sekercik.com
İlanını bulamıyormusun ?


  Üyeliksiz ve ücretsiz arkadaşlık ilanı verin
  Aşağıdaki butonumuzu tıklayarak masrafsız ve zahmetsizce
  arkadaşlık ilanı verebilir ve paylaşımda bulunabilirsiniz.
  Eee.. hadi ne duruyorsun :)

ÜCRETSİZ İLAN VER

Cinsiyet:
Yaş: ile arası
Şehir:

Ayşe
Ayşe ile isim analiziniz
Ayşe: Nallıhanda yaşıyorum arkadaşlık için burdayım
Cinsiyet Bayan
Yaş 30
Şehir Ankara
İlişki durumu İlişkim yok
Telefon
E-mail * Gizli
Açıklama



Ismail diyor ki;
04.12.2019 / 15:31 / #ID:239838

Slm sizinle tanışmak isterim eğer olurda bir sans veriden pişman olmayacağını düşünüyorum tabikide yinede sana kalmış...
Selçuk diyor ki;
01.12.2019 / 23:21 / #ID:239427

Slm
Özgür diyor ki;
01.12.2019 / 23:01 / #ID:239424

Merhaba ayşe aynen hoş sohbeti olan bayan bi arkadasim olsun istoyorum ben de işinde gücünde biriyim bazen seyehat ederim gezi amaçlı uçuk kaçık biri de ilim bukadar
aydın diyor ki;
19.11.2019 / 16:24 / #ID:237771

Slm. Naber ? Ankara nin neresindensin?
Bugra diyor ki;
15.11.2019 / 12:08 / #ID:237204

Slm
Osman diyor ki;
12.11.2019 / 02:23 / #ID:236731

Başbaşa güzel bir kahve içip te 40 yılımızı garantilemeye ne dersin
Kenan diyor ki;
09.11.2019 / 08:28 / #ID:236413

Slm bayan arkadaş arıyorum ilgilenen hanımlar msj yada çağrı atsın sifirbeşyuz otuzbir altiyuzyetmiş bir sifirdurt yirmi dokuz
cemalettin diyor ki;
02.11.2019 / 08:09 / #ID:235850

Merhaba iyi hafta sonu dilerim iyi bin arkadaş olurum
Sefa diyor ki;
28.10.2019 / 19:38 / #ID:235125

Merhaba konuşmak tanışmak istiyorum sorun olmazsa eğer
Sinan diyor ki;
23.10.2019 / 20:06 / #ID:234629

Mrb ayse
Deniz naci diyor ki;
20.10.2019 / 12:54 / #ID:234326

Mrb ayşe hanim fazla lafa gerek yok herkesin burda oluş amacı belli.
Murat diyor ki;
06.10.2019 / 20:43 / #ID:232746

Merhaba ayşe tanışabilirmişiz
Mustafa diyor ki;
03.10.2019 / 10:05 / #ID:232391

Merhaba bende yalnızım güzel bir birliktelik için tanışmak isterim
Byrm diyor ki;
01.10.2019 / 13:55 / #ID:232213

Selam sizinle tanışmak isterim
mustafa diyor ki;
29.09.2019 / 18:24 / #ID:232025

sizinle tanışmayı arzuluyorum mumkunmu acaba
Poyraz diyor ki;
28.09.2019 / 10:01 / #ID:231878

Ayse hanim merhaba
sadece imanimiz gereği gonulden sevmek ve sevilmek isteniyorsa ben burdayım. geri donus yapar misiniz?
Cem diyor ki;
24.09.2019 / 00:22 / #ID:231424

SLm nasılsınız ben Ankaradan Cem yalnız yaşıyorum Bankacı yım 1.75 boyunda 75 kiloyum spor yapmayı kitap okumayı müzik dinlemeyi seyehat etmeyi sinemaya gitmeyi seviyorum karşılıklı güven vede saygı çerçevesinde sizi tanımak tanışmak isterim cem.1981.0638@hotmail.com Görüşmek üzere hoşçakalın
Cem diyor ki;
24.09.2019 / 00:13 / #ID:231419

SLm nasılsınız ben Ankaradan Cem Yalnız yaşıyorum Bankacıyım 1.75 boyunda 75 kiloyum spor yapmayı kitap okumayı müzik dinlemeyi seyehat etmeyi sinemaya gitmeyi seviyorum sizi tanımak tanışmak isterim cem.1981.0638@hotmail.com Görüşmek üzere hoşçakalın
Serhat diyor ki;
18.09.2019 / 10:22 / #ID:230882

Merhabalar Ayşe hanımefendi nasılsınız sizinle tanışıp arkadaş olmak istiyorum en kısa zamanda sizi tanımak isterim
Tarkan diyor ki;
06.09.2019 / 22:47 / #ID:229259

Ayşe hanım merhaba iş ve madi sorunum yok karşılıklı şart lar uyarsa görüşelim selamlar
Sezer diyor ki;
17.08.2019 / 13:36 / #ID:225967

Mrh nasılsın gerçekten dürüstce tanışmak ve görüşmek isterim sizede uygunsa tabiki
Ramazan diyor ki;
13.08.2019 / 02:22 / #ID:225249

Selam
Recep diyor ki;
03.08.2019 / 07:36 / #ID:223979

Slm mrb tanışalım mı
Furkan diyor ki;
30.07.2019 / 00:34 / #ID:223291

Merhaba ayşe. Sizinle tanışmak o güzel kalbinizi tanımak istiyorum.
Baran diyor ki;
28.07.2019 / 10:48 / #ID:223016

Merhaba Ayşe sohbette görüşmek üzere
Gökhan diyor ki;
23.07.2019 / 17:23 / #ID:222007

selam ben Gökhan. Sohbet,muhabbet eyvallah.yaş takıntın yoksa her türlü muhabbete varım.Balıkesirdeyim,gezmeyi tatil yapmayı severim.Kamuda memurum.Ağustos ortasında bayramdan hemen sonra kendi aracım ve çadırımla tatil yapmayı planlıyorum.Konuşup tanışmak istersen bir e-mail yeter. gokhanbeytur@hotmail.com nezaket gösterip olumlu yada olumsuz bir cevap verirseniz memnun olurum teşekkürler.
serkan diyor ki;
19.07.2019 / 02:41 / #ID:221138

Slm ben serkan
dnzgny diyor ki;
12.07.2019 / 10:04 / #ID:219817

merhaba nasılsın seni yakından tanımak isterim tabi sende benimle yanı isteği paylaşırsan
Uğur diyor ki;
30.06.2019 / 20:17 / #ID:218107

Selam ankaradan İzmir mugla ya kadar bi tatil planımız var araçla 4 kişi eğer planın yoksa gel
kürşat diyor ki;
28.06.2019 / 13:53 / #ID:217777

MERHABA AYŞE HANIM ANKARA DAN KÜRŞAT BEN SİİZNLE TANIŞMAK İSTERİM SAYGILAR
Kadir diyor ki;
23.06.2019 / 10:51 / #ID:216985

Merhaba Ayşe. Bu kadar adamın içinden neden ben diye sorsan cevap veremem. Seni tanımak isterim
Metin diyor ki;
23.06.2019 / 00:53 / #ID:216948

Slm, neden olmasın
Yakup diyor ki;
21.06.2019 / 06:06 / #ID:215919

Merhaba Ayşe istediğin zaman gelebilirim
Bekircann diyor ki;
17.06.2019 / 20:06 / #ID:215418

Selam ayşe naber
ugur diyor ki;
16.06.2019 / 20:50 / #ID:215287

MERHABA 28 YAŞINDAYIM
Cem diyor ki;
15.06.2019 / 01:40 / #ID:214949

Ayşe bir şans ver bana nedersin
Hazer diyor ki;
11.06.2019 / 20:45 / #ID:214377

Merhaba
Ahmet diyor ki;
09.06.2019 / 20:00 / #ID:213992

Slm
Hasan diyor ki;
08.06.2019 / 11:46 / #ID:213529

Merhaba ben makina mühendisiyim.telim ararsanız sevinirim
Mustafa diyor ki;
06.06.2019 / 14:30 / #ID:213273

Slm tanishabilirmiyiz tabi saiz uygun gorurseniz Isnin Mustafa
Fatih diyor ki;
05.06.2019 / 18:18 / #ID:213148

Merhaba Ayşe hanım tanışabilirmiyiz ben fatih
mehmet diyor ki;
05.06.2019 / 13:46 / #ID:213083

slm nasıslın ben mehmet ıstanbul maltepe yasım 44 cıddı bır arkadaslık arıyorum
Abdullah diyor ki;
01.06.2019 / 02:52 / #ID:212565

Selam nasilsin
Atilla diyor ki;
30.05.2019 / 18:12 / #ID:212442

Selamlar sadece sohbet ve arkadaşlık isterseniz her zaman beklerim
Bilal diyor ki;
23.05.2019 / 23:06 / #ID:211583

Merhaba ayase bende beypazarliyim senle tanışmak istiyor Bilal numaram beni ararsan sevinirim saygılarımla Allah'a emanet ol
Erkan diyor ki;
21.05.2019 / 17:04 / #ID:211266

Merhaba hanımefendi sizinle ciddi olarak konuşmak istiyorum watsap yazabilirsin çankırıda yaşıyorum yaşım 22
Habil diyor ki;
16.05.2019 / 10:14 / #ID:210392

Slm Ankara'dan sizi tanımak isterim yaş 30 mumkunmu
Utku diyor ki;
15.05.2019 / 07:45 / #ID:210249

Ilk bakista anı yasamayi seven bir karakterin var .anladigim kadariyla guzel bir sohbet iyi bir arkadaslik baslangici olabilirmi
mehmet diyor ki;
12.05.2019 / 17:30 / #ID:209997

iyi günler ayşe hanım beni ben olduğum için sevecek Allah korkusu olan bir bayanla tanışmak istiyorum
ertuğrul diyor ki;
08.05.2019 / 00:42 / #ID:209390

merhaba güzel bayan. sizinle tanışmayı çok isterim. ben de ankarada kendi evimde yalnız yaşıyorum. 37 09 tanışmak istersen mesajını BEKLİYORUM.

1 2 3   >


Ayşe için bir mesaj yaz..






Mesaj yazarak Koşullarımızı kabul etmiş olursun.


BENZER BAYAN İLANLARI