sekercik.com
İlanını bulamıyormusun ?


  Üyeliksiz ve ücretsiz arkadaşlık ilanı verin
  Aşağıdaki butonumuzu tıklayarak masrafsız ve zahmetsizce
  arkadaşlık ilanı verebilir ve paylaşımda bulunabilirsiniz.
  Eee.. hadi ne duruyorsun :)

ÜCRETSİZ İLAN VER

Cinsiyet:
Yaş: ile arası
Şehir:

Nagihan
Nagihan ile isim analiziniz
Nagihan: Giresunda evlenecek erkek arıyorum
Cinsiyet Bayan
Yaş 38
Şehir Giresun
İlişki durumu İlişkim yok
Telefon
E-mail * Gizli
Açıklama



Yasar diyor ki;
03.12.2020 / 01:11 / #ID:278681

Yalnlzlm emekliyim bekarlm yajatlk. 56 yalnlz benimkipi bir bayan arlyorum
Hakan diyor ki;
01.12.2020 / 16:36 / #ID:278584

SLM hanfendi sizinle tanışmak isterim niyetim ciddi anlamda sadece evlilik yapacak bir insan arıyorum yaş 42 kumralim pazara kadar değil mezara kadar sevebileceği insan arıyorum arayın tanışalım bekliyorum
Mazlum diyor ki;
10.11.2020 / 23:20 / #ID:277088

Merhaba güzelliklerin en güzeline layık hanım efendi nasılsınız ben giresunda sağlık müdürlüğünde cevre uzmanı olarak çalışıyorum uygun görürsen karşılıklı sevgi saygı içinde bir birimizi kırmadan incitmeden severek ciddi dürüstce iletişim kurup tanışabilirmiyiz iletişim için telefonum
SONER diyor ki;
31.10.2020 / 21:42 / #ID:276411

Ben Soner 43 yaşındayım Ankara'da yaşıyorum bekarım sizinle tanışmak istiyorum yalnız bir erkeğim tanışabiliriz
Mustafa diyor ki;
29.10.2020 / 20:01 / #ID:276232

Bana numaranı verirmisin yada ben ciddi düşünüyorum yada bebaber yaşamak istiyorum beni ara 28 61
İskender diyor ki;
29.10.2020 / 14:38 / #ID:276210

Sizi tanimak istiyorum ne tür bir tanışma istiyorsunuz efendim him sunuda diyim sizin gözlerinizin rengi degil gozlerinizi. Sevdim
Hasan diyor ki;
28.10.2020 / 22:16 / #ID:276179

Merhaba ben Hasan makine mühendisiyim ızmir de yalnız yaşıyorum sadık saygın ve güvenilirim sevdiğime değer verir onu gönlümün en güzel yerinde saklarım duygusal biriyim duygunun olmadığı bir ilişki veya beraberlik yaşamadım benim.için gönlü güzel olan biri benim.başımın tacıdır mezara kadar sureçek bir hayat arkadasligi yaşamak istiyorum telefonum
Sait diyor ki;
24.10.2020 / 22:49 / #ID:275931

merhaba nagihan hanim ben sait 38 yadindayim edirne de ikamet ediyorum 1,70 boyundayim oldukca yakisikli biriyim ve amacim sizinle evlenmek tir mutevazi bir insanim eger dusunursenuz watsappi 36 49 ekleyin konusalim birlik te bir cay iceriz sonra bir flort oluruz daha sonra iyice tanistiktan sonra evleniriz birlikte bu arada kendi isimin sahibiyim size mutlu ederim yeterki cikma teklifimi kabul edin cevabinizi bekliyorum nagihan hanim durust biriyim
Savaş diyor ki;
22.10.2020 / 20:31 / #ID:275483

Nagihan hanım numaramı bıraktım aramak istersen beklerim pişman olmazsınız
murat diyor ki;
22.10.2020 / 06:41 / #ID:275442

selamlar, bır kahve içimi sohbeti ile sizi tanımak isterim kabulünüz olursa,şimdiden teşekkürler. yaş (50 )
ilhan diyor ki;
07.10.2020 / 22:21 / #ID:274425

slm neslihan hanim ilhan ben dogma buyume ist memleketim trabzon suan trabzon dayim evlendim ayrildim suan kendi evimde yanlizim cocugum yok sizle tanismak cok isterim
murat diyor ki;
29.08.2020 / 12:49 / #ID:271200

merhaba ben murat boy 78 kg kumral kahve gözlü ticaretle uğraşan sevgiye saygıya önem veren kendini bilen bir erkeğim iyi güzel huylu güller yüzlü bir hanim efendiyle ileriye dönük tanışmak istiyorum tel. 06 13 WhatsApp cevap bekliyorum
Okan diyor ki;
24.08.2020 / 23:46 / #ID:270753

Mrb nagihan hanim ben 41 yasindayim giresunda yaşiyorum saygili ve efendi biriyim tanisabilirmiyiz ? Numaram ariyabilirsiniz yada wattsapt an.
Kazikli kunduro diyor ki;
/ 14:05 / #ID:261793

Kazikli Nagihan hanım benimle evlenirmisin ben yalınızın 4 katlı binanın var arabam var çifte vatandaşım Alman vatandaşıyım şimdi Türkiye deyim evlenirmisin benden selam olsun sana aşıkım telefon numaram ara beni Almanya vatandaşıyım ve Türk vatandaşıyım çifte vatandaşım Alman vatandaşıyım şimdi Türkiye deyim evlenirmisin benden selam olsun sana aşıkım sen beni görünce çok seversin gece gündüz demeden zevk yaparız benden uyutmasın benimle yuva kuralım dersin bende derim evet evet 4 t
Mehmet diyor ki;
/ 10:00 / #ID:259724

Nagihan hanım harikasinız
Zeki diyor ki;
/ 02:03 / #ID:259704

Merhaba göreleden
Umut diyor ki;
/ 08:44 / #ID:252820

Slm bayan arkadaş arıyorum ilgilenen hanımlar msj yada çağrı atsın sifirbeşyuz otuzbir altiyuzyetmiş bir sifirdurt yirmi dokuz
Kazikli kunduro diyor ki;
/ 23:13 / #ID:252699

Kazikli Nagihan hanım benimle evlenirmisin ben yalınızın evim var 4 katlı binanın var arabam var çifte vatandaşlık Türkiye hem Almanya’da yaşayan aylığım çok yüksek telefon numaram ara beni Nagihan hanım benimle evlenirmisin ben seni çok seviyorum ???? şimdi Türkiye ???????? tim ara beni
Mahmut diyor ki;
/ 05:20 / #ID:247533

Merhaba Nagihan hanım samsunda yasıyorum öğretmenim Orduluyum yaşım 53 amacım evlilik alkol sigara kumarım yok tanışmak istermisin iletişim için cep numaram 97 54 mail mahmutekiz10@gmail.com
Osman diyor ki;
/ 21:36 / #ID:247055

Uygun görürsen tanışmak isterim giresunlu değilim ama burada çalışmaktayım
Mazlum diyor ki;
/ 01:04 / #ID:242724

Merhaba lar sizinle tanışmak istiyorum numaram
Samet diyor ki;
/ 23:55 / #ID:242452

SELAM, NAGIHAN HANIM.
BEN ALMANYA'DAN.
akdenizaksamlari33@outlook.com
hasan diyor ki;
/ 13:19 / #ID:233294

tanişmak isterim
Cem diyor ki;
/ 23:48 / #ID:231635

Slm nasılsınız ben Ankaradan Cem yalnız yaşıyorum Bankacı yım spor yapmayı müzik dinlemeyi kitap okumayı seyehat etmeyi sinemaya gitmeyi seviyorum 1.75 boyunda 75 kiloyum sizi tanımak tanışmak isterim cem.1981.0638@hotmail.com Görüşmek üzere hoşçakalın
Kadir diyor ki;
/ 16:00 / #ID:229934

Slm.tanisalim
melik diyor ki;
/ 21:54 / #ID:225487

merhaba nagihan hnm nslsnz
Ismail diyor ki;
/ 23:40 / #ID:223792

Selamtanisalim
Çetin diyor ki;
/ 14:41 / #ID:223218

Nagıhan hnm merhaba
umut diyor ki;
/ 22:11 / #ID:221509

giresunun neresi
Kazikli kunduro diyor ki;
/ 07:25 / #ID:221149

Kazikli Nagihan çok güzelsin bende folort etmek istiyorum canım öyle istiyor tabi oda güzel onada para lazım oda bende var arabam var evim var çifte vatandaşlık Türkiye hem Almanya’da yaşayan aylığım çok yüksek telefon numaram ara beni Nagihan çok güzelsin minik kuşum konuştuğun insanlarla tek ben miyim acaba kaliba merak ediyorum seni Almanya ya götürürüm orda nikah masasına oturalım hemen evlenirmisin tıklayın çidiyim sende çidisen ara beni telefon senin için yazdım bir parmakla Na
Aydın diyor ki;
/ 23:15 / #ID:220936

Selam nagihan hanım sizi görünce etkilendim bende giresun da yasıyorum mumkunse tanışabilirmiyiz iyi günler
Hakan diyor ki;
/ 06:54 / #ID:219804

Selam Magihan Hanım ben Giresun merkez den 36 yaşındayım sizinle tanışmak ve arkadaş olmak isterim benim ile bilmek istediğin cevaplar ve tanımak için mesajını bekliyor olacağım ciddi bir ilişki için 67 69
hakan diyor ki;
/ 12:20 / #ID:218870

Merhabalar
Bayram diyor ki;
/ 13:21 / #ID:217772

Merhaba hanfendi kabul ederseniz sizinle tanışmak istiyorum niyetim ciddi bir arkadaşlık ve evlilik amaçlı yazıyorum dalga geçmek veya boş muhabep değil evlenip bir yuva kurmak isterim kabul ederseniz numaram mesaj atarsanız memnun olurum şimdiden hayırlı günler hanfendi
Kazikli kunduro diyor ki;
/ 06:53 / #ID:208412

Kazikli Nagehan hanım benimle evlenirmisin ben yalınızın evim var telefon numaram Almanya numarası ara beni selamlar NAGİHAN hanım
Kamil diyor ki;
/ 03:39 / #ID:207881

Evlenmek istiyormussun galiba sana talibim bende giresunluyum numaram bu ararsan sevinirim ☺️
Ümit diyor ki;
/ 20:45 / #ID:207600

Slm
Bülent diyor ki;
/ 00:25 / #ID:207217

Merhaba Nagihan..49 yaşındayım.Giresun'da yaşıyorum.Kendime ait evim ve arabam var.Bende anlaşabileceğim ve güvenebileceğim biriyle izdivaç kurmak niyetindeyim.Detayları görüşmek için lütfen iletişime geçelim.. 63 33
ercan diyor ki;
/ 13:34 / #ID:207134

Soz sende
Apdulkadir yaşkın diyor ki;
/ 15:29 / #ID:206651

Merhaba zizinle tanışmak isterim alucrada yaşıyorum telefongönder
Mustafa diyor ki;
/ 10:41 / #ID:205979

Selam
ismail diyor ki;
/ 20:50 / #ID:205248

selam yaş takıntın varmı sende kuçuk birini tanımak istermisin???
Serkan diyor ki;
/ 22:03 / #ID:203679

Mrb nakihan hanım aslen Trabzon Çarşıbaşı lıyım citti bir şekilde saygı sevgi içerisinde sizinle danışmak istiyorum Kocaeli İzmit de ikamet ediyom
ismet cam diyor ki;
/ 19:48 / #ID:200881

nagihan hanım sigorta danışmanlığı şirketim var eşimle boşanma aşamasındayım bana ve şirketime sahip olacak ve ömür boyu hayat arkadaşı birini arıyorum.
Mumtaz diyor ki;
/ 16:54 / #ID:199290

Merhaba sizinle tanışmak istiyorum
Alaaddin Emre diyor ki;
/ 22:54 / #ID:194367

Seninle mutlu olabiliriz neden olmasin
Orhan unlu diyor ki;
/ 11:51 / #ID:194064

Slm nagihan
Aziz diyor ki;
/ 20:13 / #ID:192418

Sizinle konuşmak istiyorum
Aziz diyor ki;
/ 20:13 / #ID:192416

Meraba numaranızı versenizi çok güzelsin konusalim
Kazikli Kunduro diyor ki;
/ 00:26 / #ID:189458

Kazikli nagihan şahin ben yalınız yaşıyorum çift vatandaşım Türkiye yaşıyorum şimdileri almanyada yaşıyorum şimdileri benim evim var 4katlı var arabam var porşe aylığım yüksek olduğu 11.000 lira ayda gelirim yüksek olduğu çifte vatandaşım nagihan şahin ben seni seviyorum sevgi dolu mesele var sende kulak verin erkek öperken güzel kadın soyunurken güzel çoçuk uyurken güzel olmuş bende hataylıyım ama Türküm telefon numaram bu telefon et cevap veririm aşkım minik kuşum selam olsun s

1 2 3 4   >


Nagihan için bir mesaj yaz..






Mesaj yazarak Koşullarımızı kabul etmiş olursun.


BENZER BAYAN İLANLARI