sekercik.com
İlanını bulamıyormusun ?


  Üyeliksiz ve ücretsiz arkadaşlık ilanı verin
  Aşağıdaki butonumuzu tıklayarak masrafsız ve zahmetsizce
  arkadaşlık ilanı verebilir ve paylaşımda bulunabilirsiniz.
  Eee.. hadi ne duruyorsun :)

ÜCRETSİZ İLAN VER

Cinsiyet:
Yaş: ile arası
Şehir:

Çagla
Çagla ile isim analiziniz
Çagla: Sanatsal bir kişiliği olan biriyle tanışmak istiyorum
Cinsiyet Bayan
Yaş 23
Şehir İstanbul
İlişki durumu İlişkim yok
Telefon
E-mail * Gizli
Açıklama



yılmaz diyor ki;
20.05.2020 / 23:37 / #ID:260671

merhaba 29 yasındyaım bekarm boy beyaz ten sempatık arkadas cnalısı brııyım bna bu numardn ulasabılırsnz
Yakup diyor ki;
15.05.2020 / 05:49 / #ID:259981

Meraba ben Yakup 26 yaşındayım İstanbul’da yaşıyorum sizinle tanışmak istiyorum ciddi bir ilişki arıyorum benimle tanışmak istermisiniz bu benim telefon numaram 95 37 bana watsaptan yazabilirsiniz
onur diyor ki;
11.05.2020 / 19:50 / #ID:259559

canim beni bul para her turlu var asigim sana cok sekersin
Ali diyor ki;
28.04.2020 / 15:09 / #ID:258043

Selam
Umut Erdem diyor ki;
25.04.2020 / 00:34 / #ID:257728

Merhaba Çağla ben Umut.
İstanbul'da yaşıyorum
Bende senin gibi müzikle ilgileniyorum
En zor zamanımda en iyi dostum olan müziğe ilgi duyan insanları önemsemeyi seviyorum
Bence seninle çok iyi bir dost olabiliriz.
Ne dersin ?
mehmey diyor ki;
24.04.2020 / 00:59 / #ID:257658

canım ben sana aşık oldum ne dersin
sevgikli olalımı seni pirensesler gibi yaşatırım
strateji14 diyor ki;
23.04.2020 / 18:09 / #ID:257632

Marhaba nasılsınız iyi günler memurum bekarım hiç evlenmedim nasipse sizinle tanışmak isterim email strateji14@outlook.com
A.Hasan diyor ki;
15.04.2020 / 07:49 / #ID:256589

Bir çiçeğin bir gülün nasıl suya ihtiyacı olduğu gibi bir erkeğin ve bir bayanın da aynı bir birine ihtiyacı vardır.
Gsm:
Fatih diyor ki;
06.04.2020 / 21:16 / #ID:255507

Çağla hanım resminiz adeta aklımı başımdan aldı.Sizinle mutlaka tanışmak ve kendimi taktim etmek isterim eğer izniniz olursa?Samsunda öğretmenim eşimden 3 yıl önce boşandım.Tanışmak sohbet etmek istiyorum.Beni bu şerefe layık görürmüsünüz lütfen.
Kenan diyor ki;
30.03.2020 / 14:49 / #ID:254902

Slm bayan arkadaş arıyorum ilgilenen hanımlar msj yada çağrı atsın sifirbeşyuz otuzbir altiyuzyetmiş bir sifirdurt yirmi dokuz
EREN diyor ki;
28.03.2020 / 21:10 / #ID:254746

Selam 18 yaşındayım rock ve hiphop müzik dinlemeyi çok severim istersen görüşelim
BİLAL diyor ki;
23.03.2020 / 17:47 / #ID:254227

ciddi bir birlikteliğe varmısın?
Veysel diyor ki;
23.03.2020 / 00:03 / #ID:254139

Mrb Çağla hnm Nasılsıniz eğer bir sorun sıkıntı olmassa tanisbilirmiyiz
hazarask diyor ki;
14.03.2020 / 10:59 / #ID:253207

mrb senin ile reel olarak görüşelim. Öpücükler.
doğukan diyor ki;
04.03.2020 / 11:25 / #ID:252154

merhaba cağla bende bi arkadaş arıyorum gülmek eglenmek gezmek istiyorum
sizinle oturup bi kahve içmek ve tanışmak istoyorum bana mesaj atmanız yeterli
yada avrupacnc59@gmail.com dan ulaşabilirsiniz
Mutlu diyor ki;
21.02.2020 / 20:38 / #ID:251008

Hadi bu aksam bi çılgınlık yapalim
Umut can diyor ki;
15.02.2020 / 00:22 / #ID:250293

Çağla senle iyi anlaşıcaz gibi konuşalım bi istersen
Maksad diyor ki;
29.01.2020 / 16:07 / #ID:247453

Merhaba Nasilsin Tanişabilirmiyiz
mahmut diyor ki;
19.01.2020 / 06:09 / #ID:246000

1.87 boyumda bugday tenliyim kibrista yasiyorum 23 yasindayim atletik bir vucuda sahibim sakin ve durust biriyim
Burak diyor ki;
08.01.2020 / 08:19 / #ID:244409

Meraba tatlım
Mehmet Ateş diyor ki;
07.01.2020 / 22:03 / #ID:244224

Slm çağla hanım sizinle tanışmak istiyorum arkadaş olarak
Hakan diyor ki;
01.01.2020 / 16:13 / #ID:243593

Tanışalım isterseniz
Yücel diyor ki;
31.12.2019 / 01:06 / #ID:243482

Hello my name is Yücel İstanbul I live in İstinye I live alone and I am a really honest person I would like to meet an honest girl If you are interested in it please contact me at this email Regards
Yuksel26.com@hotmail.com
Gökdelen diyor ki;
13.12.2019 / 23:39 / #ID:241179

selam
hazarask diyor ki;
06.12.2019 / 01:10 / #ID:239994

Senin ile arkadaş olalım ,yaz bana
Furkan diyor ki;
/ 15:40 / #ID:238385

Merhaba tanışabilir miyiz
ich diyor ki;
/ 23:20 / #ID:237357

Kendize ait olmayan resim koyuyorsanız en azından bilinmeyen resim olsun
İsmail atik diyor ki;
/ 00:08 / #ID:236221

Selam nasılsınız tanımak tanısmak istiyorum
gkhan diyor ki;
/ 03:45 / #ID:235836

ben burdayim ya sen
özgür diyor ki;
/ 03:35 / #ID:235833

merhaba müzikle ilgili her şeyi severim arkadaş olmak isterim.
Behçet diyor ki;
/ 19:33 / #ID:234903

Çağla hanım merhaba elektronik mühendisiyim Bakırköy de yaşıyorum kahve için vakit ayırabilir misiniz mail bekliyorum saygılarımla
Murat diyor ki;
/ 12:40 / #ID:234685

Merhaba. Aradığınız sanatçı kişi ben olabilirim. Amatör şairlik yapıyor ve çocuk ruhlu biriyim. Görüşmek üzere.
Sinan diyor ki;
/ 20:04 / #ID:234628

Mrb
Enes diyor ki;
/ 20:12 / #ID:234462

Mrb. Çağla nasilsin. Face Enes atagoren. Eklersen
Erdal diyor ki;
/ 14:51 / #ID:234348

Selam nasılsınız eğer izininiz olursa sizinle tanışmak isterim
Selçuk Göktaş diyor ki;
/ 09:12 / #ID:232994

Slm
Dindar diyor ki;
/ 00:45 / #ID:232960

Merabalar Çağla hanım tanışabilir miyiz?
Atilla diyor ki;
/ 11:20 / #ID:230457

Keşke tanışma fırsatımız olabilse
Ramazan diyor ki;
/ 17:53 / #ID:228367

Şansımın olmadığı bir mesaj olarak merhaba demek istiyorum
Harun diyor ki;
/ 18:16 / #ID:227487

Ara beni
Recep diyor ki;
/ 01:17 / #ID:227382

İyi geceler canım 20 yaşındayım tanışmak, güzel bir ilişki yaşamak için buradayım.
yasin diyor ki;
/ 01:15 / #ID:227215

ciddi düşünüyorum tanışabilirmiyiz çağla
Turgay diyor ki;
/ 23:29 / #ID:226912

Merhaba canim
Ömer diyor ki;
/ 13:59 / #ID:226871

Slm canım konuşalım mi
MEHMET diyor ki;
/ 22:41 / #ID:225805

Merhaba nasilsiniz iyimisiniz ben sizinle tanışmak arkadaş olmak istiyorum
Gökdelen diyor ki;
/ 21:04 / #ID:225176

Selam
Can diyor ki;
/ 11:28 / #ID:224681

Selam çağla hanım. Ben can. Sizinle tanışmak istiyorum. Eğer tamam derseniz mail hesabıma cvp yazabilirsiniz.
Zeki diyor ki;
/ 05:08 / #ID:224396

Mereba çağla hanım size merhaba desem
volkan diyor ki;
/ 16:44 / #ID:223880

merhaba çağla hanım ben sanat ile ilgileniyorum şarkı söylüyorum bağlama çalıyorum seninle tanışmak istiyorum
Seyfi diyor ki;
/ 01:24 / #ID:223465

Nasıl evde kaldın bu güzellikle

1 2 3   >


Çagla için bir mesaj yaz..






Mesaj yazarak Koşullarımızı kabul etmiş olursun.


BENZER BAYAN İLANLARI