sekercik.com
İlanını bulamıyormusun ?


  Üyeliksiz ve ücretsiz arkadaşlık ilanı verin
  Aşağıdaki butonumuzu tıklayarak masrafsız ve zahmetsizce
  arkadaşlık ilanı verebilir ve paylaşımda bulunabilirsiniz.
  Eee.. hadi ne duruyorsun :)

ÜCRETSİZ İLAN VER

Cinsiyet:
Yaş: ile arası
Şehir:

Esen
Esen ile isim analiziniz
Esen: sohbet etmek istiyorum
Cinsiyet Bayan
Yaş 21
Şehir Adana
İlişki durumu İlişkim yok
Telefon
E-mail * Gizli
Açıklama



murat diyor ki;
02.12.2017 / 10:36 / #ID:134141

tel ara
murat diyor ki;
02.12.2017 / 10:36 / #ID:134140

merhaba ben murat sizi tanımak ve sohpet etmek istiyorum
Muhammed diyor ki;
01.12.2017 / 20:49 / #ID:134084

Merhaba sizinle tanışmak isterim
Hasan diyor ki;
29.11.2017 / 11:05 / #ID:133663

Adanadn goruselm
kaderim diyor ki;
25.11.2017 / 09:09 / #ID:133003

Merhaba iyi günler esen hanim Şırnakliyim adanada oturuyorum hoşuma gittin sizinle tanışmak istiyorum.
osman diyor ki;
20.11.2017 / 04:50 / #ID:132267

esen hanım konuşmak sohbet etmek arkadaş olmak isterseniz tel: 54 87 istediğiniz zaman arayabilirsiniz illa arkadaş olmamız gerekemez sohbet etmek içinde whatsaptan veya arayarakta sohbet ederiz. iyi ve güzel birisine benziyorsunuz allah gönlüneze göre birini versin iyi günler.
Tarık celik diyor ki;
10.10.2017 / 20:36 / #ID:125924

Slm esen hanım sizi tanımak isterim Skype cibidakcibi@hotmail.com
DELİDOKTORU diyor ki;
27.07.2017 / 16:45 / #ID:109091

slm esen hanım bn de sizin gibi örtülü terbiyeli bir bayanla arkadaş olmak istiyoum adanada yaşıyourm istiyorsanız birbirimiz yakınd a tanıyalım numaram
Ugur diyor ki;
23.07.2017 / 13:32 / #ID:107905

facebook adresim uqur sis
Hakan diyor ki;
29.06.2017 / 00:41 / #ID:102378

Merhaba tanışalım mi 76 45
hyç diyor ki;
20.06.2017 / 20:23 / #ID:100187

Esen merhaba sadece arkadaşlık amaçlı ve cinsellik dışında sohbet etmek istersen 67 67
ali diyor ki;
22.05.2017 / 16:16 / #ID:94925

Esen hanım ne desem geri dönmesseniz gerçekten dertleşmek istersen dertleşiriz hayatı sorgulrız sadece dertlesebilirz başka bir şeyde gerkbyok size bir soru sorayım gerçekten ne aradığızı biliyormusunz bu dünyada ben bilmiyorum
Özkan diyor ki;
03.03.2017 / 21:57 / #ID:83218

Tanimadan karar vermeyin esen hanim
recai diyor ki;
09.02.2017 / 20:12 / #ID:80116

merhaba rahatsız ediyorsam özür dilerim siznle tanışıp isterim umarım senin içinde sakıncası olmaz
bilgehan diyor ki;
03.02.2017 / 18:35 / #ID:79095

selam esen benim adim bilgehan bende sohbet etmek istiyorum senin gibi mail adresim momorom-88@outlook.com
muharrem diyor ki;
07.01.2017 / 23:41 / #ID:74873

Merhaba ben muharrem sizinle tanışmak istiyorum adana da oturuyorum yaşım 24 numaram
yücel diyor ki;
01.01.2017 / 22:54 / #ID:73742

Merbaba ben yücel eğer kabul ederseniz tanışmk istrm. Abuk sabuk şeylerden bende hoşlnmm
Abdulkadir diyor ki;
02.12.2016 / 13:09 / #ID:68554

Mrb esen tanışalım evlilik için ,,5357611879 ara tanisalim
abdullah diyor ki;
08.11.2016 / 13:52 / #ID:64076

GÜZEL BAYAN ARAMANIZI BEKLEYECEM KENDİMİ TANITAYIM ÖNCELİKLESİZLERE
ADIM :ABDULLAH MESLEGİM GALERİCİ KENDİ İŞİM
YAŞIM 34 KONYA EREGLİDE YAŞIYORUM
CİDDİ DÜRÜST KÜLTÜRLÜ KENDİNİ GELİŞTİRMİŞ Bİ ABAYANLA TANIŞMAK İSTERİM BANA ULAŞA BİLECENİZ NUMARAM
yusuf diyor ki;
07.11.2016 / 22:25 / #ID:63912

Selam esen hanım benim dert ortağım olur musunuz
Mehmet diyor ki;
06.11.2016 / 22:55 / #ID:63629

MEhmet çiftepala yas 23 meslek berber evim var kahranmar ilce pazarcikta yasiyorum sizinle tanısmak istiyorum numaram face maho çiftepala en kısa zaman cok iyi olur
Mücahit diyor ki;
25.10.2016 / 02:24 / #ID:62466

MERHABA TANISMAK ISTERSEN BU NUMARAYA MSJ ATABILIRSIN SITEYE BAKAMIYORUM
Mehmet diyor ki;
02.10.2016 / 16:07 / #ID:59224

Merhaba ben seninle tanışmak istiyorum
Arif diyor ki;
19.09.2016 / 14:53 / #ID:56039

Whatsapptan görüşebiliriz. Ulaşmak istersen e postadan mesaj atabilirsin. Dertleşebiliriz.
Sait diyor ki;
20.08.2016 / 22:59 / #ID:48933

Slm düzgün arkadaşlık arayanlar arayabilir adanadan 49 01
ahmet diyor ki;
04.08.2016 / 22:11 / #ID:45339

slm bend esenin gibi bir arkadşlık düşnyorum insanlrı ve hayatı sevyorum amac cevrem olsun insanların düşünceleri anlamak bu dunya fanı bır dunya her şey gelir gecer ama arkadşlık asla gecmez
Enes diyor ki;
29.07.2016 / 13:25 / #ID:44136

Slm
Fikret diyor ki;
22.07.2016 / 16:12 / #ID:42712

bende derleyerek birini arıyorum senden tlf bekliyorum
Kenan diyor ki;
05.07.2016 / 23:45 / #ID:39613

mrblr hanımefendi sizinle tanışmak ve şu ölümlü dünyada ölmeden önce sizinle birlikte bir dostluğa imza atmak beni memnun ve bahtiyar edecektir...
97 29 tanıtıcı sms yada çağrınız yeterli...
umut diyor ki;
04.07.2016 / 11:43 / #ID:39316

Merhaba tanışalım
emrah diyor ki;
30.06.2016 / 14:10 / #ID:38424

Esen slmlar...bende adanaliyim boyum 1.78 ciddi ve ileriye yonelik guvenilir durust samimi saygili ve en onemlisi seviyeli boriyle tanismak istiyorum seninle amacin buysa ister mail at ister mesaj at tanisalim.. niyetim ciddi emin ol ...emrahgarip01@@gmail.com 59 82
ahmet diyor ki;
15.05.2016 / 01:43 / #ID:30681

Merhaba iyi geceler nasîlsınız tanısaşalım mı
Idris diyor ki;
01.05.2016 / 22:03 / #ID:29106

Slm Ben ist 25 yasındayım sohbet edelim ne dersin
Hasan diyor ki;
27.04.2016 / 03:20 / #ID:28629

Merhaba esen hanim ben hasan adanadan yasim 22 eger sizde benimle tanismak isterseniz bu numaraya msj atmaniz yeterli 28 80
mehmet diyor ki;
10.03.2016 / 08:03 / #ID:22816

merhaba esen konuşmak isterseniz bu nomaradan olasabilirsiniz
mert diyor ki;
08.02.2016 / 16:55 / #ID:19025

Merhaba adanadan ben mert 23 yaşındayim. Evli dul türbanlı deli dolu bayanlar ulaşabilirler. 19 13 ciddi bayanlar arasın mesaj atsın. Gereksiz kişiler uzak durun.
ebubekir diyor ki;
07.02.2016 / 16:56 / #ID:18902

mrb ben kayserden Ebubekir hic evlenmedim sizi ciddi anlamda tanımak istiyorum allah kısmet ederse olur
gardiyanhalil diyor ki;
04.02.2016 / 10:43 / #ID:18503

slm adanalıyım 25 yasındaym tanışmak isterseniz num gardiyanim
Şems diyor ki;
04.02.2016 / 00:06 / #ID:18452

s.aleyküm sohbet isterseniz
mert 05320568466 diyor ki;
20.01.2016 / 13:45 / #ID:16335

merhaba ben aslen sıırtlıyım ama adanada yasıyorum senın gb bı hanımla gercekten tanısmak ısterım ama kısmet herseyın hayırlısı ıste:)?
Cihangir diyor ki;
04.01.2016 / 21:32 / #ID:14576

Slm
berkay diyor ki;
23.12.2015 / 17:45 / #ID:13547

Mrhb esen hanim sizi tanimak isterim ciddiyetti severim uygun gorursen konusalim ayrica cok sempatik ve guzelsin masallah
Bulent diyor ki;
22.12.2015 / 19:07 / #ID:13425

Merhabalar bende seviyeli sohbet arkadasi ariyorum sizinle tanismak isterim05413490231
Taha diyor ki;
18.12.2015 / 22:29 / #ID:13008

Merhaba sizinle tanışmak isterim
bilal diyor ki;
09.12.2015 / 06:52 / #ID:12050

slm 32 yas
salih diyor ki;
02.12.2015 / 06:38 / #ID:11558

Mrb ben salih 18 yasındayim efendice görüsmeye varmisin tel nom
Emrecan diyor ki;
22.11.2015 / 14:46 / #ID:10982

Selam Esen...
Ben Emrecan Seninle Tanışmak İsitiyorum.. Senin Aradığın Özelliklerde Birisi Olduğumu Düşünüyorum Sende Tanışmak İstersen Bu Benim İlanım http://www.dadlum.com/2093/gercek-bir-bayan-arkadas-ariyorum-s.html Buradan yaz Veya WhatsApp: 99 88 Buradan Msj At Tanışır Konuşuruz İstersen Arkadaşlık Yaparız...
vulkan diyor ki;
10.11.2015 / 14:01 / #ID:9695

Esen hanim ben istanbulda.yaziyorum kisa yazacagim senin gibi sicak samimi durust bir muhabet icin varim 42 08
Emrah diyor ki;
06.11.2015 / 22:33 / #ID:9256

Merhaba ben 35 yaşında eşinden ayrılmış biriyim seviyeli ve düzgün bir arkadaşlık ve de uzun süreli bir ilişki arıyorum ilgilenirken lütfen ara 0
Cevdet diyor ki;
13.09.2015 / 13:21 / #ID:5990

Slm ben Cevdet Osmaniye'de yaşıyorum , sizinle görüşmek tanışmak istiyorum cevabınızı bekliyorum.



Esen için bir mesaj yaz..






Mesaj yazarak Koşullarımızı kabul etmiş olursun.


BENZER BAYAN İLANLARI