İlan oluştururken kullandığınız e-posta adresinizi yazınız.

Cinsiyet:
Yaş:   ile 
Şehir:
Arkadas ariyorum belli aralıklarla Türkiyedeyim Selattin İstanbul 40494_1.jpg 0 Erkek 320 1990-09-23 İlişkim yok 2022-11-14 var Merhabalar ben Selattin. Fransada kalıp İstanbul'a sık sık geliyorum. Aktivitite yapmayı Gezmeyi ve eğlenmeyi çok seven biriyim. İstanbul ya da başka şehirden tanışmak için bayan arkadaş arıyorum.
Selattin
BU İLANI PAYLAŞ:
Selattin ile isim analiziniz
Selattin: Arkadas ariyorum belli aralıklarla Türkiyedeyim
Cinsiyet Erkek
Yaş 35
Şehir İstanbul
İlişki durumu İlişkim yok
Telefon Belirtilmedi
E-mail * Gizli


Nadim diyor ki;
/ 01:09 / ID:318733

Merhaba ben NADİM aslen ağrılı olup İstanbul da yaşıyorum 33 yaşındayım evlendim bosandım 2 oğlum var anneleri ile yaşıyor güvenlik görevlisi olarak çalışıyorum İstanbul Beylikdüzü de sigara hariç kötü alışkanlığım Yok evcil bir insanım az konuşan biriyim benim gibi ağır başlı aile geleneklerine bağlı 26 -36 yaş arasında ne istediğini bilen bir hanım efendi ile tanışıp evlenmek istiyorum.
suzaan diyor ki;
/ 20:20 / ID:318575

çekinerek yazdıgım bir alan ama gercek manada biriyle tanışma olur diye yazmak istedim lütfen dürüst olarak tanışalım
feyyaz diyor ki;
/ 13:36 / ID:317546

nereye yazacagımı bilememenin acemiliğiyle özür dilerim. ben 52 yaşında yanlız bir beyim aradıgım benimle mutlu bir yola evet diyecek yanlız gercek bir hanımarkadaş bulmak. gecici degil daimi bir mutluluk istiorum

Selattin için bir mesaj yaz..
BİLGİ: Mesaj yazarken telefon numarası yerine instagram, facebook gibi sosyal adreslerinizi yazabilirsiniz.






Mesaj yazarak Koşullarımızı kabul etmiş olursun.

   Benzer İlanlar