sekercik.com
İlanını bulamıyormusun ?


  Üyeliksiz ve ücretsiz arkadaşlık ilanı verin
  Aşağıdaki butonumuzu tıklayarak masrafsız ve zahmetsizce
  arkadaşlık ilanı verebilir ve paylaşımda bulunabilirsiniz.
  Eee.. hadi ne duruyorsun :)

ÜCRETSİZ İLAN VER

Cinsiyet:
Yaş: ile arası
Şehir:



Sanem
Sanem ile isim analiziniz
Sanem: Acınılmak istemiyorum ama bende yanlızım
Cinsiyet Bayan
Yaş 38
Şehir Elazığ
İlişki durumu İlişkim yok
Telefon
E-mail * Gizli
Açıklama



Kenan diyor ki;
27.08.2022 / 05:35 / #ID:314240

Slm bayan arkadaş arıyorum ilgilenen hanımlar msj yada çağrı atsın ...
omer diyor ki;
20.08.2022 / 21:54 / #ID:313810

Merhaba elazig ici gorusebilir miyiz
Ali diyor ki;
16.07.2022 / 01:38 / #ID:312111

Merhaba ben Malatya dan Ali yaş 42 evlendim ayrıldım bir çocuk var anne de kalıyor senin ile tanışmak istiyorum isterseniz
Murat diyor ki;
14.07.2022 / 15:04 / #ID:312012

Mrb cnm Sanem seninle aynı durumlarımız fazla. Dostluk arıyorum. Severim Elazığlıları merkez mi hangi ilçe? Neyse tanışmak istersen ben isterim seni
aydin diyor ki;
27.06.2022 / 15:29 / #ID:311262

slm canim tanisa bilirmiyiz
Ömer diyor ki;
03.05.2022 / 23:40 / #ID:308371

Merhaba hayırlı geceler hanfendi sizin için uygunsa sizi tanımak isterim msj atarsin iz konuşuruz burda ne kadarda olsa bişey söylemek zor msjiniz i beklicem
Tarık diyor ki;
14.04.2022 / 14:08 / #ID:307688

Merhaba ben Tarık Diyarbakır da yaşıyorum 50 yaşındayım tanımak isterim sizi uygun görürseniz selamlar sevgiler
Tarık diyor ki;
14.04.2022 / 14:04 / #ID:307686

Merhaba ben Tarık Diyarbakır da yaşıyorum 50 yaşındayım tanımak isterim sizi uygun görürseniz selamlar sevgiler
Kenan diyor ki;
24.02.2022 / 08:55 / #ID:305498

Slm bayan arkadaş arıyorum tanışmak isteyen samimi olarak ilgilenen hanımlar msj yada çağrı atsın
Tayfun diyor ki;
12.02.2022 / 16:07 / #ID:305030

Yurt disinda biriyle tanismak istermisiniz
Kerem diyor ki;
/ 22:15 / #ID:299850

Slm bayan arkadaş arıyorum ilgilenen hanımlar msj atsın
yakup diyor ki;
/ 06:37 / #ID:299124

yanlız biriyim öyle sadece geyigineden burda bulunmuyorum karsılıklı anlaştıktan sonra kişiligim ve karakterimle karsımdaki ne zaman onay verirse o zaman yaşamaya varım böyle dürüst erkek isterseniz bana yazın
Adem diyor ki;
/ 15:12 / #ID:299066

Iyi günler sanem hanım uygun görürseniz dertler inize derman olmak isterim
Mehmet diyor ki;
/ 21:43 / #ID:298130

Selam sanem ben mehmet tanismak istersen burdayim
Ali diyor ki;
/ 19:42 / #ID:297722

Mrb tanismak istersen bana istediğin zaman ulaşabilirsin
Ömer diyor ki;
/ 00:52 / #ID:297492

Merhaba iyi geceler nasılsınız inşallah iyisinizdir sizin için uygunsa seni yakından tanımak isterim msj atarsanız sevinirim
Kenan diyor ki;
/ 07:49 / #ID:296839

Slm elaziğ civarı bayan arkadaş arıyorum ilgilenen hanımlar msj yada çağrı atsın
Selim diyor ki;
/ 16:16 / #ID:296585

Merhaba ciddi olarak ileri dönük tanışalım görüşelim belli mi olur her şey güzel olur. sguven1177@gmail.com
Salih diyor ki;
/ 23:51 / #ID:294884

Mrb sizi tanimak istiyorum
Salih diyor ki;
/ 12:51 / #ID:294532

Mrb Sizi tanımak istiyorum. İş adamıyım. iletişime geçerseniz tanışırız.
Adnan diyor ki;
/ 23:33 / #ID:293155

Slm bu tatlı ve güzel hanımefendi ile tanışabilir miyiz acaba
Gökhan diyor ki;
/ 10:49 / #ID:293019

Merhaba
Ali diyor ki;
/ 12:44 / #ID:288078

mrb tanismak istersen noyu biraktim aramani bekliyorum
Murat diyor ki;
/ 20:45 / #ID:286630

Merhaba
Gökhan diyor ki;
/ 15:29 / #ID:283807

sanem hanım mrb nasılsınız ben sizinle tanışmak isterim
kendimi kısaca anlatayım ben kamuda memurum bir birlikteligim var güzel ve kalıcı bir arkadaşlık istiyorum
mehmet ali diyor ki;
/ 17:00 / #ID:283348

sanem nasılsın seni kötü gördm çok sıkılmışsın heycanlı ve sempatik biriyim senin yüzünü güldüreceğimden eminim bana yaz seni mutlu etmek istiyorm
Mustafa diyor ki;
/ 16:20 / #ID:281872

Merhaba Sanem tanışmak isterim seninle ama bunca insan yazmış buradan sana bakalım benim mesajımı görüp dönüş yapacak mısın
Kenan diyor ki;
/ 08:28 / #ID:281698

Slm elaziğ civarı bayan arkadaş arıyorum ilgilenen hanımlar msj yada çağrı atsın sifirbeşyuz otuzbir altiyuzyetmiş bir sifirdurt yirmi dokuz
Özcan diyor ki;
/ 21:23 / #ID:281654

Selam canım
Serhat diyor ki;
/ 13:50 / #ID:281620

Mrb sanem hanim serhat ben elazigdayim arayin tanisalim
Murat diyor ki;
/ 09:54 / #ID:281498

Slm sanem hanım burda olgın insanların bir hikayesi olur bana göre semin gibi benim gibi benimde konuşmak istedğim konular var beni anlıyacak finlicek biri olsun isterim bu siz olurmusunuz sanem hanım 72 51
Mehmet diyor ki;
/ 01:17 / #ID:281492

Merhaba. Kendimi sana anlatmaya calismayacagim. Çünkü ben yazıyorum şimdi. Beni tanımak istersen birkaç dakikalık sohbet bunu ortaya çıkarır zaten. Buraya tel numarası birakmak istemiyorum. Eğer mesaj yazarsanız sizinle iletişim kurmak isterim. Bu arada Elazığ'a yakınım
Yasin diyor ki;
/ 23:36 / #ID:281484

Merhaba bursadan Yasin 45yasındayım bekarım evlilik için Buradayım 175.73 esmerim sizinle tanışmak isterim mümkünse yakutlu1975@gmail.com ilgilenirseniz sevinirim saygılar sunuyorum

Sanem için bir mesaj yaz..






Mesaj yazarak Koşullarımızı kabul etmiş olursun.


BENZER BAYAN İLANLARI


Benzer ilan bulunamadı !