sekercik.com
İlanını bulamıyormusun ?


  Üyeliksiz ve ücretsiz arkadaşlık ilanı verin
  Aşağıdaki butonumuzu tıklayarak masrafsız ve zahmetsizce
  arkadaşlık ilanı verebilir ve paylaşımda bulunabilirsiniz.
  Eee.. hadi ne duruyorsun :)

ÜCRETSİZ İLAN VER

Cinsiyet:
Yaş: ile arası
Şehir:

Layla
Layla ile isim analiziniz
Layla: İranlıyım arkadaşlık isterim bayanım tanışma arıyorum
Cinsiyet Bayan
Yaş 23
Şehir Antalya
İlişki durumu İlişkim yok
Telefon
E-mail * Gizli
Açıklama



Akin diyor ki;
Bugün / 00:15 / #ID:221350

Mrb layla ben akin tanisalimmi
Kaan diyor ki;
18.07.2019 / 12:12 / #ID:221010

Slm layla sizinle tanışmak isterim arayabilirsiniz
Ayhan diyor ki;
17.07.2019 / 13:52 / #ID:220862

Selam antalyada yasıyorum kuaförüm 32 yaş özele açık
Hasan diyor ki;
15.07.2019 / 03:20 / #ID:220450

Merhaba tanışmak isterseniz numaram yalansız güvene bileceğim insansanız neden olmasın 23 yaşındayım
Kadir diyor ki;
13.07.2019 / 16:57 / #ID:220148

Tanışmak isterim
umut Çobanoğlu diyor ki;
07.07.2019 / 11:33 / #ID:219075

Nasıl sin tanışmak istermisin
Emin diyor ki;
20.06.2019 / 11:35 / #ID:215724

Bende iranlilar seviyorum konusmalarini almanyada cok iranli arkadaslarim var suan burda tatildeyim dürüst karakterli birisim. .saygilar
Aman diyor ki;
19.06.2019 / 15:38 / #ID:215641

Layla hanym meraba
Serkan diyor ki;
10.06.2019 / 23:54 / #ID:214199

merhaba layla numaram tanışalım
Yusuf diyor ki;
06.06.2019 / 16:00 / #ID:213290

Merhaba ben almanyada yaşıyorum
01.07.2019 ve 04.07.2019 tarihlerinde antalyada olacağım tanışmak istersen görüşebiliriz
Aydin diyor ki;
03.06.2019 / 11:09 / #ID:212825

Merhaba bende antalyadayim bana uyarsınız tanışmak istersen beklerim
Murat diyor ki;
15.05.2019 / 08:29 / #ID:210256

Merhaba canim ben murat uygunmu senin icin tanismak istermisin ben isterim
Süleyman diyor ki;
06.05.2019 / 12:21 / #ID:209183

Merhaba, tanışalım.
Hakan diyor ki;
02.04.2019 / 05:55 / #ID:205101

Merhaba gercek bir iliski istiyorum evlenip yuva kurmak istiyorum 28 yasindayim antalya merkezde kaliyorum ailemle seni tanimak istiyorum numaram bu mesaj at tanisalim
burak diyor ki;
26.03.2019 / 23:59 / #ID:204390

selam antalyada kendi evim var yalniz yasiyorum tanismak isterim
Murat diyor ki;
22.03.2019 / 12:30 / #ID:203828

Slm layla ben sevecen biriyim neşeli sakın biriyim sadeece antalya merkezde isen tanışmak isterim by
ayhan diyor ki;
09.03.2019 / 12:14 / #ID:202143

slm leyla antalyada yaşıyorum 39 30
Hickimse diyor ki;
06.03.2019 / 00:20 / #ID:201752

Ii gcler saat gecmi?oldu
Kenan diyor ki;
01.03.2019 / 23:34 / #ID:201312

Merhaba
Mert can diyor ki;
27.02.2019 / 12:50 / #ID:200932

Merhaba Leyla hanım , alanya'dan saniz tanisalim
Serdar diyor ki;
23.02.2019 / 01:17 / #ID:200398

Selam leyla hanım 39 yaş 1.87.83 antalya merkez saygılı ciddi biriyim msj atın tanisalim
Ahmet diyor ki;
22.02.2019 / 02:31 / #ID:200261

Merhaba ben Antalya merkez de oturuyorum 22 yaşındayım temiz dürüst yalanı olmayan sigara kullanmayan biriyim yalandan hoşlanmam benimle tanışmak isterseniz instagram adresim @asrzp
FIRAT diyor ki;
06.02.2019 / 00:13 / #ID:198595

MRB FIRAR BEN DIYARBAKIRDAN 28 YAŞINDAYIM BAKARIM TANISMAK ISTEYEN BAYANLAR 99 07
FIRAT diyor ki;
06.02.2019 / 00:12 / #ID:198594

MRB DIYARBAKIRDAN FIRAT 28 YASINDAYIM BEKARIM TANISMAK ISTEYEB BAYANLAR YAZABILIR ESENKALIN
ertan diyor ki;
30.01.2019 / 14:42 / #ID:197572

slm reel arkadaşlık istermisiniz
tolga diyor ki;
24.01.2019 / 22:54 / #ID:196804

Selam kizlar bayanlar ben tolga arayin mesaj atin goruselim antalya veya her yer olur 61 88
Yusuf diyor ki;
24.01.2019 / 14:43 / #ID:196727

Ben yusuf Antalyada yalnız yaşiyan 57 yaşında doğru dürüst güvenilir sevecen sevmeye sevilmeye mutlu olmaya hasret daha çok mutlu etmeyi düşünen biriyim. Bu hayat mutsuz olmak için çok kısa inanın.Aynı kriterlere düşüncelere sahip bayan arıyorum hayırlısıyla teşekkür ediyorum
Mert diyor ki;
05.01.2019 / 23:11 / #ID:194248

Merhaba eğer fit ve diksiyonu düzgün yakışıklı birisini arıyorsan bana mesaj at lütfen.
selim diyor ki;
05.01.2019 / 07:40 / #ID:194173

seni tanımak isterim selim.19153@gmail.com
fikret diyor ki;
04.01.2019 / 17:54 / #ID:194101

Merhb leyla benimle konuşursan çok sevinirim
süleyman diyor ki;
03.01.2019 / 13:59 / #ID:193944

Merhaba Leyla, Antalyalıyım, avukatım, tanışalım.
özkan diyor ki;
02.01.2019 / 14:07 / #ID:193779

mrb leyla hm kabul edersen seni yakından tanıyabilirmiyim numaram 85 78
Mehmet diyor ki;
01.01.2019 / 19:19 / #ID:193641

Meraba Leyla hnm ben Mehmet sizinle tanışmak isterim tabiki sizde isterseniz tel 68 43 ilk başta tel no vermek istemezseniz gizli noydada arayabilirsiniz kalde Antalya danım hoşcakalın.
selamlar antalyadan diyor ki;
01.01.2019 / 18:16 / #ID:193635

tanışmak istersen instagramdan ekle beni.instagrm: gokhansar
Fatih diyor ki;
31.12.2018 / 21:39 / #ID:193557

Merhaba layla ben fatih esmer ela gözlü 174boyunda kişilik sahibi sevmesini bilen kadına değer veren duygulu seven bir insanım seninle tanışmak konuşmak uygun bulursak birbirimizi senin eşim olmanı isterim bir ömür seninle güzel mutlu sevgi dolu bir yuvamız evimiz olsun isterim bir ömür seni mutlu etmeyi ailemle burda yuvamızı kurmayı isterim seninle tanışmayı istiyorum allahın izni ile güzel olacak herşey beni araman gerekir tanışmak için bekliyorum aramanı
Murat diyor ki;
31.12.2018 / 20:01 / #ID:193553

Kendinizi biraz tanıtırmısın?
Mesela boyunuz, kilonuz, nerde yaşadığınz ve kiminle yasadığınız.
Eğer Siz kamerayla görüşmeye karşı değilseniz, fotoğraflarınzı görmek isterim.
Ben şu an Türkiyedeyim.  Burada interneti dükkandan kullanıyorum,yani pazartesi-cumartesi arası 08:30-20:30 ve pazar günleri    
Dükkan açık olduğunda.
Kamerayla konuşmaya karşımısın, daha sonra. Yani birbirimizi tanıdıktan sonra.   whatsapp
Özkan diyor ki;
31.12.2018 / 16:09 / #ID:193545

Merha Layla ben samsunda yaşıyorum. Mühendisim yazılım işinde çalışıyorum. Arayışın ciddi bir ilişki ise seninle tanışmak isterim. Bana ozkanbolukbas54@gmail.com dan ulaşabilirsin.
Murat diyor ki;
31.12.2018 / 14:43 / #ID:193527

Güven, huzur, sadakat. Selam. Kendimi biraz tanitayim: boy cm, kilo: 74, yas: 43. En fazla 33 gösteriyorum. Berlin, Mersin ve Gaziantep'de yasiyorum. Aciksasi bu platformlara pek fazla güvenmiyorum. Yinede sansimi denemek istiyorum. Aradigim özellikler: Ciddi, güvenilir, sadik ve dürüst birisi, cünkü ben öyleyim. Her şeyi beraber paylaşabileceğim bir eş adayı arıyorum. Bu belki de sensin. Anlaşabilirsek Whatsapp üzerinden de görüşebiliriz. Hayırlıysa, her iki taraf için,olsun. thsahan@hotmail.de
Arıf diyor ki;
31.12.2018 / 14:22 / #ID:193525

Merhaba Leyla bende arıf Mersin Lıyım uyarsa ıste tlf herşey saygı ıcınde

Layla için bir mesaj yaz..






Mesaj yazarak Koşullarımızı kabul etmiş olursun.


BENZER BAYAN İLANLARI