sekercik.com
İlanını bulamıyormusun ?


  Üyeliksiz ve ücretsiz arkadaşlık ilanı verin
  Aşağıdaki butonumuzu tıklayarak masrafsız ve zahmetsizce
  arkadaşlık ilanı verebilir ve paylaşımda bulunabilirsiniz.
  Eee.. hadi ne duruyorsun :)

ÜCRETSİZ İLAN VER

Cinsiyet:
Yaş: ile arası
Şehir:

Feride
Feride ile isim analiziniz
Feride: Kader kısmet diyelim amasyadan arkadaş arıyorum
Cinsiyet Bayan
Yaş 28
Şehir Amasya
İlişki durumu İlişkim yok
Telefon
E-mail * Gizli
Açıklama



Melihcan diyor ki;
10.11.2019 / 12:51 / #ID:236550

Slm ben merzifon dan melihcan .Telim
mesaj atabilirseniz sevinirim
Serkan diyor ki;
30.10.2019 / 12:41 / #ID:235368

Slm canım. Telim mesaj atarsanız görüşelim
Ramazan diyor ki;
27.10.2019 / 12:31 / #ID:234953

Merhaba
Mahir diyor ki;
19.10.2019 / 22:28 / #ID:234251

Meraba feride
Fatih diyor ki;
12.10.2019 / 18:56 / #ID:233377

Senin konuşmak istemiyorum
Murat diyor ki;
11.09.2019 / 02:21 / #ID:229868

Merhaba :)
Gazanfer diyor ki;
16.07.2019 / 03:42 / #ID:220671

Slm feride hanım çok utangacım gı 74 15
Tamer diyor ki;
13.07.2019 / 15:09 / #ID:220119

Selam hossohbet yakisikliyim.askimi sevgimi verecek sirdas birini ariyorum.arabamda var gezebilirizde.gizlidende arasan konusuruz tanisiriz
Serkan diyor ki;
22.05.2019 / 23:14 / #ID:211435

Feride hanım merhaba. Sizi yakından tanıyıp arkadaş olmayı çok isterim.eğer sizde isterseniz.cevabınızı bekliyeceğim.
Serkan diyor ki;
17.05.2019 / 22:09 / #ID:210651

Slm feride.seni tanımak isterim.sende istersen profilimden bana ulaşabilirsin.
Şahin diyor ki;
09.05.2019 / 14:16 / #ID:209568

Selam Amasya yazıyordu bende amasyadan ara mesaj at tanışalım
umut diyor ki;
08.03.2019 / 14:30 / #ID:202039

23 yaşındayım.her türlü sohbete açığım seninle. Seninle dorukları yaşayalım sanaldan birbirimizi çok derinden tanıyalım mesajını bekliyorum umuthayal088@gmail.com
Mert diyor ki;
05.03.2019 / 18:35 / #ID:201721

Mrb sızı tanlsmak isterim
Yavuz Selim diyor ki;
08.02.2019 / 15:48 / #ID:198903

Ben mutlu etmeyi ve mutlu olmayı bilen arkadaş arıyorum. Siz mutlu olmak istermisiniz?
Kubilay diyor ki;
/ 23:38 / #ID:176670

Slm iyi akşamlar feride hanım ben amasyalıyım tanışmak istiyorum mümkünmü acaba
Erkan diyor ki;
/ 20:49 / #ID:175437

Mrb feride hanim bende turhalda oturuyrm otobusde calisiyrm gorusmek isterseniz ariyabilirsiniz 14 79
Murat diyor ki;
/ 10:47 / #ID:163698

Slm Feride hanım sizi tanımak isterim profilinizi inceledim profiliniz doğrultusunda düşünürseniz tanışalım birşeyler paylaşalım mı
Taner diyor ki;
/ 04:07 / #ID:157817

Görüşelim
ugur diyor ki;
/ 09:57 / #ID:156279

Slm ben ugur senlen tanişmak istiyorun feride 05443880389Ara yasim 24
Murat diyor ki;
/ 16:16 / #ID:155321

Slm Feride hanım sizi tanımak isterim profilinizi inceledim uygun görürseniz tanışalım konuşalım anlasalim mi profilinizde bahsettiğiniz konular doğrultusunda birşeyleri paylaşalım hayatımıza yön verelim mi
Mhmmt diyor ki;
/ 11:00 / #ID:155283

Merhaba müsaitsen bugün bi kahve içelim numaram bu istersen görüşelim
Tugra diyor ki;
/ 18:47 / #ID:155188

Merhaba feride ben amasyadayım tanışmak isterim
Hakan diyor ki;
/ 01:33 / #ID:138912

Merhaba feride mesaj yazarmısın
Birol diyor ki;
/ 08:56 / #ID:128465

Merhaba Feride hanım 28 yaşındayım tosyaliyim tanışmak isterseniz buyrun numaram
efeburc diyor ki;
/ 02:31 / #ID:128039

merhaba feride hanim ben izmir karsiyakadan efeburc sizin gibi guzel bir bayanla arkadas olmak isterim.beni tanirsan beni gordunde asla pisman olmassin izmir ne alaka deme gercekten ilgimi cektin .tlf gorusmek uzere insallah
Emrah diyor ki;
/ 02:23 / #ID:127233

Merhaba feride bnde 20 yaşındayım seviyeli arkadaşlık istiyorum ararsan veya sms atarsan iyi olur :)
salih diyor ki;
/ 22:36 / #ID:125735

selam canim iyi akşamlar nasilsin
mustafa diyor ki;
/ 14:32 / #ID:125636

mrb durust guzel bır arkadaslık ıstermısın
sinan diyor ki;
/ 15:52 / #ID:125353

Mrb amasya merzifon dan sinan ismim tanismak isterseniz 42 34
Burak diyor ki;
/ 23:23 / #ID:125166

Slm
emrah diyor ki;
/ 13:46 / #ID:124836

merhaba feride tanışabilirmiyiz cep whatsapp açık yaş 28 istanbul kal sağlıcakla
Eyüp diyor ki;
/ 21:44 / #ID:124682

Slm sizinle tanışmak istiyorum
mehmet diyor ki;
/ 08:41 / #ID:124563

burdan ara hursit1965@hotmail.com ankarada görev yapıyorum
serkan diyor ki;
/ 08:17 / #ID:124555

selam ben serkan 79 29

Feride için bir mesaj yaz..






Mesaj yazarak Koşullarımızı kabul etmiş olursun.


BENZER BAYAN İLANLARI