sekercik.com
İlanını bulamıyormusun ?


  Üyeliksiz ve ücretsiz arkadaşlık ilanı verin
  Aşağıdaki butonumuzu tıklayarak masrafsız ve zahmetsizce
  arkadaşlık ilanı verebilir ve paylaşımda bulunabilirsiniz.
  Eee.. hadi ne duruyorsun :)

ÜCRETSİZ İLAN VER

Cinsiyet:
Yaş: ile arası
Şehir:

Rüya
Rüya ile isim analiziniz
Rüya: erkek arkadaş arıyorum siirtten
Cinsiyet Bayan
Yaş 30
Şehir Siirt
İlişki durumu İlişkim yok
Telefon
E-mail * Gizli
Açıklama



Samet diyor ki;
19.11.2019 / 18:29 / #ID:237824

SELAM, RÜYA HANIM.
BEN ALMANYA'DAN.
TANISABILIRMIYIZ?
akdenizaksamlari33@outlook.com
Yusuf diyor ki;
24.09.2019 / 00:36 / #ID:231427

Merhaba
Ercan diyor ki;
20.08.2019 / 01:49 / #ID:226478

Ankaradan mutlu etmeye talibim
Timur diyor ki;
02.08.2019 / 16:41 / #ID:223877

Seninle güzel bir gece geçirmek istiyorum nedersin
Yusuf diyor ki;
21.06.2019 / 16:48 / #ID:216007

Mrb ben yusuf sizinle tanışmAk isterim eğer niyetiniz cidiyse arayın
Kazikli kunduro diyor ki;
14.06.2019 / 09:20 / #ID:214802

Kazikli kunduro Rüya nasısın çok güzelsin minik kuşum sana aşık oldum ben yalınızın evim var arabam var çifte vatandaşlık Türkiye hem Almanya’da yaşayan aylığım çok yüksek telefon numaram ara beni bir gece ansızın gelebilirim yolumu bekle canım benimle evlenirmisin Rüya sana sevdalıyım çok çok çok güzelsin selam olsun sana hayırlı Cuma’lar
burak diyor ki;
30.03.2019 / 15:41 / #ID:204805

selam antalyada kendi evim var yalniz yasiyorum tanismak isterim
Tahsin diyor ki;
11.02.2019 / 11:51 / #ID:199150

Mrh sizinle tanışmak istiyorum
Serhat diyor ki;
/ 04:53 / #ID:165885

Ve Allah yeryüzüne meleklerini indirdi. Bu ne güzellik. Ara beni
Murat diyor ki;
/ 10:50 / #ID:163699

Slm canım slm bebeğim slm bitanem sizinle tanışmak istiyorum profilinizi inceledim profiliniz doğrultusunda düşünürseniz tanışalım birşeyler paylaşalım mı
Murat diyor ki;
/ 22:32 / #ID:153105

Slm canım benim seni tanımak sizinle tanışmak istiyorum Skype tekin3545@hotmail.com profilinizi inceledim profilinizde bahsettiğiniz konular doğrultusunda birşeyler paylaşalım mı birlikte hayatımıza yön verelim mi düşünürmusunuz birbirimize aşkım bitanem canımın içi diye hitap Edip şeytanları çatlamaya varmisiniz Whatsapp saygılarımla selamlar bebeğim
cengiz diyor ki;
/ 23:31 / #ID:150689

RUYA HANIMMMM MERABA BEN CENGIZ BEN HERSEYI SIZN YAZDIGINIZ GIBI OLARAKA YASAMAK ISTYEN BIRIYIM DURUSTCE VE HARBICE HERSEYI GERIDE BIRAKIP TEK OLMAK VE SEVMEK ISITIYORUM COK HOSSUNUZ BENCE :=) 54 72
Can cansoy diyor ki;
/ 16:48 / #ID:136253

Ruya ruyalarina kavusturacam seni beni ara ve bulusalill
murat diyor ki;
/ 17:26 / #ID:117695

Siirt merkez memurum sosyal arkadaş ariyorum
Mert diyor ki;
/ 18:05 / #ID:116555

Selam Rüya Ben Mert Siirt eruhta askerlik yapıyorum ve seni tanımak isterim eger sende tanımak istersen tabi
Murat diyor ki;
/ 13:49 / #ID:108703

Pamukkale den murat tanışalım mı pamukkalede misafirim olup ücretsiz tatil yapabilirsiniz konuşarak anlasabilecegimiz kanaatindeyim
Mert diyor ki;
/ 13:11 / #ID:104799

Mrb Vanda yaşıyorum ismim Mert 27 yas 1.80 boy 80kilo yesil gözlu atletik yapılı yakışıklı biriyim mesleğim war mühendisim maddi ve manevi her türlü yardımcı olurum yeterki birbirimize güvenelim hersey güven we gizlilik icinde olmalı dürüst bayanları bekliyorum
murat2064 diyor ki;
/ 09:54 / #ID:104430

tanışalım mı cibidakcibi@hot skype
Yusuf diyor ki;
/ 03:14 / #ID:89536

Merhaba dizile tanışmak istiyorum numaram bu çağrı atarsanız ararim 62 04
Ömer diyor ki;
/ 01:47 / #ID:86722

Slm rüya ben siirtte ikamet ediyorum tanismak istersen ara konuşalım
Ali diyor ki;
/ 15:17 / #ID:84351

Selam rüya ların rüyası ben siirt merkez de ikamet ediyorum arzu ederseniz tanisalim
Mehmet diyor ki;
/ 13:46 / #ID:83856

selam rüya istersen bi tanışalım
Yakup diyor ki;
/ 19:10 / #ID:74840

Rüya sebinle ciddi ola biliriz
Emrecan diyor ki;
/ 17:14 / #ID:73540

Slm rüya siirtte güzel vakit geçirmek istiyorsan görüşelim 28 yasindayim,memurum ve yalnız yaşıyorum.mail atabilirsin
Ersoy diyor ki;
/ 12:49 / #ID:61077

Slm rüya hanım nasılsınız Tanışabiliriz Miyiz Siirt'te sağlıkçı olarak görev yapıyorum
serdar diyor ki;
/ 14:23 / #ID:54971

merhaba.sizinle tanışmak isterim memurum.numaram 0 10 47
nuri.56 diyor ki;
/ 00:38 / #ID:50306

Meraba tanismak istiyorm
emre diyor ki;
/ 19:10 / #ID:44189

siirtte memurum
fatih diyor ki;
/ 22:27 / #ID:40968

Merhaba tatlım
Emre diyor ki;
/ 00:39 / #ID:40265

Selam İsmin gbi bi arkadaşlık yaşamak istiyosan ara bni
poyraz araz diyor ki;
/ 23:04 / #ID:37392

39 11
Ali diyor ki;
/ 03:57 / #ID:31445

Ben de siirtte oturuyorum...müsait bir zamanda görüşelim...gerçekten çok etkileyici ve güzelsin....
Murat diyor ki;
/ 18:38 / #ID:31167

SLM ben murat Siirt te seninle tanışmak istiyorum ara
Kemal diyor ki;
/ 15:50 / #ID:10711

selam iyi günler diliyorum Hanımefendi ben Kemal 42 yş ve resmi kamu kurumda muhasebe memuru olarak görev yapıyorum seninle tanışmak istiyorum şayet bu cazip teklifimi kabul edersen tabi sevinirim be beni ararsan veya bir çağrı bile verirsen varya inanki asla pişmanlık duymazsın aksına sende memnun kalırsın bide gizlilik ve dürüstlük olmak şartıyla tabi bu söz ikimiz içinde geçerlidir TŞKLER HANIMEFENDİ ( ben Batman'da görev yapıyorum )
berdan diyor ki;
/ 18:07 / #ID:8396

slm rüya öncelikle siirtlilere benzemiyorsn bende siirtliym yanliş anlama tabi tanişmak istiyorm sizinle
sair diyor ki;
/ 22:52 / #ID:6628

GeL bir anLaşma yapaLım seninLe, PayLaşaLım herşeyi suLardan başLayaLım önce..Engin denizLer aşıLmaz okyanusLar senin oLsun,bana sadece gözLerini ver... Bu şairyurek sseni bekliyor suclusair56@gmail.com mailini bekliyorum
Kemal diyor ki;
/ 10:14 / #ID:2413

selam iyi günler diliyorum mrb Hanımefendi ben Kemal 42 yş resmi kamu kurumda muhasebe memuru olarak görev yapıyorum seninle tanışmak istiyorum şayet bu cazip teklifimi kabul edersen tabi sevinirim ve beni ararsan veya bir çağrı bile verirsen varya inanki asla pişmanlık duymazsın aksına sende memnun kalırsın bide gizlilik ve dürüstlük olmak şartıyla tabi bu söz ikimiz içinde geçerlidir TŞKLER HANIMEFENDİ
emre diyor ki;
/ 20:22 / #ID:1856

slm ben siirten emre 67 58 tanışalım
serkan diyor ki;
/ 20:30 / #ID:1105

ben sizi cok beyendim arzu ederseniz görüşüp tanışmak isterim bende siirtliyim mrkezde oturuyorum unufersidede kantin calıştırıyorum kezerdeki arasanız memnun olurum tel ................Çaresizlikten midir müebbet hapse mahkum etmek yüreği? Yalnızlığın zehrini yudumlayarak isyan ettirmek bedeni. Uzakta olduğunu görüp karartmak ruhun derinliğini, Çaresizlikten midir acıklı yazmak kelimeleri
Barış diyor ki;
/ 23:28 / #ID:1074

merhaba adım barıs 24 yasım ne demek ıstedıgını anladım ıstersen burdan ıletısme gec bınmle mesaj at bana baris1990a4 skype bır bayana nasıl davranılır bılırım

Rüya için bir mesaj yaz..






Mesaj yazarak Koşullarımızı kabul etmiş olursun.


BENZER BAYAN İLANLARI