb ankaradan bn bayan arkadas ariyorum 51 63
Kadir diyor ki;
06.04.2019 / 23:04 / #ID:205587

Selam leyan hayatın olayım koş bana temiz kalbimle sarayım seni. Trabzon luyum trabzonda yaşamak istermisin?
İbrahim diyor ki;
29.03.2019 / 22:29 / #ID:204728

Merhaba leyan 30 yasindayim aile danismanligi yapiyorum. Eger mumkunse senle tanismak isterim. Maras merkezdeyim. Burdan mail atabilirsen memnun olurum. Iyi aksamlar
orhan diyor ki;
28.03.2019 / 21:04 / #ID:204604

Leyan Hanim merhabalar nasilsiniz umarim iyisinizdir/Profilimi incelerseniz beni anlicaksiniz saygilar sevgiler
Mehmet Hanifi diyor ki;
23.02.2019 / 00:05 / #ID:200394

Merhaba güzel bayan bende sizin gibi düşünüyorum teklik Allah'a mahsustur onun için artık yeni bir sayfa açmak istiyorum ben de bir evlilik yaptım ama boşandım tek yaşıyorum artık Yeter diyorum
serkan diyor ki;
16.02.2019 / 22:17 / #ID:199679

ciddiysen konuşalım benimde 1 kızım var
Ali Eren diyor ki;
06.02.2019 / 20:50 / #ID:198672

Sizinle bi gün yuldızları izlemek isterim
Bekir diyor ki;
25.01.2019 / 23:39 / #ID:196964

Merhaba ben Göksun da öğretmenim sizi tanımak istiyorum
Ahmet Kılınç diyor ki;
17.01.2019 / 16:20 / #ID:195766

Merhaba hanfendi ismim Ahmet 30 yaşındayım kahramanmaraş ta yasıyorum tekniker olarak çalışıyorum merkezde kendime ait bi dairem var niyeti gerçekten evlilik olan bi bayanla tanışmak istiyorum yalansız bi şekilde allah korkusu olsun yeterli sadece benim için Rabbim izin verirse eger hayatımın geri kalan kısmını size adamak istiyorum hanfendi uygunsa sizin için de numaram sizi tanımak istiyorum hanfendi müsade ederseniz eger
murat diyor ki;
10.01.2019 / 08:55 / #ID:194772

İzmirden selamlar.Emekliyim calışıyorum ve yanlızım. Yaş takıntınız yok ise ben varım.izmire yanıma gelirmisiniz.
Serdal diyor ki;
05.01.2019 / 21:41 / #ID:194217

Slm sizinle tanismak konuşmak isterdim uygunsa
Tarıks diyor ki;
02.01.2019 / 00:49 / #ID:193718

Sevginle yanar gönlüm Bağrımdaki ATEŞSİN
Ali haydar diyor ki;
/ 03:53 / #ID:193494

Ulasirmisn leyan ceza_46haydar@hotmail.com
Yasin diyor ki;
/ 02:10 / #ID:192461

Merhaba ben yasin 24 yaşındayım maraşlıyım hayat zar gibi bende şansımı deniyorum hiç evlenmedim bu yolda sen bana bende sana yardımcı olabilirim? Bana ulaşman için instagram adresim ysn_bg dır sana iyi şanslar..
sarhan diyor ki;
/ 19:02 / #ID:192138

merhaba antalyadan.tanimak istersen instagram gokhansar
özkan diyor ki;
/ 12:21 / #ID:191576

leyan hm seni tanımak istiyorum
Gokhan diyor ki;
/ 22:00 / #ID:191519

Meraba leyla hanım adım gökhan mersinde oturuyorum sivasda görev yapıyorum uzman onbaşı eşımden ayrıldım 2 yaşında bir oğlum var hayatda tek istediğim huzur sevgi saygı olsun yeter başka bişey istemiyorum yaşımda 26 sorun olurmu sizin için 69 82 ararsanız daha iyi konuşuruz
Cengiz diyor ki;
/ 20:43 / #ID:191516

Leyan merhaba tanışmak isterim anladığım kadarı ile adında bir çok şey birleşmiş anlamlarını taşıman güzel olur bence......sende tanışmak istersen 40 yaşındayım nolu numaradan iletişim kurabiliriz görüşmek dilekleri ile.
Fatih diyor ki;
/ 20:16 / #ID:191513

Merhaba ben fatih sivaslıyım esmer boyunda ciddi samimi dürüst ve dobra bir insanım evlendim ayrıldım senin gibi yeniden hayatıma bir yuva kurmak ve evimin düzenini yeniden düzgün sorumluluklarının bilincinde aklı basında bir bayanla birleştirmek istiyorum ciddiyim ve niyetim evlilik boş laf zamanım yok sende evlilik istiyorsan ciddi olarak seni tanımayı isterim eğer anlaşırsak ve düşünce yapilarimiz uyuşursa yüzük takar evimin kadını ol derim düşünürsen ara
Süleyman diyor ki;
/ 16:51 / #ID:191487

Selam Leyan Hanım, emekliyim, aktif avukatım, isterseniz tanışalım.
mehmet diyor ki;
/ 11:32 / #ID:191397

merhaba mesaj bekliyorum
mustafa diyor ki;
/ 10:33 / #ID:191386

Leyan hanım merhaba. uygun görürseniz sizinle tanışmak görüşmek istiyorum. 74 37
mesut diyor ki;
/ 10:19 / #ID:191383

ben gaziantep nizipliyim buraya öylesine baktım size yazdım arkadaşlık düşünürseniz tüm samimiyetimle sizi üzmeden tanıştıgınıza pişman etmneden konuşmak isterim
mahir diyor ki;
/ 10:17 / #ID:191379

SLM BEN MAHİR GERCEKTEN GUZEL ISIM ILK DEFA DUYYORUM BIZDE IYI INSANLAR ARIYORUZ AMA MALESEF CIKMIYOR SEVGI SAYGI COK ONEMLI BIRAZ KENDINDEN BAHSEDERMISIN
özkan diyor ki;
/ 10:11 / #ID:191375

mrb tanışalımmı 85 78
Leyan diyor ki;
/ 09:20 / #ID:191367

evet aslen maraşlıyım siz nerelisiniz. ismimin anlamı parlayan, parlayıcı, konforlu, lüks hayat gibi geçiyor internette. aslında halamın adıydı banda vermişler
mesut diyor ki;
/ 08:20 / #ID:191350

slm leyan ben samimiyetine inanıyorum ve tanışmak istiyorum acaba isminizin anlamı ney aslen maraşlımısınız

Leyan için bir mesaj yaz..






Mesaj yazarak Koşullarımızı kabul etmiş olursun.


BENZER BAYAN İLANLARI