sekercik.com
İlanını bulamıyormusun ?


  Üyeliksiz ve ücretsiz arkadaşlık ilanı verin
  Aşağıdaki butonumuzu tıklayarak masrafsız ve zahmetsizce
  arkadaşlık ilanı verebilir ve paylaşımda bulunabilirsiniz.
  Eee.. hadi ne duruyorsun :)

ÜCRETSİZ İLAN VER

Cinsiyet:
Yaş: ile arası
Şehir:

Perihan
Perihan ile isim analiziniz
Perihan: istanbul avcılarda kalıyorum özel bir şirkette çalışıyorum
Cinsiyet Bayan
Yaş 37
Şehir İstanbul
İlişki durumu Eşimden ayrıldım
Telefon
E-mail * Gizli
Açıklama



mesut diyor ki;
21.09.2019 / 00:37 / #ID:231180

merhaba perihan hanim seninde amacin evlilik ise ben evlilige hazirim sende istersen neden olmasin hadi gel ikinci baharimizi yasamaya baslayalim saygilar
Oğuz diyor ki;
12.09.2019 / 14:35 / #ID:230093

Merhabalar Perihan hanım eğer yaşımı sorun etmiycekseniz size iyi bir arkadaşlık yapabilirim. Yaşım 20, üniversite öğrencisiyim. Sizinle başbaşa oturup kahve içmek ve film izlemek çok hoşuma gider. Bana gerçekten yazmanızı isterim WhatsApp tan - - benimle konuşunca ne kadar nazik ve kültürlü olduğumu anlıyacağınızdan eminim. Yazmanızı bekliyor olucam. Eğer ki yaşımı uygun görmezseniz bana haber verirseniz sevinirim, boşuna umutlanmam bu sayede. :)
melih diyor ki;
18.08.2019 / 21:06 / #ID:226258

merhaba
abdulkerim diyor ki;
27.07.2019 / 14:18 / #ID:222883

merhaba ben antepte sizi gerçekten çok begendim lütfen bana ulaşın
hasan diyor ki;
10.07.2019 / 13:37 / #ID:219509

slm adım hasan ist danım yasım 50 evlilik için tanısma imkanımız varmı 02 34
Onur diyor ki;
28.06.2019 / 07:37 / #ID:217715

Şu havalara bak falan sanki ejderhası var
Çağrı diyor ki;
26.06.2019 / 02:08 / #ID:217386

Merhaba Perihan İstanbul'da yaşıyorum profilini beğendim tanımak isterim seni gerçekten hangout tan yazarsan tanisabiliriz adresim punkfener@gmail.com adım çağrı istersen whatsapdan yazabilirsin
gokhan diyor ki;
01.03.2019 / 20:09 / #ID:201291

selam tanımak ısterım dusunursenız vatsap hattımdan yazabılırsınız
mert diyor ki;
01.02.2019 / 22:12 / #ID:197898

slm ben de isatnbul avcılarda kalıyorum 36 yasındayım ben arkadaş arıyorum
İmdat diyor ki;
/ 21:36 / #ID:180425

Slm
Murat diyor ki;
/ 16:29 / #ID:177550

Perihan merhaba benim burada olma amacım Olgun biriyle ileriye dönük sevgi alışverişinde bulunma sevmek sevilmek gerçi beni tanısan daha iyi anlarsın da fazla uzatmayacağım beni tanımak istersen yaz numaram
cem özat diyor ki;
/ 14:04 / #ID:169808

17 82 umarım dönüş yaparsınız...hoşçakalın...
cem özat diyor ki;
/ 14:01 / #ID:169807

merhabalar perihan hanım.sizinle aynı düşünceler içersindeyim.saygı çerçevesinde sizinle ilerlemek isterim.zaman birbirimizi tanımamıza vesile olacaktır.sizin düşünceleriniz doğrultusunda mutlu bir hayata adım atmaya ne dersiniz.ben sizinle bu yola çıkmaya hazırım...sizden bu şansı istiyorum...
Murat diyor ki;
/ 11:57 / #ID:153757

Slm Perihan hanım sizinle tanışmak istiyorum Skype tekin3545@hotmail.com profilinizi inceledim uygun görürseniz tanışalım mı profilinizde bahsettiğiniz konular doğrultusunda birşeyleri paylaşalım mı birlikte hayatımıza yön verelim mi düşünürseniz tanisalim konuşalım anlasalim mi
mustafa diyor ki;
/ 12:25 / #ID:145856

selamunaleykum ben mustafa 38 yasindayim esimden ayrildim sisinle konusmak istiyoruum
mirsad diyor ki;
/ 13:11 / #ID:141281

slm ben seninle herseye varım gercekten
Mahmut diyor ki;
/ 02:54 / #ID:140727

Merhaba sizinle yakından tanışmak istiyorum
Mert diyor ki;
/ 00:16 / #ID:136917

İyi akşamlar Perihan hanım ben mert istanbulda üniversite öğrencisiyim uzun süredir bir ilişkim olmadı ve mutsuzum, sizin gibi biriyle tanışmak istiyorum ve uzun mutlu bir ilişkim olsun istiyorum mesajıma cevap verirseniz sevinirim görüşmek üzere.
Mehmet ali diyor ki;
/ 04:41 / #ID:136335

Merhaba nasılsınız :)
Mehmet diyor ki;
/ 16:29 / #ID:121764

arayın tanışalım yaşım 46
ibrahim diyor ki;
/ 11:11 / #ID:121128

Merhaba Perihan hanim hayırlı pazar lar ben ibrahim yaş 36 bekar im daha önce hiç evlilik yapmadım evleneceği m kısinin kız dul.olmasi hiç önemli değil yeterki Allah korkusu helal.süt EMmis olsun yeter ben aslen konyaliyim ama doğma büyüme Aksarayda büyüdüm istanbulda çalışıyorum benim amacım sevmek sevilmek.anlaşarak önce arkadaşlık sonra evlilik düşünüyorum eğer ciddi isen lütfen Tanitici sms BEKLİYORUM
Aydın diyor ki;
/ 11:56 / #ID:118730

Slm ismim aydın İstanbul kartalda seninle tanışmak isterim istermisin saygı sevgi içerisinde ileriye dönük düşünüyorum istersen perihan cevap bekliyorum saygılarımla selamlıyorum
Murat diyor ki;
/ 23:22 / #ID:108092

Ciddiyim sizde ciddiyseniz görüşelim mı murat ben
Umut Furkan diyor ki;
/ 22:32 / #ID:107304

Merhaba hanımefendi
emrepetek diyor ki;
/ 10:01 / #ID:106263

Salam
Asaf diyor ki;
/ 16:36 / #ID:105793

Ben yeterim yeterki yaz
ebubekiryayla diyor ki;
/ 13:17 / #ID:104801

perihanhanısiz cidolark gorüşmekistyorum bekliyorum evlik içincidiyim avcılr istanbul
İbrahim diyor ki;
/ 20:17 / #ID:104672

Merhaba Perihan hanım
Kutay diyor ki;
/ 22:56 / #ID:97262

Selam Perihan. Ben Kocaeli'de yaşıyor ve çalışıyorum. Beklentilerimiz farklı değil. Seninle tanışmak benim için mutluluk olur. bilgin.kty1@gmail.com sevgiler
hasan diyor ki;
/ 23:20 / #ID:93857

selam ben çok çidi bir bayan arkadaş arıyorum yaş 45 ist yaşıyorum
ilker diyor ki;
/ 20:14 / #ID:91115

merhaba isim ilker yaş 24 boy 1.84 kilo 75 esmer 7975
ilker.graca@yandex.com
istanbul / pendik
Semih diyor ki;
/ 10:54 / #ID:90925

Slm perihan ben semih yş 46 0lgun seviyeli biriyim ist kadiköydeym düşünürseniz tanışalım..
hasan diyor ki;
/ 22:39 / #ID:90280

selam ben çok çidi bir bayan arkadaş arıyorum yaş 45 ist bahçelievlerde yaşıyorum ben çok güzeliye baykmıyorum kalbi temiz olması bana göre yete ben yalan konuma ben çok acık sözlüyüm boy kg 80 kumral
ismail diyor ki;
/ 21:02 / #ID:89783

Merhaba
bülent diyor ki;
/ 11:50 / #ID:89579

bütün istanbul yazmış sana seç arasından birini
aydın diyor ki;
/ 09:59 / #ID:89559

Merhaba ismim AYDIN İstanbuldan bekarım ciddi evlilik düşünüyorum isterseniz tanışmak isterim kartaldan özel bir şirkette operatörlük yapıyorum amacım evlilik eğer istersen perihan msn aydin_29_29@hotmail.com mail bekliyorum teşekkürler görüşmek dileğiyle hoşça kal
muratşakir diyor ki;
/ 00:42 / #ID:89509

merhaba adım muratşakir den beyli yanlız yaşıyorum acaba doğru insanı bulabilirmiyim diye bu ilana baş vurdum asla macara ve zaman gecirme derdinde deyilim sadece bir dosta ihtiyacım var ama doğru biri olması 53 yaşında bir beyiim e adres maykopbu@hotmail.com saygılarımla
hasan diyor ki;
/ 21:22 / #ID:88832

selam ben çok çidi bir bayan arkadaş arıyorum yaş 45 ist yaşıyorum
muhammet diyor ki;
/ 13:44 / #ID:85827

bn akcakocada yasıyorum esnafım perdecıyım suanda yune calsııyorum emeklıyım 49 yasındayım
tanusmak ısterım
hasan diyor ki;
/ 02:21 / #ID:83940

Merhaba iyi geceler
Murad diyor ki;
/ 09:45 / #ID:82984

Merhaba Peri'han hanım nasılsınız
Yalçın diyor ki;
/ 23:48 / #ID:81370

Slm iyi akşamlar Perihan hanım beni ararmısınız numaram.
Ulaş diyor ki;
/ 03:39 / #ID:80952

Merhaba sizi tanımak isterim
murat diyor ki;
/ 12:58 / #ID:80041

merhaba perihan hanım sizle iletişimde olmak yakından tanımak istiyorum kriterlerinizde biriyim bende bahçeşehirdeoturuyorum habersiz bırakma olurmu
v@t@n diyor ki;
/ 22:17 / #ID:79948

slm perihan 43 yas 1.87 boy 90 kilo ist avrp yakasi bnk calisiyorum siz tanismak isterim 45 10
özkan diyor ki;
/ 15:43 / #ID:79881

MRB PERİHAN NUMARAM
bilgehan diyor ki;
/ 16:42 / #ID:79080

selam perihan hanim benim adim bilgehan ankarada yasiyorum yasim 34 ben bahcivanlik yapiyorum gelirim iyi dir eger tanismaisterseniz beklerim numaram 33 01
Germiyan diyor ki;
/ 23:11 / #ID:77955

Merhaba eğer kabul ederseniz sizinle tanışmak isterim samimi ve dürüst bir ilişki arıyorum isterseniz kartalda ikamet etmekteyim ciddi anlamda sizi tanımak isterim numara umarım tanışırız
Aslan diyor ki;
/ 18:36 / #ID:77621

Tanisalim
cenk diyor ki;
/ 05:15 / #ID:76111

merhba perihan ben 24 yaşındayım olgunlardan hoşlanıorum skype adresim faacke486 eklersen konuşuruz bekliyorum cenk ben bu arada

1 2 3 4   >


Perihan için bir mesaj yaz..






Mesaj yazarak Koşullarımızı kabul etmiş olursun.


BENZER BAYAN İLANLARI