İlan oluştururken kullandığınız e-posta adresinizi yazınız.

Cinsiyet:
Yaş:   ile 
Şehir:
ciddi tanışma için bayan arkadaş arıyorum Taner Mersin 1755_2.jpg Erkek 189 1992-08-21 İlişkim yok 2015-09-25 var İsmim taner mersinliyim gerçekten ciddi tanışma için bayan arkadaş arıyorum

Çalışan bir beyim hafta sonları bir arkadaşın cafesinde şarkı söylüyorum gitar çalışıyorum burda tanışacağm bayan arkadaşın bir hafta sonu beni dinlemesini tavsiye ederim belki aşkın fitilini ordan ateşlerim :)

Şaka bir yana sadece aşk temalı bir ilan vermek istemiyorum karşı cinsten birini tanımak yeni birini tanımak farklı insanlar keşfetmek rutin olmayan günlük muhabbetin dışına çıkabileceğim değişik bir bayan arkadaşımın olmasını isterim yani böyle biriyle tanışıyor olmak isterim.

ailem ilçede kalıyor ben yanlız yaşıyorum ev bizim yani öyle kiram felanda yok ve hamdolsun yeterincede kazanıyorum fazla hayattan bir maddi beklentimde yok yani.

Aslan burcuyum merak eden bayan arkadaşlar için yazdım ve pek bu işlerden anlamam bayanlar daha istekli bu konuda ondan yazıyorum yani bana yuklenenin ne alçalanın ne diye sormayın bilmiyorum :)

dış görünüş olarakta biraz bahsetmem gerekirse fotoda gördüğünüz gibi bir tipim işte kendime bakmayı seviyorum kendine aşık derler benim için evde tek başıma saçlarım için tırnaklarım için ayrı bir zaman harcadığımda olmuştur temiz olmak temiz kokmak hoş ve neşeli görünmeye dikkat ederim bu ve benzerkonularda asla karşımdakine sıkıntı yaratmam.

Muhabbetim güzeldir arkadaş olarak çok egleneceğimiz sohbet ve anlar oluşturabiliyorum yani benim oldugum yerde hüzün olmaz uğramaz oralara..

tek tek aklıma geldikçe herşeyi yazmaya çalışıyor daha nelerden bahsedecegimi düşünüyorum şimdi. Galatasaraylıyım severim sarı kırmızıyı maçlarınıda denk geldikçe izlerim ama kadrosunu sayın derseniz bir kaç popüler futbolcudan başkasını tanımam o derece bir fanatikliğim yoktur.

bilgisayar başında günde ortalama 2-3 saat kalırım sadece araştırmak veya varsa arkadaş sohbet etmek için kullanırım. bu kadar yetermi? gerisinide sizlerden şayet gelirse sorular dahilinde cavap vermek isterim.

Herkese sevgiler saygılar..
Taner kaçar ;)
Taner
BU İLANI PAYLAŞ:
Taner ile isim analiziniz
Taner: ciddi tanışma için bayan arkadaş arıyorum
Cinsiyet Erkek
Yaş 33
Şehir Mersin
İlişki durumu İlişkim yok
Telefon Belirtilmedi
E-mail * Gizli


Taner için henüz kimse mesaj göndermedi !
Hemen ilk mesajı gönder ve tanışma şansını yakala :)
BİLGİ: Mesaj yazarken telefon numarası yerine instagram, facebook gibi sosyal adreslerinizi yazabilirsiniz.






Mesaj yazarak Koşullarımızı kabul etmiş olursun.

   Benzer İlanlar