sekercik.com
İlanını bulamıyormusun ?


  Üyeliksiz ve ücretsiz arkadaşlık ilanı verin
  Aşağıdaki butonumuzu tıklayarak masrafsız ve zahmetsizce
  arkadaşlık ilanı verebilir ve paylaşımda bulunabilirsiniz.
  Eee.. hadi ne duruyorsun :)

ÜCRETSİZ İLAN VER

Cinsiyet:
Yaş: ile arası
Şehir:

Zehra
Zehra ile isim analiziniz
Zehra: Değecek biriyle gerçek tanışmak istiyorum
Cinsiyet Bayan
Yaş 22
Şehir İzmir
İlişki durumu İlişkim yok
Telefon
E-mail * Gizli
Açıklama



Şafak diyor ki;
09.12.2019 / 13:11 / #ID:240298

Selam
Zafer diyor ki;
09.12.2019 / 02:15 / #ID:240269

Mfb Ben de İzmir Hatay da oturuyorum. BEKARIM Dilersen tanışalım.tel no Selamlar
Kenan3535 diyor ki;
08.12.2019 / 23:01 / #ID:240248

Merhaba nasılsınız ben kenan 35 yaşındayım yürüme engelliyim izmirde yaşıyorum hastanede bilgi işlem olarak çalışıyorum seninle arkadaş olarak tanışmak istiyorum eğer cevap verirseniz sevinirim
Dogan diyor ki;
08.12.2019 / 03:45 / #ID:240174

Merhba Zehra ben izmirden Doğan ilk defa burdan birine mesaj yazıyorum 23yaşındayım bornovada kalıyorum telefon numaramı paylaşmak istemediğim için mail adresimi bırakıyorum doğma büyüme izmirliyim içimde hiçbir kötülük yok detaylar için ilgileniyorsan bana mail den dönermisin dgcgk35@icloud.com
Yusuf diyor ki;
04.12.2019 / 18:27 / #ID:239863

Merhaba İstanbul Üsküdarda yaşıyorum bankada çalışıyorm Trabzonluym sizinle tanışmayı çok isterim bana bir şans verirmisiniz?
Osman diyor ki;
01.12.2019 / 17:26 / #ID:239403

Merhaba nasılsın biraz tanımak istiyorum
Abdullah diyor ki;
26.11.2019 / 15:39 / #ID:238895

Bende izmir karşıyakada oturuyorum konuşma gibi bi durum söz konusu olursa bana dönebilirmisin
Serkan diyor ki;
25.11.2019 / 11:39 / #ID:238792

Slm izmirden görüşecek kendini bilen dul bayanları bekliyorum serkan ben izmir ve çevresi
Özcan diyor ki;
25.11.2019 / 03:20 / #ID:238775

Selâm tanışalım mı İzmir e yaşıyorum
Zafer diyor ki;
17.11.2019 / 14:52 / #ID:237317

Slm
Bünyo diyor ki;
14.11.2019 / 09:57 / #ID:236915

İzmir'de yaşıyorum ve seninle tanışmak istiyorum zehra senin için uygunsa konuşabilir miyiz ?
Aytek diyor ki;
11.11.2019 / 22:40 / #ID:236700

Bende izmirdeyim ve 97 doğumluyum tanışmak isterim
Ekrem diyor ki;
30.10.2019 / 19:36 / #ID:235455

Bende izmirde yasiyorum doğumluyum sizinle tanışmak istiyorum
Serkan diyor ki;
29.10.2019 / 01:05 / #ID:235163

İyi günler İzmirde yaşıyorum yaşım 20 öğrenciyim konuşmak isterseniz mesaj atmanız yeterli
murat diyor ki;
28.10.2019 / 16:25 / #ID:235099

selam 39 yaşındayım ciddiyim izmirdeyim tanışmakisterim
Sefa diyor ki;
26.10.2019 / 23:27 / #ID:234921

Merhaba tanışmak konuşmak istiyorum sorun olmazsa eğer
hakan diyor ki;
22.10.2019 / 18:44 / #ID:234522

Mrb zehra seninle tanışmak istiyorum uygun görüsen
Dogan diyor ki;
19.10.2019 / 03:41 / #ID:234175

Selammm
Fatih diyor ki;
19.10.2019 / 01:37 / #ID:234136

Slm Zehra Izmır karşıyaka da yaşıyorum. doğumluyum.Sevecen ve arkadaş canlısıyım. Sohbet etmek için arasana
Anıl diyor ki;
15.10.2019 / 19:17 / #ID:233752

Selam
Ali diyor ki;
08.10.2019 / 02:08 / #ID:232887

Merhaba Zehra seninle tanışmak istiyorum senin içinde uygun mu
Mevlüt diyor ki;
06.10.2019 / 18:19 / #ID:232729

Selam ben senin için burdatım
At gibi diyor ki;
30.09.2019 / 19:29 / #ID:232142

Merhaba
Ayaz diyor ki;
30.09.2019 / 02:25 / #ID:232082

Slm
Erhan diyor ki;
29.09.2019 / 15:03 / #ID:232009

Slm
Ali diyor ki;
26.09.2019 / 14:33 / #ID:231701

Müaaitseniz bu haftasonu görüşmek isterim
engin diyor ki;
24.09.2019 / 21:53 / #ID:231524

Merhaba eger istersen seninle tanismak isterim
Diyar diyor ki;
24.09.2019 / 13:06 / #ID:231479

Merhaba
İlhami diyor ki;
18.09.2019 / 03:53 / #ID:230846

Selem izmir menderes liyim çiftiyim görüşmek isterim ciddiyim yaşım 24
Bayram diyor ki;
14.09.2019 / 16:21 / #ID:230372

Mutlu olursun
Elvin diyor ki;
13.09.2019 / 14:42 / #ID:230235

Merhaba
Tufan diyor ki;
10.09.2019 / 02:23 / #ID:229723

Selam
Umut diyor ki;
08.09.2019 / 00:29 / #ID:229426

İyi geceler karanlık gecenin parlayan yıldızı
yavuz diyor ki;
06.09.2019 / 12:43 / #ID:229197

Ben senden hoşlandım telefonda konuşa bilirmiyiz
berke diyor ki;
02.09.2019 / 23:09 / #ID:228720

selam berke ben. İlk defa girdim bu siteye ben de izmirdenim whatsappdan mesaj atabilir misin bana?
Emre diyor ki;
31.08.2019 / 20:15 / #ID:228382

Tanisalimm mi
Mustafa deniz diyor ki;
31.08.2019 / 17:59 / #ID:228370

Merhaba tanışabilir miyiz
Rıdvan diyor ki;
29.08.2019 / 04:25 / #ID:227918

Merhaba Zehra
Hikmet diyor ki;
24.08.2019 / 20:45 / #ID:227181

slm merhaba zehra ben izmir ödemiş ilçesinde yasıyorum ciddi düşünen bırıyım yas 32 sanada uygunsa tanısalım whatsapım: istediğin zaman yazabılırsın görüşmek dilegıyle...
Emre diyor ki;
20.08.2019 / 19:58 / #ID:226570

Napıyorsun
Eren diyor ki;
20.08.2019 / 11:10 / #ID:226518

Slm tanışabilir miyiz
Muhammed Ferhat Yavuz diyor ki;
20.08.2019 / 02:16 / #ID:226483

bana mailini yazar mısın kendimi tanıtmak istiyorum
Ahmet34 diyor ki;
18.08.2019 / 22:54 / #ID:226272

Merhaba zehra. Yazdıkların hoşuma gitti ve seni tanımak istiyorum. 77 51
Ali diyor ki;
17.08.2019 / 22:12 / #ID:226064

Sslam
Zafer diyor ki;
17.08.2019 / 21:15 / #ID:226050

Merhaba Zehra Hanım Adım Zafer SoyAdım Devrin 24 yaşındayım İzmir Karşıyakada yaşıyorum Gelirim gayet iyi görüşmek ve ya konuşmak isterseniz numaradan ulaşabilirsiniz
Savaş diyor ki;
16.08.2019 / 22:21 / #ID:225803

Merhaba zehra İzmirde yaşıyorum seni tanımak isterim
Yasin diyor ki;
16.08.2019 / 18:04 / #ID:225775

Zehra slm
Veysel diyor ki;
16.08.2019 / 04:31 / #ID:225703

merhaba zehra eğer aradığın kriterde birini bulamadıysan ara birbirimizi tanıyalım
Nurullah diyor ki;
15.08.2019 / 19:01 / #ID:225635

Merhaba namelezz0992 instagram adresim ordan iletişim kurabilir miyiz
aydın diyor ki;
15.08.2019 / 13:07 / #ID:225602

Merhaba izmirden aydın ben gerçekten tanışmak istersen

1 2   >


Zehra için bir mesaj yaz..






Mesaj yazarak Koşullarımızı kabul etmiş olursun.


BENZER BAYAN İLANLARI