sekercik.com
İlanını bulamıyormusun ?


  Üyeliksiz ve ücretsiz arkadaşlık ilanı verin
  Aşağıdaki butonumuzu tıklayarak masrafsız ve zahmetsizce
  arkadaşlık ilanı verebilir ve paylaşımda bulunabilirsiniz.
  Eee.. hadi ne duruyorsun :)

ÜCRETSİZ İLAN VER

Cinsiyet:
Yaş: ile arası
Şehir:

Zeynep
Zeynep ile isim analiziniz
Zeynep: hayatıma huzur katacak adamı arıyorum
Cinsiyet Bayan
Yaş 23
Şehir Konya
İlişki durumu İlişkim yok
Telefon
E-mail * Gizli
Açıklama



Slingblade diyor ki;
08.08.2019 / 18:09 / #ID:224715

Lütfen sizinle konusmama izin ver
Kudret diyor ki;
07.08.2019 / 14:42 / #ID:224555

Mrb zeynep ben uzun bi mj yazmiyacam ben hayatin her zorlugunu yasamis ve sadece sevgiden mutluluktan yana olan bi adamim tanimak istersen ara
Hasan diyor ki;
06.08.2019 / 15:30 / #ID:224434

Merhaba lar konya merkez de yaşıyorum tanışmak isteyen bayanlararayabilir numaram
HALIL diyor ki;
01.08.2019 / 17:22 / #ID:223743

Merhaba ZEYNO ileriye dönūk tanismak istiyorum lutfen eger mumkunse malum bu haliltoplek32@gmail.com
Bayram diyor ki;
21.07.2019 / 21:58 / #ID:221735

Slm tanışa bilirmiyiz acaba
RECEP diyor ki;
16.07.2019 / 01:21 / #ID:220642

Zeynep hanım ben sizi çok beğendim.. düşünürseniz sizinle tanışmak isterim
Emre diyor ki;
13.07.2019 / 09:23 / #ID:220067

Selam tanışalımmı zeynep hanım
ismail diyor ki;
09.07.2019 / 10:18 / #ID:219354

merhaba benim turkcem o kadar iyi degil ben konyada yasiyorum yakinda hollandaya geri donucem whatsappinizi alabilirmiyim ordan devam konusalim istersen
Mehmet diyor ki;
05.07.2019 / 13:25 / #ID:218748

Selam Konya dan Mehmet 26 yaş mutluluk için tanışalım
Muammer diyor ki;
27.06.2019 / 09:44 / #ID:217589

Tnsmak isterim
Ali diyor ki;
14.06.2019 / 19:45 / #ID:214878

Ciddi evlilik düşünüyormusunuz
Mahmut diyor ki;
01.06.2019 / 13:51 / #ID:212607

Merhaba zeynep sadece ara gerisini bana bırak
hakan diyor ki;
19.05.2019 / 18:10 / #ID:210952

slm ben samsundan hakan tanışimak isterim
Ziya diyor ki;
17.05.2019 / 07:29 / #ID:210550

la de hayde dagılın zeynep hanımla azcuk ben konuşacam daa bu ne uyysluk bole anlamıyomki. zeynep hanım bana zaman ayırabilirmisin senle muhim şeyler konuşmakistiyorum.
Yigit diyor ki;
17.05.2019 / 05:07 / #ID:210540

Merhaba Zeynep hanım
Ömer diyor ki;
11.05.2019 / 19:43 / #ID:209866

slm
AHMET diyor ki;
27.04.2019 / 14:48 / #ID:208027

ara beni
ferman diyor ki;
11.04.2019 / 00:11 / #ID:206100

mrb aksaraylıyıozlem ve hasretle evlılıge ve guzel sohbete sızınle adım atmak ısterım ALLAH YOLUNDA OLAN BIRISIYIM sorumluluk sahıbıyım tanısmak ıstersenız
Mehmet diyor ki;
28.03.2019 / 13:29 / #ID:204573

Bende konyadayım seninle görüşmek istiyorum cevabını bekliyorum
Hasan diyor ki;
20.03.2019 / 22:30 / #ID:203684

Zeynep hanım aksaraylıyım ismim Hasan instagram kullanıcı adım kelikhasan beğenirsen telefon numarAm bu yıl üniversiteden inşaat mühendisi olarak mezun oluyorum ciddiyseniz arayabilirsiniz
Cengizhan diyor ki;
17.02.2019 / 17:59 / #ID:199749

Slm
Osman diyor ki;
23.01.2019 / 21:58 / #ID:196631

Konyada yasıyorum osman yas37. İnsaat sekterü serbest yasıyorum Resmınızı cekici buldum watsaptan ms atarsanz cvp verecem. By
Kadir diyor ki;
30.12.2018 / 02:58 / #ID:193329

Zeynep hanım tanışmak isterim eğer sizde uygun görürseniz
Levent adil diyor ki;
25.12.2018 / 19:42 / #ID:192665

Merhaba zeynep seninle tanışmak isterim.
Mustafa ali diyor ki;
14.12.2018 / 23:21 / #ID:191026

Merhaba iyi aksamlar zeynep hanim ciddi ileriye donuk ciddi amacli olarak tanisabilirmiyiz niyetim ciddi bende konyaliyim ismim mustafa ali bekarim ciddi durust guvenilir temiz kalpli saygili acik sozlu efendi iyibirinsanim yalandan nefred ederim isterseniz. Ozelden arayabilirsiniz karar sizin
Veysel diyor ki;
08.12.2018 / 14:03 / #ID:190165

İyi günler Zeynep Hanım tel yazın tanışmak istiyorum
Veyis diyor ki;
08.12.2018 / 05:22 / #ID:190143

Slm tanısabilir miyiz ben de konyalıyım gercekten yuva kuracak birini arıyorum
Yakup diyor ki;
08.12.2018 / 02:06 / #ID:190134

Selam zeynep hanım ben konyada yaşıyorum memleketim kayseri konya doğumluyum okumuyorum çalışıyorum orta okul mezunuyum sizi gördüm beğendim sizinle tanışmak isterim sizde uygun görürseniz eğer 23 yaşındayım bu arada
Mevlüt diyor ki;
07.12.2018 / 07:34 / #ID:190040

Merhaba ben Mevlüt bana ulaşmak için whatsap yolunu kullanabilirsin
Ali diyor ki;
04.12.2018 / 20:13 / #ID:189758

Mrb
Osman diyor ki;
25.11.2018 / 23:03 / #ID:188605

Meraba ismim osman
Mustafa diyor ki;
13.11.2018 / 09:38 / #ID:186856

Slm o huzur benim
Fatih diyor ki;
10.11.2018 / 00:17 / #ID:186438

Aynı yaşta olmamız birbirimizi daha iyi anlamamıza sebep olur o yüzden sizin gibi bi bayanla arkadaşlik kurup birbirimizden keyif alırsak evliliğe kadar gider
Ilyas diyor ki;
28.10.2018 / 17:09 / #ID:184692

Subayim ciddi ve Samimi Es ariyorum
ali diyor ki;
27.10.2018 / 02:06 / #ID:184457

merhaba
Cüneyt diyor ki;
01.10.2018 / 23:49 / #ID:180659

Selamün aleyküm seninle ciddi manada tanışmak istiyorum adım cüneyt istanbul beykoz doğumluyum 1seneönce edremit akçaya yerleştim kendi dublex evim var 5 vakit namazımı kılıyorum dindarım mertim dürüst sevimliyim şakacı hoş birisiyim peygamber efendimiz (siz kadınları allahın emaneti olarak aldınız )buyuruyor bende emanetim hazinem pırlanta olan biricik eşimi cennete götürmek istiyorum her zaman eşimi başıma taç yaparım allah hayırlısını versin allaha emanet ol Watsap
Talha diyor ki;
30.09.2018 / 14:08 / #ID:180391

ciddiyim
Üzeyir diyor ki;
23.09.2018 / 05:27 / #ID:179471

Zeynep rekor kırdın bak 2,773 takipcin olmuş
Neden ha neden yalvardım sana
Gel yarim ol dedim ama sen kendine hep uzaktan baktın
Aynadan yakından bak Zeynep kapalısın güzelsin sadece evlilik istedim o kadar.ciddi olmak adam olmak bu zamanda hep kaybettirecek dimi yüreğin varsa sende sev yoksa o güzelliğin birgün soldugunda ben geleyim aklına yıllar geçse bile ben geleyim ben Üzeyir Özsoy hoşçakal
Abdulkadir Kayabaşı diyor ki;
16.09.2018 / 21:45 / #ID:178477

Merhaba Zeynep Hanım tanışmak isterim sizle
vedat diyor ki;
06.09.2018 / 01:47 / #ID:176811

kabul ederseniz sizinle tanışmak isdiyom ben vedat
vedat diyor ki;
06.09.2018 / 01:44 / #ID:176810

slm zeynep hanım allah saybine başlasın allah nazardan korusun çok güzel bir bayansınız ben kendimi tanıtıyı adım vedat konyalıyım işim tır şöförüyüm babamı kendi tırlarıvar yaşim yirmi sekiz hiç evlenmedim nedenide söyleyim aradıgım bayanı bulamadım çalışmayı severi yeri geldimi gezmeyide severim kendimi nasıl düşünüyorsam karşımdaki bayanıda öyle düşünürüm
Zafer diyor ki;
03.09.2018 / 04:05 / #ID:176400

Selam ben almanyada oturuyorum.suan konyadayim.nasilsiniz?
Yusuf diyor ki;
02.09.2018 / 14:33 / #ID:176316

Tanışmak isterim sizinle tel nom
Toprak diyor ki;
30.08.2018 / 23:14 / #ID:175880

Zeynep ben konya merkezdeyim.karizma ve insanlık ve ne ararsan olumlu herşey var bende .tanıyınca sende hak verecen bana. 55 numaram
Nurullah diyor ki;
23.08.2018 / 12:00 / #ID:174626

Merhaba Zeynep hanım sizinle tanışmak istiyorum numaram ararsanız sevinirim teşekkürler
Bugra diyor ki;
20.08.2018 / 23:06 / #ID:174275

Seni tanimak isterim
Hüseyin diyor ki;
12.08.2018 / 12:32 / #ID:173021

Slm uygunsanız siznle tanişmak isterim
Hüseyin diyor ki;
31.07.2018 / 16:05 / #ID:171179

Slm konya da ikamet ediyorm uygunsa sizinle tanişmak isterim
Bülent diyor ki;
17.07.2018 / 03:18 / #ID:169078

Zeynep hanım iyi geceler tanışabilirmiyiz
Bülent diyor ki;
17.07.2018 / 03:13 / #ID:169077

Merhaba

1 2 3 4   > >>


Zeynep için bir mesaj yaz..






Mesaj yazarak Koşullarımızı kabul etmiş olursun.


BENZER BAYAN İLANLARI