sekercik.com
İlanını bulamıyormusun ?


  Üyeliksiz ve ücretsiz arkadaşlık ilanı verin
  Aşağıdaki butonumuzu tıklayarak masrafsız ve zahmetsizce
  arkadaşlık ilanı verebilir ve paylaşımda bulunabilirsiniz.
  Eee.. hadi ne duruyorsun :)

ÜCRETSİZ İLAN VER

Cinsiyet:
Yaş: ile arası
Şehir:

Çagla
Çagla ile isim analiziniz
Çagla: Sanatsal bir kişiliği olan biriyle tanışmak istiyorum
Cinsiyet Bayan
Yaş 22
Şehir İstanbul
İlişki durumu İlişkim yok
Telefon
E-mail * Gizli
Açıklama



Selçuk Göktaş diyor ki;
09.10.2019 / 09:12 / #ID:232994

Slm
Dindar diyor ki;
09.10.2019 / 00:45 / #ID:232960

Merabalar Çağla hanım tanışabilir miyiz?
Atilla diyor ki;
15.09.2019 / 11:20 / #ID:230457

Keşke tanışma fırsatımız olabilse
Ramazan diyor ki;
31.08.2019 / 17:53 / #ID:228367

Şansımın olmadığı bir mesaj olarak merhaba demek istiyorum
Harun diyor ki;
26.08.2019 / 18:16 / #ID:227487

Ara beni
Recep diyor ki;
26.08.2019 / 01:17 / #ID:227382

İyi geceler canım 20 yaşındayım tanışmak, güzel bir ilişki yaşamak için buradayım.
yasin diyor ki;
25.08.2019 / 01:15 / #ID:227215

ciddi düşünüyorum tanışabilirmiyiz çağla
Turgay diyor ki;
22.08.2019 / 23:29 / #ID:226912

Merhaba canim
Ömer diyor ki;
22.08.2019 / 13:59 / #ID:226871

Slm canım konuşalım mi
MEHMET diyor ki;
16.08.2019 / 22:41 / #ID:225805

Merhaba nasilsiniz iyimisiniz ben sizinle tanışmak arkadaş olmak istiyorum
Gökdelen diyor ki;
12.08.2019 / 21:04 / #ID:225176

Selam
Can diyor ki;
08.08.2019 / 11:28 / #ID:224681

Selam çağla hanım. Ben can. Sizinle tanışmak istiyorum. Eğer tamam derseniz mail hesabıma cvp yazabilirsiniz.
Zeki diyor ki;
06.08.2019 / 05:08 / #ID:224396

Mereba çağla hanım size merhaba desem
volkan diyor ki;
02.08.2019 / 16:44 / #ID:223880

merhaba çağla hanım ben sanat ile ilgileniyorum şarkı söylüyorum bağlama çalıyorum seninle tanışmak istiyorum
Seyfi diyor ki;
31.07.2019 / 01:24 / #ID:223465

Nasıl evde kaldın bu güzellikle
Oktay diyor ki;
26.07.2019 / 21:24 / #ID:222762

Merhaba istanbul da yaşıyorum tanışabilir miyiz ?
Mesut diyor ki;
22.07.2019 / 13:50 / #ID:221817

Merhaba tatil için arkadaş arıyorum macera dolu yarın sabah yola çıkıcam.
erkan diyor ki;
18.07.2019 / 00:52 / #ID:220973

merhaba çağla senle ta
nismak isterim
Yusuf diyor ki;
14.07.2019 / 03:08 / #ID:220243

Merhba ben yusuf İstanbul da yşiyorm senin ile tanişmak istiyorm
Rıdvan Çatal diyor ki;
13.07.2019 / 01:07 / #ID:220027

Tanisabilirmiyiz numaranız yada instagram iniz varsa eğer
Selim buhsink diyor ki;
12.07.2019 / 16:15 / #ID:219859

Merhaba ben selim buhsink İstanbul avrupa yakasında bağcılar da otuyorum 27 yaşındayım gerçekten konuşmak istiyorum erdem_90_34@hotmail.com
Musa diyor ki;
11.07.2019 / 17:31 / #ID:219735

Selam bebeğim
Oğuzhan diyor ki;
11.07.2019 / 03:53 / #ID:219637

Merhaba güzellik
Oğuz diyor ki;
10.07.2019 / 22:09 / #ID:219602

Şuan bahçelievlerdeyim açık konuşmak gerekirse yavşka değilim beraber gezip dolaşcağım birini istiyorum
Serhat diyor ki;
09.07.2019 / 23:47 / #ID:219418

Sevgili Çağla hanım sizi çok beğendim eğer kabul ederseniz sizinle arkadaşlık etmek isterim
Yusuf diyor ki;
09.07.2019 / 02:45 / #ID:219321

Merhaba ist da yaşıyorum yalnızım tanışıp sohbet etmek isterim sizinle..
İbrahim diyor ki;
09.07.2019 / 00:48 / #ID:219313

ben ibrahim müziği severim resmide severim ya aslında bu dünyada becerebildiğim tek şey el sanatları ve müzik. bilmiyorum istermisin ama ben buyum tanışmak istersen yani
emre diyor ki;
08.07.2019 / 13:24 / #ID:219206

Merhaba tanışalımmı ben emre
Selim buhsink diyor ki;
08.07.2019 / 01:11 / #ID:219166

Merhaba ben selim buhsink İstanbul avrupa yakasında bağcılar da otuyorum 27 yaşındayım gerçekten konuşmak istiyorum şirim ol en son yazdığım
Mükremin diyor ki;
04.07.2019 / 14:19 / #ID:218609

Sanat bizim işimiz :))
Yasin diyor ki;
29.06.2019 / 19:08 / #ID:217949

Merhaba tanışmak isterim sizinle 04 62
Ferid diyor ki;
28.06.2019 / 16:23 / #ID:217797

Merhabalar.sizin kibi bayan arkadaşım olması ı isterim
Onur diyor ki;
25.06.2019 / 12:26 / #ID:217231

Merhabaa umarım rahatsızlık vermedim:)
Poyraz diyor ki;
20.06.2019 / 12:52 / #ID:215743

Sanatsal bir kişilik derken tam olarak ne demek istiyorsun
inanc diyor ki;
18.06.2019 / 09:43 / #ID:215463

slm bence konuşmakbaşlangıcın en gözelidir
mehmet diyor ki;
17.06.2019 / 13:30 / #ID:215372

merhaba Çağla hanım ben mehmet sakıncası yoksa sizinle görüşmekisterim tel
ugur diyor ki;
15.06.2019 / 23:18 / #ID:215096

Slm tanismak istersen ara
Bayram diyor ki;
11.06.2019 / 15:51 / #ID:214309

Merhaba çağla
Şahin diyor ki;
10.06.2019 / 07:06 / #ID:214061

Selâm Çağla 2-3 günlüğüne tatile çıkacağım, bana eşlik etmek ister misin
ilkay diyor ki;
09.06.2019 / 19:48 / #ID:213988

slm
cağla ilkay ben tanışmak istersen burdayım
yaş 32 istanbulda yalnız yaşıyorum
Yalnız İnsan diyor ki;
09.06.2019 / 02:35 / #ID:213820

Merhaba bayan eğer mümkünse sizinle tanışmak istiyorum saygılar
seyfeddin diyor ki;
07.06.2019 / 01:52 / #ID:213372

Merhaba kriterlerine baktim tam aradigim kisisiniz ayrica profilinizede baktim hoslandim acaba tanisabirmiyiz
Turgut diyor ki;
06.06.2019 / 21:12 / #ID:213335

Çağla ben Turgut yakışıklı biriyim birbirimize çok yakıştık eğer ciddi olursan resmimi whatsaaptan gösteririm
Serhat diyor ki;
06.06.2019 / 17:44 / #ID:213298

Mrb
hamza diyor ki;
05.06.2019 / 23:56 / #ID:213198

Merhaba ben hamza tanişalimmi
berkaycaglar diyor ki;
05.06.2019 / 23:25 / #ID:213196

merhaba çağla hnm.tanisabilirmiyiz
Murathan diyor ki;
05.06.2019 / 17:43 / #ID:213141

Selam Çağla. Ben Murathan İstanbul'dan. Bir inşaat şirketinde muhasebeciyim. Buradaki amacım, iyilik, doğruluk ve güzellik üzerine arkadaşlık kurabilmek. Tabi bu sizinle tanışmaya bağlı nasip, kısmet. Resim, müzik ve gezmeye tiyatro sinema gibi güzel sanatlara bayılırım. Aslen ben, Ş.urfa'lıyım. İş maksatlı Ankara-İzmir ve sonrasında İstanbul'dayım. Eğer bana tanışma şansı verirseniz, dünyaları verirsiniz. Onur duyarım. Sevgiler saygılarımı arz ederim. yılmazdewrim2135@gmail.com
Gürkan diyor ki;
02.06.2019 / 04:34 / #ID:212681

Merhaba, ressammım, tanışmak isterim.
guclu diyor ki;
02.06.2019 / 01:28 / #ID:212659

Selam, ismim güçlü belki sohbet edebiliriz. Kısa oldu galiba :) bilemedim birden ne diyeceğimi kusura bakma :( umarım mail atarsın sevgiler. Guclu
Hakan diyor ki;
01.06.2019 / 12:46 / #ID:212597

Slm çağla güzel sözleri dile getirmekten anlamam kusura bakma istersen tanışalım

1 2   >


Çagla için bir mesaj yaz..






Mesaj yazarak Koşullarımızı kabul etmiş olursun.


BENZER BAYAN İLANLARI