sekercik.com
İlanını bulamıyormusun ?


  Üyeliksiz ve ücretsiz arkadaşlık ilanı verin
  Aşağıdaki butonumuzu tıklayarak masrafsız ve zahmetsizce
  arkadaşlık ilanı verebilir ve paylaşımda bulunabilirsiniz.
  Eee.. hadi ne duruyorsun :)

ÜCRETSİZ İLAN VER

Cinsiyet:
Yaş: ile arası
Şehir:

Sedef
Sedef ile isim analiziniz
Sedef: Hataydan erkek arkadaş arıyorum
Cinsiyet Bayan
Yaş 27
Şehir Hatay
İlişki durumu İlişkim yok
Telefon
E-mail * Gizli
Açıklama



Ersen diyor ki;
21.03.2020 / 02:55 / #ID:253995

Keske beyenecegini bilsem direk yanina gelirdim ama ????
Murat diyor ki;
10.03.2020 / 20:42 / #ID:252766

Tüm sözler seni anlatmaya yetmez
Samet diyor ki;
04.02.2020 / 11:51 / #ID:248437

SELAM, SEDEF HANIM.
BEN ALMANYA'DAN.
akdenizaksamlari33@outlook.com
Kazikli kunduro diyor ki;
21.01.2020 / 15:49 / #ID:246244

Kazikli Sedef çok güzelsin ben yalınızın evim var 4 katlı binanın var arabam var çifte vatandaşlık Türkiye hem Almanya’da yaşayan aylığım çok yüksek telefon numaram ara beni bende hataylıyım benden evlenirmisin seni Almanya ya götürürüm orda nikah masasına oturalım hemen evlenirmisin benden selam olsun sana güzelim Sedef İŞALLAH kabül edersi evlenirmisin benden selam olsun sana aşıkım
Emre. diyor ki;
18.01.2020 / 11:16 / #ID:245912

Nasılsın
Mehmet diyor ki;
15.11.2019 / 02:30 / #ID:237141

Slm tanisabilirmyiz
Hakan diyor ki;
10.11.2019 / 07:41 / #ID:236528

Merhaba sedef hanım nasılsınız iskenderundayım payasta çalılıyorum ev ve aracım var özel bi şirkette yöneticiyim bende sevyeli beraber zaman geçirecek ileriye dönük bir arkadaşlık kurmak istiyorum lise mezunuyum gezmeyi ve seyahat etmeyi severim işim gereğide zaten araçlarla ilgileniyorum ulaşmanızı dört gözle sabırsızlıkla bekliyorum bu arada yaşım 31
Mesut diyor ki;
28.10.2019 / 20:56 / #ID:235138

Slm ben iş nedeniyle İskenderun dayım akşamları kafede bir kahve içeçek arkadaş arıyorum 84 80
Kazikli kunduro diyor ki;
/ 15:16 / #ID:230481

Kazikli Sedef çok güzelsin olsun Arap kökenli ol bende hataylıyım tam bana göresin canım yabancı alacagıma seni alırım iyi olur sana aşıkım beni seni Almanya ya götürürüm orda gezdiririm ben gezmeyi çok seviyorum sen severmisin Harbiye’ye gidermiyiz canım arabam var merserez zevklere ölürüm Sedef Hatay güzel yer Türkiye ni en güzel şehiri Hatay telefon numaram ara beni senden çok hoşlandı İŞALLAH sende hoşlanırsın İŞALLAH o zaman bu iş olur sana bağlıyım ben zengin evim var 4 katlı a
Emre diyor ki;
/ 12:09 / #ID:230065

Merhaba emre ben iskenderunda askerim yaş 23 birlşkte vakit geçirebileceğim bir arkadaş sevgili arıyorum yalnızım burada sonucta tanışmak görüşmek istersen buradayım
alper diyor ki;
/ 23:19 / #ID:227525

Sedef için etkileyici bir mesaj yaz..mrb sedef tanışma fırsatını bana verirsen tanışmak isterim. 37 yaşındayım 1 80 boy 95 kilo eğer düşünürsen beklerim kırıkhandanım
Suleyman diyor ki;
/ 22:23 / #ID:226769

Sedef sizinle tanışmak isterim tabi siz İskenderun da oturuyoru
CEMİL diyor ki;
/ 17:35 / #ID:224712

İyi günler Sedef hanım nasılsınız sizde kabul ederseniz tanışabilir miyiz numaram
Kazikli kunduro diyor ki;
/ 08:14 / #ID:222650

Kazikli sedef seni seviyorum benden yalınızım benim evim var arabam var çifte vatandaşlık Türkiye hem Almanya’da yaşayan aylığım çok yüksek telefon numaram ara beni seni Almanya ya götürürüm orda nikah masasına oturalım hemen ara beni ben hataylıyım çidiyim evlenirmisin benden Sedef sen çidimisin evlenirmisin benden selam olsun sana aşıkım kara kaşlım inçe belim sırma boylum al yazmalı Sedef minik kuşum hazır ol el ele tutuşsak ver Almanya’ya götürürüm seni sedef ALLAH aşkına beni ar
kenan diyor ki;
/ 15:48 / #ID:218755

Hatay merkezden HAKAN ben Masörüm. Bayanlar arasın. 25 19
agca diyor ki;
/ 17:32 / #ID:203630

mrb sedef hnm tanışmak isterseniz msj atmanız yeterli
Mert diyor ki;
/ 15:02 / #ID:202897

Mrb mersinliyim sarlslnlm bekarlm sızı tanımak isterim
ali diyor ki;
/ 12:33 / #ID:202616

Selam bende iskenderunda yaşıyorum sizinle tanışmak isterim sizde uygun görürseniz mail yolu ile sohbet edelim uygun bulursanız yakından tanışırız
Mesut diyor ki;
/ 22:18 / #ID:199203

Mrb
nurullah diyor ki;
/ 01:08 / #ID:196096

merhaba sedef hanim masallah cok guzelsiniz allah nazarlardan korusun
Davut diyor ki;
/ 08:40 / #ID:195165

Sizinle tanışmak istiyorum. Ne dersiniz. Maddi durumum iyi
Ali diyor ki;
/ 15:17 / #ID:193061

Merhaba Bende İskenderun’da yaşıyorum aramanızı isderim burda ne kadar yazsak boş numaram özele acık
Yusuf diyor ki;
/ 03:14 / #ID:189833

Mrb sedef arap kokenliyimm sizin yuzunuzdeki samimiyeti gordugum icin sizinle tanismak istiyorum
Batuhan diyor ki;
/ 14:50 / #ID:183912

Selam sedef, tanışmak isterim seninle (: Mailden veya facebook instagram üzerinden ulaşabilirsin bana :) Batuhan Alkan batuhaaanalkan batuhan-alkan1@hotmail.com
Mert ramazan alçı diyor ki;
/ 17:41 / #ID:183432

Ne zaman nerede dersen sohbet edebiliriz
Arda diyor ki;
/ 20:28 / #ID:182260

Görmeden değer verdiğim tanımadan hatırladığım seni merak edip kimseye baglanmadigim hayal bile etmeyip heycanını yaşadığım merakla beklediğim tek hayranımsın
Ömer çörtük diyor ki;
/ 23:12 / #ID:181994

Sedef hanım hatay payasdan tanışabilir miyiz
Bülent diyor ki;
/ 00:12 / #ID:178338

Merhaba ben Bülent bayan arkadaş arıyorum tel
Nurullah diyor ki;
/ 12:19 / #ID:162527

MASALLAH COK GÜZELSİNİZ ALLAH NAZARLARDAN KORUSUN
Sergen diyor ki;
/ 06:45 / #ID:162236

Ben de arap kokenli hatayliyim kaptanim konusmak istersen beklerim.
Efe diyor ki;
/ 20:54 / #ID:159552

Merhaba beraber tatile gidelimmi
mehmet emin diyor ki;
/ 05:36 / #ID:156572

hatayda yasiyorum bakimli ve yakisikli.bir.erkekgim bu iste profosyonelim arayin.bulusalim pismam olmayacaksiniz
Mahmut diyor ki;
/ 14:27 / #ID:153958

Merhaba sedef hanım iskendurun merkezdeyim ciddi evllik arayışım düşünürseniz tanışmak isterim
Yılmaz diyor ki;
/ 10:55 / #ID:152838

mrb bn antep merkez dnm durust arkadaslık ıcın bna bu numaradn ulasmanı beklıyorm
Ali diyor ki;
/ 21:16 / #ID:152213

Merhaba eğer kabul edersen seninle tanışmak isterim ismim ali ciddi anlamda watshapp
Hakan diyor ki;
/ 04:33 / #ID:151839

Slm İskenderun dan mrb tanışmak isterdim sır seven kendine güvenen
Reis diyor ki;
/ 08:36 / #ID:144610

Merhaba Sedef hanım
Sizinle tanışmayı çok isterim. Eğer kabul ederseniz renkli bir hayatın kapılarını aralayabiliriz.
Ergin aydin diyor ki;
/ 20:50 / #ID:141828

Slm sedef hanim ben ergin sinoptan yaziyorum dan beri yalnizim dertlesebilecegim seviyeli bir biliktelik istiyorum sizi tanimak istiyorun
M.Harun Yıldız diyor ki;
/ 14:13 / #ID:128505

Slm sedef ben harun hatayda yaşıyorum seninle tanışmak istiyorum seninle görüşmek istiyorum
Murat diyor ki;
/ 15:27 / #ID:125333

Sedef hanım tanışalım mı Skype heredotiksx@hotmail.com
Tarık celik diyor ki;
/ 15:26 / #ID:125332

Slm Sedef hanım sizi tanımak isterim Skype cibidakcibi@hotmail.com
ibrahim diyor ki;
/ 12:22 / #ID:121135

Merhaba Sedef hanim hanim bende ibrahim seni tanımak istiyorum Lütfen olumlu cevap bekliyorum email adresleri m ibrahimerdemkoc1981@gmail.com. kockayalar12@gmail.com cep çaldırır san ARARIM
göksel diyor ki;
/ 14:14 / #ID:120456

mrb sedef hanım sizi tanımak isterim gokselcan02@gmail.com
Cengiz diyor ki;
/ 12:18 / #ID:118742

Selam
aliahmetgümüş diyor ki;
/ 00:45 / #ID:118450

merhaba hatay antakya ali crazy-h7s7@hotmail.com 56 58 antakyadan arkadan arıyorum bende
ali ahmet gümüş diyor ki;
/ 04:52 / #ID:103503

merhebe ye ruhe 56 58
Okan diyor ki;
/ 09:15 / #ID:101329

Slm nasılsın ben okan
Ali diyor ki;
/ 13:49 / #ID:93780

Merhaba çok tatlısın Mustafa Kemal mahallede. ....?
abdullah diyor ki;
/ 00:09 / #ID:90506

burada kendimi açıklamak istemiyorum maadi durumum gayet iyi ararsan konuşuruz 61 64
Özgür Aydemir diyor ki;
/ 06:39 / #ID:88594

Sedef hanim Mrb ben iskenderundan özgür sizinle tanışmak istiyorum üniversite öğrenciyim sporla uğraşıyorum Aleviyim sizinle güzel vakit geçireceğinizi düşünüyorum

1 2   >


Sedef için bir mesaj yaz..






Mesaj yazarak Koşullarımızı kabul etmiş olursun.


BENZER BAYAN İLANLARI