sekercik.com
İlanını bulamıyormusun ?


  Üyeliksiz ve ücretsiz arkadaşlık ilanı verin
  Aşağıdaki butonumuzu tıklayarak masrafsız ve zahmetsizce
  arkadaşlık ilanı verebilir ve paylaşımda bulunabilirsiniz.
  Eee.. hadi ne duruyorsun :)

ÜCRETSİZ İLAN VER

Cinsiyet:
Yaş: ile arası
Şehir:

Hatice
Hatice ile isim analiziniz
Hatice: Aksaraydan dürüst erkek arkadaş arıyorum
Cinsiyet Bayan
Yaş 31
Şehir Aksaray
İlişki durumu İlişkim yok
Telefon
E-mail * Gizli
Açıklama



Eyüp diyor ki;
28.09.2019 / 02:34 / #ID:231863

Merhaba hanımefendi sizi daha yakından tanımak için mesajınızı bekliyorum ciddi biriyim Kısın Bursada yazın Erdek Ocaklardayim yasiyorum yazarim amacim evlenmek istiyorum uzun boylu ve merhametliyim tel.
Cem diyor ki;
12.09.2019 / 19:00 / #ID:230128

Slm nasılsınız ben Ankaradan Cem Yalnız yaşıyorum Bankacıyım1.75 boyunda 75 kiloyum kitap okumayı spor yapmayı müzik dinlemeyi ve seyehat etmeyi çok seviyorum ama yalnız başına bazen sıkıcı olabiliyor bunları sizin gibi hoş zarif ve güzel bir bayanla yapmak daha keyifli olurdu herhalde diye düşünüyorum sizi tanımak isterim. cem.1981.0638@hotmail.com mail atarsanız sevinirim hoşçakalın
Yusuf diyor ki;
18.08.2019 / 00:37 / #ID:226101

Slm ben yusuf almanyada yasiyorum ve şu an aksarayda ailemi ziyarete geldim...
Tanismak isterseniz memnun olurum

Selamlar
Yusuf
Furkan diyor ki;
03.08.2019 / 14:23 / #ID:224022

Merhaba ben furkan seninle konusabilir miyim?
Savas diyor ki;
03.07.2019 / 14:12 / #ID:218500

31 yasindayim adim savas numaram tanismak iaderseniz
mustafa diyor ki;
09.05.2019 / 10:10 / #ID:209543

slmlar hatice hanım sizinle tanışmak istiyorum
Fatih diyor ki;
23.04.2019 / 14:41 / #ID:207651

Merhaba hatice nasilsin ben Fatih aslen adanaliyim ama aksaraya yerlestim isim geregi aksarayda yasayacagim yasim 32 gezmeyi seven biriyim sinemaya gitmeyi seviyorum eglenceli biriyim sizin icinde uygunsa tanismak isterim sizden haber bekliyorum
ferman diyor ki;
10.04.2019 / 23:22 / #ID:206067

mrb aksaraylıyım zamanın da sırdas arkdas yoldas olurum tanısmak ısteyen ve tanısmakısterım kafa dengı cana yakın maceracı bırısıyım bana ulasabılırsınız gozyasi_hayalet@hotmail.com
Ferman diyor ki;
10.04.2019 / 14:20 / #ID:205992

Mrb hatıca hanım aksaray lıyım evlenmek ıstıyorum dılersenız sızınle tanısmak ısterım konusmak ıstersenız msj jınızı beklıyorum
Volki diyor ki;
24.03.2019 / 21:12 / #ID:204109

Izmirde yaşi yorum sen gibi talı birile evlen meyi iterim uyarsa caldır yada msaj at konuşalim anlaşırsak neden olmasın ki
Sinan diyor ki;
15.03.2019 / 20:36 / #ID:202963

Muhteşem istediğim gibi birisi gizemlisin boylu poslusun daha doğrusu benlıksın daha ne istim
TURAN diyor ki;
23.02.2019 / 21:57 / #ID:200586

Ben ciddi evlenmek istiyorum sende istersen bir konusalim
Tel . 00 30
Burak diyor ki;
/ 02:13 / #ID:190410

Ben aksaraydayim gayet yakisikliyim.delinkanliyim 21 yasindayim numaram burdan ulas bana
ahmet diyor ki;
/ 19:34 / #ID:185877

selam ben ahmet
aksarayda yeniyim
hollanda da dogdum.ve buyudum
lutfen wasaptan goruselim. 69 84
orhan diyor ki;
/ 17:41 / #ID:185030

Hatice hanım mehabalar nasılsınız umarım sağlığınız sıhhatınız ıyıdır. İsmim orhan yaşım 37 kilom 66 boyum cm esmer tenlıyım bır evlilik yaptım boşandım artık yoruldum bu sitedende ayrılmayı düşünüyorum çok çok hafta sonuna kadar beklerım.
Ayrıca gerçekten benı anlıcak sevecek bırını bulamadım sizin niyet gerçekten yuva kurmak ise ben Allah rızası için size talibim tanışalım nedersınız bu arada kusura bakmayın aslen malatyalıyım petrol istasyonu işletıyorum
tamer diyor ki;
/ 11:31 / #ID:180991

mrb hatıce hanım cidid bir evlilik istiyorum. sizde istıyorsunuz siz varsanız bende varı.
tel
Recep diyor ki;
/ 23:08 / #ID:177245

Slm sizinle tanışmak istiyorum ciddiyim
Şuayip diyor ki;
/ 22:48 / #ID:175461

Slm tanişmak isterim senle ben olgun bayanlardan hoşlanirım
Ali diyor ki;
/ 16:41 / #ID:175097

Meraba hatice ben varim tanisalim
ömer diyor ki;
/ 00:33 / #ID:171618

merhaba tanısabiliriz 84 52
Mehemt diyor ki;
/ 14:13 / #ID:171152

Selam Belcikadan geldim seninle zaman gecirmek iqtiyorum
Sahin diyor ki;
/ 01:55 / #ID:169765

Merhaba, uyuyor musun?
enes diyor ki;
/ 09:48 / #ID:169664

aramanızı 4 gozle bekliyorum
Murat diyor ki;
/ 20:39 / #ID:168677

Merhaba sizinle tanışmak isterim teşekkür ederim
Ali diyor ki;
/ 08:15 / #ID:162249

Mrb ben aksaraydan bana ulasmak istersen numaram
Emre diyor ki;
/ 22:44 / #ID:161986

ulaşırmısn
Emre diyor ki;
/ 22:43 / #ID:161983

35 84 ulaşırmısın
Tayfun diyor ki;
/ 13:28 / #ID:161893

Slm hatice hanfendi isterimkisizi yakindantanimak
Fedail diyor ki;
/ 00:44 / #ID:159170

Dürüslük diyorsan bu numarayı çaldırman yeterli
Murat diyor ki;
/ 22:30 / #ID:155977

Slm Hatice hanım sizinle tanışmak istiyorum profilinizi inceledim uygun görürseniz tanışalım konuşalım anlasalim mi profilinizde bahsettiğiniz konular doğrultusunda birşeyleri paylaşalım hayatımıza yön verelim mutluluğa giden ilk adımı birlikte atalım mutluluğun örneğini bizde görsünler istermisiniz. Sen bir gülümse ben sana yağmur olurum sanırım anladınız mutlulugun yaşamın saygı sevginin ve eşini kadınını sahiplenmek nedir nasıldır beni tanı ve gör
arslan diyor ki;
/ 19:39 / #ID:153417

merhaba. 1.80 boy 75 kg daha once yurtdisinda yasamis kultur sahibi kendine guvenen biriyim. izin verirseniz sizinle tanismak istiyorum
Erzade diyor ki;
/ 21:00 / #ID:143803

Slm guzel hemserim isterim sizi yakindan tanimak isterim 93 78
Uğur diyor ki;
/ 16:16 / #ID:143194

Merhaba tanışmak istersen burdayım
omer diyor ki;
/ 23:20 / #ID:138562

slm nbr konusalimmi
evren diyor ki;
/ 20:15 / #ID:137422

Yalan söylemeyi sevmem sadece oturup çay içecek sohbet edecek arkadaş arıyorum
Bu yüzden durmadan köy değiştirioz yawff
Turgut diyor ki;
/ 19:37 / #ID:135340

Slm hatice aksaray ortakoyluyum tanışmak ciddi bir birliktelik istiyorsan burdayım
Mehmet diyor ki;
/ 03:30 / #ID:134419

Slm hatice hanım ben ankaradan mehmet boy 70 kilo evlenıp ayrıldım kumral beyaz ten ela gözluyum cocuk yok annemle otruym ankarada yas 35 dobraca yazdm cıdı evlılık dusunuyorum tel 09 57
bülent diyor ki;
/ 19:33 / #ID:133255

slm
Oktay diyor ki;
/ 13:31 / #ID:129555

Slm ben Aksaray'da Oktay 37yasim tanışmak isterseniz arayın saygilar sunarim
Onur diyor ki;
/ 11:40 / #ID:124809

Slm ben Onur Aksaray doğumluyum boyundayım zayıf yapılıyım seni daha yakından tanımak kısmetde varsa evlilik yapmak istiyorum
Erkin diyor ki;
/ 23:39 / #ID:121877

Merabalar aslen izmirliyim.işim gereği artık aksaraydayım. sizin içinde mahsuru olmassa tanışmak isterim. 96 92 bu numaram
ibrahim diyor ki;
/ 10:42 / #ID:121116

MERHABA BEN İBRAHİM HATİCE HANİM NASILSIN BENDE AKSARAYLI YİM YAŞ 36 MİNYON TİPLİ YİM CİDDİ DÜRÜST ADAM GİBİ ADAM İM GARSON UM AMACIM SEVMEK VE SEVİLMEK İSTİYORUM SENİ TANIMAK İSTERİM ENGAZLA 6 AYLIK ARKADAŞLIK SÜRECİ EVLİLİK DUSUNUYORUM İNŞALLAH GÖNLÜNDE BİRİ YOK İSE EN KİSA ZAMANDA SENİN OLUMLU CEVAPLARINI BEKLİYORUM YENİ NUMARAM 11 42 TEŞEKKÜR EDERİM
Savas cetin diyor ki;
/ 08:22 / #ID:120103

Merhaba hatice hanim ara görüşelim
Savas cetin diyor ki;
/ 23:40 / #ID:120057

ciddiyim evlilik konusunda arayın tanisalim
Paşa diyor ki;
/ 09:51 / #ID:118499

Mrhb whatsap yazın tanışalım
ismail diyor ki;
/ 00:52 / #ID:118453

Selam hatice
Ramazan diyor ki;
/ 23:41 / #ID:117553

Merhaba hatice hanim hayirli aksamlar dilerim tanisip arkadas olabilir miyiz acaba sizinle
Toprak diyor ki;
/ 02:00 / #ID:113478

Merhaba, sizinle aynı isteklerr sahibim. Meslegim muhendislik calisiyorum. Gorusmek tanismak dilegiyle.
yunus diyor ki;
/ 03:24 / #ID:99858

selam tanısabılırmıyız
yasin diyor ki;
/ 21:47 / #ID:99463

slm bnde aksaraydayın aslen buraliyım

1 2   >


Hatice için bir mesaj yaz..






Mesaj yazarak Koşullarımızı kabul etmiş olursun.


BENZER BAYAN İLANLARI