İlan oluştururken kullandığınız e-posta adresinizi yazınız.

Cinsiyet:
Yaş:   ile 
Şehir:
Gerçekten arkadaşlığı paylaşmayı önemseyen beyler ulaşsınlar Seda Edirne 0 Bayan 328 1982-01-26 İlişkim yok 2024-01-27 var Edirne'nin tarihi atmosferinde yaşayan, yanlız ve ayrılmış bir bayanım. Hayatın güzelliklerini paylaşacak, dostluk temelli bir tanışma arıyorum. Edirne'nin sosyal hayatına ilgi duyan, kültürel etkinliklere katılmaktan keyif alan birisiyle tanışmak istiyorum. Benim için samimiyet, dürüstlük ve anlayış önemli.

Gezmeyi, yeni yerler de mutluluğu yaşamayı seven biri olarak Edirne'nin tarihi mekanlarını birlikte gezip, kahve içip sohbet etmek isterim. Sanata ve kültüre ilgi duyuyorum, bu konularda ortak ilgi alanları olan bir arkadaş arıyorum.

Herkesin geçmişinde bir hikaye vardır, ben de bu hikayeyi paylaşmak ve anı yaşamak istiyorum. Eğer sen de hayatın tadını çıkarmayı seven, pozitif bir insansan ve ciddi bir dostluk arayışındaysan, birlikte güzel bir arkadaşlığa başlayabiliriz.

Sadece kendini bilen, kişiliği gerçekten oturmuş ve anlayışlı bir arkadaş arıyorum. Lütfen ciddi niyetle yaklaşan, samimi insanlar iletişime geçsin.
Seda
BU İLANI PAYLAŞ:
Seda ile isim analiziniz
Seda: Gerçekten arkadaşlığı paylaşmayı önemseyen beyler ulaşsınlar
Cinsiyet Bayan
Yaş 43
Şehir Edirne
İlişki durumu İlişkim yok
Telefon
E-mail * Gizli


Enes diyor ki;
19.10.2025 / 23:45 / ID:351611

Slm Seda hanım buranın yabancisiyim sizinle tanışıp beraber iyi vakit geçirebiliriz bir kahve içmeye ne dersiniz
Davut diyor ki;
19.07.2025 / 01:35 / ID:349034

selam
Murat T. diyor ki;
02.03.2025 / 05:01 / ID:341144

SLM tanışalım mı hadigaricikincikingelin@hotmail.com profilinizi inceledim aynı duygulardayim düşünürseniz tanışalım görüşelim uygun görürseniz neden olmasın ki
Yavuz diyor ki;
/ 11:22 / ID:338722

Meraba nbr
Soner diyor ki;
/ 12:13 / ID:336205

Telegram @songez16
Gökhan diyor ki;
/ 21:47 / ID:335291

Slm öz tekirdağlıyım tanışabilir miyiz iş adamıyım temelhann1987@gmail.com
Osman diyor ki;
/ 01:51 / ID:332227

Merhaba ben Osman 35yasindayim bekarım kendi işimi yapıyorum araç kiralama sirketim war niyetim ciddi ömürlük sevip sevilmek istiyorum kötü aliskanlim yok il engelim yok her şekilde hazırım ciddi anlamda sizi tanımak istiyorum sizde uygun görürseniz e posta osman0600606@gmail.com
Cavid diyor ki;
/ 15:36 / ID:332143

Merhebalar hamfendi. Numaranızı ala bilseydim konuşur tanışırdık. Lütfen cevapsız koymayın numaranızı bekledim)

Seda için bir mesaj yaz..
BİLGİ: Mesaj yazarken telefon numarası yerine instagram, facebook gibi sosyal adreslerinizi yazabilirsiniz.






Mesaj yazarak Koşullarımızı kabul etmiş olursun.

   Benzer İlanlar