sekercik.com
İlanını bulamıyormusun ?


  Üyeliksiz ve ücretsiz arkadaşlık ilanı verin
  Aşağıdaki butonumuzu tıklayarak masrafsız ve zahmetsizce
  arkadaşlık ilanı verebilir ve paylaşımda bulunabilirsiniz.
  Eee.. hadi ne duruyorsun :)

ÜCRETSİZ İLAN VER

Cinsiyet:
Yaş: ile arası
Şehir:

Melike
Melike ile isim analiziniz
Melike: Dürüst bir bey arıyorum burada
Cinsiyet Bayan
Yaş 30
Şehir İstanbul
İlişki durumu Eşim vefat etti
Telefon
E-mail * Gizli
Açıklama



Şeyhmus diyor ki;
06.07.2019 / 00:23 / #ID:218806

Mrb ıstanbul beykozdan ben eyer sadakat guven olursa ben varım karar sızın melıke hnm tel
Halil diyor ki;
10.06.2019 / 14:13 / #ID:214110

Merhaba melike hanım 28 yaşındayım istanbulda yaşıyorum üniversite mezunuyum uzun süreli bir arkadaşlık arıyorum sizin içinde uygunsa mail adresimden yazışabiliriz halil.plt15@gmail.com
Mehmet diyor ki;
07.09.2018 / 02:38 / #ID:176986

Selam sizi tanimak isterim Wahapsap
Murat diyor ki;
13.04.2018 / 08:33 / #ID:153529

Slm Melike hanım sizi tanımak isterim Skype tekin3545@hotmail.com profilinizi inceledim uygun görürseniz tanışalım mı profilinizde bahsettiğiniz konular doğrultusunda birşeyler paylaşalım mı birlikte hayatımıza yön verelim mi düşünürseniz tanisalim konuşalım anlasalim mi
rasim diyor ki;
11.03.2018 / 21:12 / #ID:148777

merhaba melike nasılsın adım rasim sözleşmeli kamu grevlisiyim bayrampaşada yaşıyorum bekarım karadenizli güleryüzlü sevecen denizi cok seven briyimdir yalnızlığını paylaşmak sana yoldaş olmak isterim ilgilenrsen york.37 hotmail.com
Eren diyor ki;
20.02.2018 / 12:55 / #ID:146189

Slm tanışabilir miyiz Beyoğlu da yaşıyorum
onur özçelik diyor ki;
10.11.2017 / 22:46 / #ID:130932

mrb melike hanım samimi arkadaş arıyorsan bende bahçeli evlerdeyim
Osman diyor ki;
27.10.2017 / 00:29 / #ID:128708

Slm nslsn Melike seninle tanışmak isterim umarım cevap verirsin numaram
selçuk diyor ki;
23.09.2017 / 03:35 / #ID:122263

melike merhaba,bedensel engelliyim,33 yasındayım,hiç sevgilim olmadı,daha doğrusu ben istemedim,fakat yıllar geçince birilerinin boşluğunu hisstmeye başladım.yalnız yasıyorum.tanışmak isterim. 40 91
Ümit diyor ki;
14.09.2017 / 15:00 / #ID:120626

Selam Melike hanım ben ümit 30 yaşındayım çalışıyorum seninle tanışmak istiyorum ciddiyim İstanbul da yaşıyorum boşandım üç aylık bir evliliğim oldu anlaşamadık iki sene oldu ayağımda hafif bir sekme var eğer beni kabul edersen sevinirim ciddiyim 31 75
SELÇUK diyor ki;
31.08.2017 / 17:42 / #ID:118070

İstanbul SELÇUK
Tolga diyor ki;
28.08.2017 / 05:39 / #ID:117345

Bir site de ilanını gördüm, aradığını bulabildin mi diye merak ettim.
Ercan diyor ki;
07.08.2017 / 20:14 / #ID:112668

Merb
Murat diyor ki;
23.07.2017 / 17:08 / #ID:107988

Slm Melike ben Pamukkale den murat tanışalım mı sizi günaydınlara iyi akşamlar a bogmazsam ondan sonra pamukkalede misafirim olup ücretsiz tatil yapabilirsiniz isterseniz sizinle sizde kalabilir im
Murat diyor ki;
23.07.2017 / 16:21 / #ID:107974

Pamukkale den murat tanışalım mı pamukkalede misafirim olup ücretsiz tatil yapabilirsiniz
burak diyor ki;
20.07.2017 / 13:05 / #ID:107179

slm melike İstanbul/Bahçelievler den burak ben esmer 1,83/85 kahve gözlüyüm prenses olmaya hazırım diyorsan güven içten samimi bir beraberlik adına ok diyorsan m_serez34@hotmail.com mail bekliyorum aynı zamanda bu skyp adresim bekliyorum..
murat diyor ki;
22.06.2017 / 12:36 / #ID:100511

selam melike hnm ben istanbul k çekmecede yasıyorum bi taraftan semt olarakta bana yakınsınız esmer tenli karizmat bir görünümüm var yasım 41 uygun görürseniz sizinle tyanısmak isterim
Murat diyor ki;
12.06.2017 / 11:34 / #ID:98599

Selam melike ben murat 34 yaşındayım ev****m ama mutsuzum görüşmek istersen istanbul sarıyerdeyim beklicem aramanı by
Hamit diyor ki;
05.06.2017 / 19:56 / #ID:97465

Selam 37 23 ararsan tanisalim.
yavuz diyor ki;
26.05.2017 / 13:00 / #ID:95562

mrb gunun en guzel en tatli bayani ist atasehir yavuz 36 yas bakimli atlatik yapili beyim bi sans ver tani burdan ne soylesem bis bi kahvenin kirk yil hatri vardir bi kahve icmeye davet ediyom allaha amet ol
Sadık diyor ki;
09.05.2017 / 11:59 / #ID:92775

Merhaba seni tanımak isterim görüşmek üzere
Kenan diyor ki;
22.04.2017 / 19:49 / #ID:90612

Merhaba iyi günler
Emrah diyor ki;
20.04.2017 / 20:00 / #ID:90217

MERHABA nasılsınız 28 yaşındayım 22 99 numaram tanışmak isterim sizinle
Levent diyor ki;
13.04.2017 / 20:49 / #ID:89276

Msj yazdığım bu kutucuğa msja başlamadan önce, "melike için etkileyici bir msj yaz" diyordu ama şimdilik merhaba
yüksel diyor ki;
03.03.2017 / 10:55 / #ID:83144

ben almanyada yasiyorum hayat ve gürbet yordu artik muttlu olmak istiyorum konusmak tanismak isterseniz .ileriye yönük ciidiyim
Kayhan diyor ki;
18.02.2017 / 15:35 / #ID:81304

Merhaba melike hanim yeni bir iliski ariyorum eger dusunurseniz detayli konusalim yasim 30 istanbul kartalda oturuyorum. Tel skype kayhan-demir@hotmail.com
mete diyor ki;
29.01.2017 / 13:31 / #ID:78287

merhabalar bende istanbulda beylikdüzünde tek yaşıyorum uygun görürseniz tanışalım... iyi günler
sedat diyor ki;
24.01.2017 / 21:48 / #ID:77661

emin ol pişman olmazsın
ali diyor ki;
23.01.2017 / 00:09 / #ID:77343

mrb lar iyi geceler melike hanm 34 yasindayim 1 80 boy musade ederseniz sizi tanimak isterim ist da oturuyorum emlakciyim 32 60
Yusuf diyor ki;
13.01.2017 / 22:16 / #ID:75924

Mrb melike
Murat demir diyor ki;
08.01.2017 / 21:47 / #ID:75072

Merhaba nasilsiniz melike hanim tanismak istermisiniz
Abdullah diyor ki;
05.01.2017 / 11:36 / #ID:74431

Merhaba rahatsız ettigim icin kusura bakmayın eğer size gore bir sakıncası yoksa sizinle tanışmak isterim
Rasim diyor ki;
23.12.2016 / 00:42 / #ID:71984

Merhaba bende yalnız yaşıyorum isyerim var varmisin yarinlara
özkan diyor ki;
15.12.2016 / 15:40 / #ID:70594

mrb maddi olarak destek çıkabilirim tanışmak istermisin
süleyman diyor ki;
15.12.2016 / 13:52 / #ID:70575

Kültürlü, elit, sporcu biriyim, bana dönebilirseniz, aradığınız ilgiyi size verebilirim.
Hakan diyor ki;
11.12.2016 / 09:07 / #ID:69911

Merhabalar melek hanım ben hakan 35 ys 1.78 by buğday ten kahve göz istanbul Bahçelievler den sizinle tanışmak istiyorum...
Salih diyor ki;
09.12.2016 / 16:49 / #ID:69618

Camda sohbet edecek görüşecek camı olan kızlar ekleyin.
Skype:salih.fenerbahce
emrah diyor ki;
09.12.2016 / 11:18 / #ID:69576

selam melike hanım ben emrah istanbulda yaşıyorum 28 yaşındayım samimi açık sözlü sözüne sadık biriyim bana bir şans verirsen belkide seni prenses etme şansına sahip olurum cep whatsaap açık
selim diyor ki;
07.12.2016 / 17:49 / #ID:69357

merhaba melike hanım ben istanbuldan selim gerçekten bende senın mesajın okudum ve etkileyici inanın bende kendime son derece dürüstçe güvenırım cana yakın yardım seven ve saygı segiye önem verırım tabiki sende istersen konuşalım görüşelım anlaşacağımızı inaniyom senın cevabı bekliyorum teşekürler
Emre diyor ki;
28.11.2016 / 17:10 / #ID:67943

Slm sizle tanışmak isterim İstanbul da eyüpte yaşıyorum numaram
Erol diyor ki;
25.11.2016 / 14:17 / #ID:67482

whatsap yada telden bana ulaş melek hanım
akın diyor ki;
22.11.2016 / 15:07 / #ID:66963

İstanbuldan maddi yardıma ihtiyaç duyan bayanların maillerini bekliyorum
maddiyardim@gmail.com
mahmut diyor ki;
22.11.2016 / 13:54 / #ID:66949

merhaba ulusalsov@gmail.com mail adresim. ilanınızı gördüm merhaba diyerek tanışmak ilk adımı atmak istedim.maddi beklentim yok.sizin gibi romantizm duygusal anları en tatlı şekilde yaşamak saygılar
Batuhan diyor ki;
19.11.2016 / 01:46 / #ID:66479

Selam ben 87 liyim ve bekarım sanada çok yakınım istersen tanışabiliriz
savaş diyor ki;
16.11.2016 / 22:46 / #ID:66116

MERHABA
Salih diyor ki;
16.11.2016 / 16:23 / #ID:66052

web camda sohbet edecek camı olan kızlar ekleyin camım var sohbet için yaş farketmez süper guzel anlar yaşayalım geçirelim pişman olmazsınız
Skype:salih.fenerbahce
Alper diyor ki;
16.11.2016 / 15:34 / #ID:66031

Slm melike hanım öncelikle başınız sağolsun beykozdan alper yaş 36 boy 64 kılo sakin duygusal hoş görulü kibar ağır başlı vefalı durust biriyim dul bir beyim iki sene öncesinde eşim doğum esnasında vefat etti çocuğum yok yalnızım sizinle tanışmak istiyoru tercih sizin tanışmak istiyorsanız bu numaradan bana ulaşabilirsın tşk
ahmet diyor ki;
14.11.2016 / 20:33 / #ID:65706

Slm. melike.. başin. sağolsun. õncelikle. kilom.64........ boyum1.65. arasan. sevinirim..
fuat diyor ki;
12.11.2016 / 21:04 / #ID:65196

Umutsuzluguna umut olmak isterim
Maşallah Arslan diyor ki;
10.11.2016 / 18:03 / #ID:64636

Ben maşallah senden çok hoşlandım benimle cıkarmısın benim telefon numaram bu işte beni aramak istersen ara ben her zaman açığım

1 2   >


Melike için bir mesaj yaz..






Mesaj yazarak Koşullarımızı kabul etmiş olursun.


BENZER BAYAN İLANLARI