İlan oluştururken kullandığınız e-posta adresinizi yazınız.

Cinsiyet:
Yaş:   ile 
Şehir:
Gerçek mutluluğu arıyorum Zeynep Ankara 1255_1.jpg Bayan 524 1984-06-29 Eşim vefat etti 2015-07-04 var Selam ismim zeynep gerçek mutluluğu arıyorum ve benim gibi yanlız birini bulup hayallerime erişmek istiyorum. Aslen ankaralı deilim ama uzun zamandan beri burda oturuyorum. Eşim vefat ettikten sonra içime kapandım ve pisikolojim bozuldu. Sonra biri çıktı ve beni hayata geri çevirdi fakat bir problemimiz vardı bu adam evliydi bunu bile bile tam iki yıl bu adamla evimi paylaştım ama o mutluluğumda daimi olmadı.

Şimdi yanımda duracak o adamı arıyorum. asla bırakmayacak ve bu yanlız yüregime sahip çıkacak dürüst yiğit biri. duygusal bir bayanım ve sahiplenme hissiyatım çok agır basar. Ben mutlu olayımda evli veya bekar olmamız hiç farketmez. yeterki inannayım ve bu durumdan kurtulayım.

Gerçekten bir birliktelik isteyen ve yanımda duracak ciddi kişiler mesaj yazsın. Çok güzel ve düzgün fiziği olan yaşını göstermeyen bir bayanım ilanımda itirafa benzedigi için fotomu yüklemek istemedim.
Zeynep
BU İLANI PAYLAŞ:
Zeynep ile isim analiziniz
Zeynep: Gerçek mutluluğu arıyorum
Cinsiyet Bayan
Yaş 41
Şehir Ankara
İlişki durumu Eşim vefat etti
Telefon Belirtilmedi
E-mail * Gizli


Serkan diyor ki;
/ 23:16 / ID:3720

Sizden hoşlandım
ahmet diyor ki;
/ 23:00 / ID:3620

slm zeynep hanım size istediginiz duyguları yasatacagıma emınım tanısmak ısterseniz
sezer diyor ki;
/ 02:40 / ID:3217

hayırlı bayramlar nasılsınız bana mkgs1906@hotmail.com dan ulaşa bilirsin bekliyorum zeynep
HAKAN diyor ki;
/ 06:48 / ID:3164

74 10
Çağdaş diyor ki;
/ 12:07 / ID:2789

Mrb. Hemen Hemen Aynı Kadri Paylaşıyoruz Sizi Tanımak İsterim Takibi de Haddimi Aşmamış İsem 55 20 Saygılarımla. Pskytr. Dr. Çağdaş
Sezer diyor ki;
/ 16:21 / ID:2767

Merhaba Ankara dan sezer mailini bekliyorum mkgs1906@hotmail.com
selçuk diyor ki;
/ 09:46 / ID:2741

selam ben selçuk bende uzun zamandır yalnızım yalansız dolansız olsun diyorsan tanışa bilirmiyiz dürüstce bir gün bir yerde oturalım konuşalım 98 23
Kaan diyor ki;
/ 01:10 / ID:2738

Merhabalar. Ankarada yaşıyorum. Bir kahve içmek isterim senle. Mezun olduktan sonra çok yalnız hissediyorum kendimi. Konuşabilir miyiz? Hayat hikâyeni anlatirsin belki bana? Engin06sk@gmail.com dan numarani atabilirsin istersen :)
Sezer diyor ki;
/ 14:38 / ID:2724

Merhaba ben sezer duygusal biriyim konuşmak istersen mkgs1906@hotmail.com
yavuz diyor ki;
/ 04:03 / ID:2659

Tanisiriz. Anlasiriz

<   2 3 4


Zeynep için bir mesaj yaz..
BİLGİ: Mesaj yazarken telefon numarası yerine instagram, facebook gibi sosyal adreslerinizi yazabilirsiniz.






Mesaj yazarak Koşullarımızı kabul etmiş olursun.

   Benzer İlanlar