sekercik.com
İlanını bulamıyormusun ?


  Üyeliksiz ve ücretsiz arkadaşlık ilanı verin
  Aşağıdaki butonumuzu tıklayarak masrafsız ve zahmetsizce
  arkadaşlık ilanı verebilir ve paylaşımda bulunabilirsiniz.
  Eee.. hadi ne duruyorsun :)

ÜCRETSİZ İLAN VER

Cinsiyet:
Yaş: ile arası
Şehir:

Başak
Başak ile isim analiziniz
Başak: niyetim ciddi evlilik arıyorum
Cinsiyet Bayan
Yaş 26
Şehir Aydın
İlişki durumu İlişkim yok
Telefon
E-mail * Gizli
Açıklama



Mucahit diyor ki;
17.11.2019 / 17:14 / #ID:237332

Slm Ben mucahit 23 yasindayim ciddi evlenmek istiyorum
Ali diyor ki;
04.11.2019 / 10:31 / #ID:236042

Jiddi ewlilik
Barış diyor ki;
23.09.2019 / 20:49 / #ID:231386

Merhaba barış ismim aydın kuyucak da yaşıyorum 33 yaşındayım aslen karslıyım Annemle beraber kalıyorum hiç evlilik yapmadım sizinle Allah'ın izniyle ciddi anlamda tanışmak isterim kabul ederseniz numarasına mesaj atarsanız sevinirim Allah'a emanet olun
Barış diyor ki;
23.09.2019 / 20:43 / #ID:231385

Merhaba ismim barış 33 yaşındayım aydın kuyucakta yaşıyorum
Timuçin diyor ki;
09.09.2019 / 05:43 / #ID:229602

Merhaba bisey söylemek için çok erken olur. Âmâ bi gerçek var çok güzelsin etkilendim ben timuçin avikgul aydın didim de yasiyom telefon numaramı yazıyım ararsanız çok sevinirim tutuldum size
adem kizgin diyor ki;
07.09.2019 / 23:16 / #ID:229422

Gelin evlinlik basak
Halil diyor ki;
07.09.2019 / 15:51 / #ID:229368

Mrb bende ciddi bi evlilik düşünüyorum acaba sizinle tanışma fırsattı varmı
Huseyin diyor ki;
27.08.2019 / 14:27 / #ID:227620

26 yaşındayım bekarım.dini bağlı kalbinde allah korkusu olan birini arıyorum ciddi düşünüyorum 41 00
Halit diyor ki;
16.08.2019 / 11:14 / #ID:225717

Selam nasılsın sizinle tanismak istetim
Ali diyor ki;
14.08.2019 / 17:45 / #ID:225474

Merhaba Sizi tanımak ve benimde sizi tanımanizi isterim
erdas diyor ki;
14.08.2019 / 05:56 / #ID:225421

almayada yasiyorum, sevebileceyim bir hanimla izdivac kurmak istiyorum
Husein diyor ki;
07.08.2019 / 18:46 / #ID:224600

Selam ben Husein. Bulgaristanda yasiyorum sizinle tanismak istiyorum
Husein diyor ki;
07.08.2019 / 17:01 / #ID:224567

Selam merhaba ben Husein Bulgaristanda yasiyorum sizi cok beyendim tanismak istiyorum niyetim evlenmek.e-mail cevap yazabilirsiniz kobakov_1988@abv.bg
Yahya diyor ki;
01.08.2019 / 11:25 / #ID:223671

Meraba . Öğretmenim. Bi ziyaret icin aydindayim
Aslan Altay diyor ki;
22.07.2019 / 16:26 / #ID:221839

Eminim ki sayısızca yazdığım kelimeleri okumuşsunuzdur ama maalesef hep okuyacak ve sonunda karar vereceksiniz.. Ama burdan ama başka yerden aramızda yirmi yaş var ve ne aradığımı biliyorum ne aradığını bilen biriyle neden hayat cennet olmasın.. Cevap yazar mısınız bilmem bu sitelerden cevap nasıl gelir onuda bilmem tevafuk girdim yazın desem olmaz yazmayın desem olmaz size kaldı.. Kalın sağlıcakla
Hayrullah diyor ki;
21.07.2019 / 02:04 / #ID:221560

SLM ben de çitli
Yusuf diyor ki;
11.07.2019 / 00:40 / #ID:219621

Slm ben yusuf 30 yaşındayımbaşak seninle telefonda konuşmak isterim rızan olursa
Saim diyor ki;
05.06.2019 / 02:21 / #ID:213042

Selamunaleykum başak hanım bakın ne lafı kivirmayi nede ima etmeyi sevmem o yüzden açık konuşurum 38 yaşındayım bir evlilik yaptım ve 3 çocuğun var onlar annesi ile yasıyor ıstanbulda yasıyorum bayram sonu nazilliye gidecem yaklaşık 10 günlük isim var isterseniz buluşabiliriz
ramazan diyor ki;
19.05.2019 / 02:02 / #ID:210873

slm ben denizliden ramazan bir evlilik yaptım ve ihanetini yakaladım ve bitti 1sene oldu biteli niyetim ciddi evlilik kurmak istersen tanışabiliriz kendime ayıt dayalı döşeli evim var yaşım 31 1 tane kızım var 4 yaşında karar sizin saygı duyarım düşüncenize ben saygı duyuyorum
Ercan diyor ki;
10.05.2019 / 01:31 / #ID:209658

Ankarada yanlız yaşıyan memurum 05355583551
Dürüst içten sevebilen aradım.
Ahmet diyor ki;
27.04.2019 / 23:00 / #ID:208060

Mrb lar bu geceyi boş geçirmek istiyorum gecemi doldurur musun canım
Kazikli kunduro diyor ki;
10.04.2019 / 00:48 / #ID:205951

Kazikli Başak burcu var arabam var çifte vatandaşlık Türkiye hem Almanya’da yaşayan aylığım 13.000 lira alıyorum telefon numaram Almanya numarası hemen ara ara beni Başak burcu senin evlenmek istiyorum 5 katlı binanın var selem
erol diyor ki;
14.03.2019 / 17:10 / #ID:202766

merhaba başak hanım işletme blmü mezunuyum kamuda sözleşmeli çalışıyorum renkli gözlüyüm kumral tenliyim boluda oturuyorum ciddi anlamda tanışabilirmyz amacım gerçekten evlenmek facemde telim yazıyor cvbnz olumlu olursa yakından tanışırız hoşcakalın.
ercan diyor ki;
17.02.2019 / 16:15 / #ID:199741

merhaba başak hanım bende ciddi düşünüyorum uygunsanz konuşabilirmiyiz
Berkan Beyhan diyor ki;
04.02.2019 / 22:52 / #ID:198406

Merhaba hanımefendi Eskişehir'den yazıyorum. Ciddi anlamda evlilik için tanışmak istiyorum... 28 68...
Aby koc diyor ki;
16.01.2019 / 10:40 / #ID:195610

Merhaba
Barış diyor ki;
07.01.2019 / 14:26 / #ID:194422

Slm. Başak hanım nasılılsiniz?
Mehman diyor ki;
06.01.2019 / 18:38 / #ID:194338

Selam basaq hanım seninle velenmek isterdim azeriyim bakışa yasayiram numaram bu anlasaq bulusalim +99 watsab
Kenan diyor ki;
/ 19:09 / #ID:193086

Merhaba ben Malatya'da mesaj atıyorum ismim Kenan sizinle tanışmak istiyorum,
Aris diyor ki;
/ 22:59 / #ID:192702

Çok hoşsun tanışmak istiyorum yakışıklıyım güzel zaman geçirebiliriz
Kazikli kunduro diyor ki;
/ 20:12 / #ID:191294

Kazikli Başak ben yalınızım benim evlenirmisin çidi dürüst evlenirmisin o güzel yüzün ALLAH öyle yaratmış ki yüzünü görünçe salavat getirmek lazim benim evim var 4 katlı binanın var arabam var çift vatandaşım Türkiye hem Almanya’da yaşıyoru aylığım 11.000 lira Başak sen çok güzel karı okursun senin o
dayı diyor ki;
/ 16:42 / #ID:188446

slm aydın merkez de yaşıyorum 24 yaşındayım devlet memuruyom sızınle tanısmak ısterım tanısmak ıstersen numaram 09 04
Fatih diyor ki;
/ 00:09 / #ID:185920

selam aydinda yasiyorum buraliyim sabit calisiyorum durumum iyi ciddi anlamda bir es ariyorum nasipse bana dönmeni bekliyorum.
Turhan diyor ki;
/ 20:48 / #ID:184549

Selam
Ramazan diyor ki;
/ 17:59 / #ID:182511

Ve Gerçekten niyetim evlilik sizi tanımayı çok istiyorum ben 26 yaşındayım sadece artık mutlu olmak istiyorum ve eşimin tesettürlü olmasını isterim
Ramazan diyor ki;
/ 17:57 / #ID:182510

Merhaba ben Aydın'da yaşıyorum ciddi bir evlilik için buradayım artık mutlu huzurlu bir yuva kurmak istiyorum iyi kalpli Allah'tan korkan sadik bir eş istiyorum sizinle tanışmak isterim
Talha diyor ki;
/ 19:18 / #ID:180286

Kırçicegi gibi olanları çok severim
Fehmi DOĞAN diyor ki;
/ 20:53 / #ID:179396

Selam adım Fehmi DOGAN 02.12.1973 doğumluyum 13.10.2015 de almanya ya kızım ile beraber geldim kızım okula gidiyor ben ise oturumu bekliyorum yalnız boşanmış ve iki çocuk babası bir oğlum var birde kızım oğlum ve annesi İstanbul'da ben ve kızım almanya'da yız yalnız evlilik için fikir beyan edebilirim ve telefonum WhatsApp lıdır +49
Fehmi DOĞAN diyor ki;
/ 20:51 / #ID:179394

Selam adım Fehmi DOGAN 02.12.1973 doğumluyum 13.10.2015 de almanya ya kızım ile beraber geldim kızım okula gidiyor ben ise oturumu bekliyorum yalnız boşanmış ve iki çocuk babası bir oğlum var birde kızım oğlum ve annesi İstanbul'da ben ve kızım almanya'da yız not yaşı dikkate almanızı rica ederim ve telefonum WhatsApp lıdır +49
Ahmet diyor ki;
/ 18:22 / #ID:171206

Sizinle tanışmak evlenmek istiyorum izmir selçuk ilçesinde oturuyorum turizmle ugraşıyorum sizi çok begrndim evlenmek için burdayım yazıyorum size bana dönüş yaparsanız çok sevinirim sizi tanımak istiyorum yuva kurmak istiyorum telofonum 0 ismim ahmet size yakınım selçuk yakın sonuçta gayet elit modern dürüst allah korkusu olan biriyim tanıdıgınıza sevinceniz beni inşalllah kısmet olur sizi tanırım saygılar numaramı verdim watsptan resmimede bakablirsiniz ararsanız sevinirim allaha e
Arda diyor ki;
/ 15:43 / #ID:158954

Amacım ciddi evlilik
mert diyor ki;
/ 17:03 / #ID:158838

başak hanım yada her ne isen sahtekar demek daha doğru senin aydınlı olduğun yalan insanları kandırma dürüst ol
serkan diyor ki;
/ 01:57 / #ID:156262

slm ben serkan sizi görüp beyen dim eyer cidi seniz bu numarayi arayin
Faruk diyor ki;
/ 23:59 / #ID:152785

Selam niyetim ciddi
Yusuf diyor ki;
/ 00:05 / #ID:151139

Canım konuşmak istersen e mail atabilirsin aydin da öğrenciyim.
Erkan Tamparlak diyor ki;
/ 13:44 / #ID:150974

Merhaba Basak hanim
Ben Belcika dogumlu ismim Erkan yasim 38 ama yasimi gostermiyorum Hyundai araba fabrikasinda kalici olarak calisiyorum Allaha sukur maasim bir aileyi mutlu edicek kadar iyi sagligim iyi.Ailem Istanbul Silivride yasiyor onlarda Belcikadan emekliler.Sizin yaziniz beni cok etkiledi aradigim es oldugunu ve sizinle gorusup tanismak istiyorum taiki bu firsati bana verirsen sevinirim hoscakalin tanismak gorusmek uzere selamlar.Tel nr whatsapp'tanda gorusebiliriz slm
Latif diyor ki;
/ 01:19 / #ID:150705

ne zaman istersen arayabilirsin her türlü fantaziye açığım
Yunus diyor ki;
/ 00:13 / #ID:149861

Merhaba Başak ben yunus kayseriden seninle tanışmak isterim bende senin gibi güzel terbiyeli ve temiz ahlaklı ve dürüst bir kızla evlenmek istiyorum Sevgilerimle yaşım 30 boy 1.70kilom ise 78 dir.tel hasretle bekliyorum sevgiler
Barış diyor ki;
/ 18:47 / #ID:147254

Merhaba ismim barış aydın kuyucakta yaşıyorum 30 yaşındayım market ve testil atölyesi işletiyorum annemle yaşıyorum evlilik amaçlı sizi tanımak isterim
İsa diyor ki;
/ 13:00 / #ID:147204

Merhaba ismim isa üniversite mezunu turizm işiyle uğraşıyorum sizinle tanışmak isterim size kendimi buradan fazla tanitamam ama konuşarak bir birimizi daha iyi tanırız

1 2 3 4   >


Başak için bir mesaj yaz..






Mesaj yazarak Koşullarımızı kabul etmiş olursun.


BENZER BAYAN İLANLARI